Bu Sezon Başlayan En İyi Dizi Hangisi?

bu sezonun en iyi dizisi

• Ankete Katılan
    182
biz
öyle bir geçer zaman ki
yer gök aşk
yahşi cazibeyi çok tuttuk
eskiden olup da yine tutkunu olduğumuz ise
çocuklar duymasın ve
komedi dükkanı

Fatmagülün suçu ne?
Öyle bir geçer zaman ki
Küçük sırlar

fatmagul un sucu ne?
oyle bir gecer zaman
deli sarayli..bu kadar dramın icinde gülmek için muhtesem :)

öyle bir geçer zamanki benim dikkatimi çekti.özellikle çekimler ve görüntü kalitesi ile.. kostümler de güzel. arabalar evler. emek harcanmış bir dizi. belli.umarım yolu açık olur.

öyle bir geçer zaman kialkisalkisalkis

1)Fatmagülün sucu ne?
2)Bitmeyen sarki
3)Lale devri
1 2 3 diye siralandirdim en cok begendigim dizileri

Öyle bir geçer zaman ki...
Çok da detaylı izleyememe rağmen _bozmazlarsa_ çok kaliteli bir diziye benziyor...
Takip etmek isterim...
Etkilendim...

öyle bir geçer zaman ki.. zaten seyredebildiğim tek dizi.. çok kaliteli gerçekten.. a.s

lale devri bana çok çakam geldi. aşkı memnudan esinlenmiş. nerden çıktı bu diyebilirsinzi bu? başta yalılar zengin hayar.baktılar ki insanların yalı hayatı güzel giyim kuşam hoşuna gidiyor.
ikinsi lale annesi de çakma firdevs. peyker evlenirken firdevs hanıda para almıştıya nihattan

hekese katılıyorum "öyle bir geçer zamanki" diğer dizilerin birbirinden hiiiç farkı yok farklı oyuncularla aynı şeylerin tekrarı....ne olacağı nasıl ilerleyeceği başından, reklemlarından vsvs belli...

oyunculuk bile çok farklı bu dizide ve 60lı 70 li yılları çok güzel yansıtmışlar gerçekten o zamanlarda çekilmiş gibi hissediyorum ben izlerken...

bence öyle bir geçer zamanki ilk günden beri heyecanla izliyorum o diziyi.hepsine bayılıyorum tabiki caroline hariç.O osman yok mu ne kadar tatlı çocuk ya.

Birde dürüyenin güğümlerini beğendim.Komik bir dizi bence.Bende egeliyim ya belki ondan beğeniyorum.Zaten düreyeye hayranım

aynen sana katılıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…