Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trabzonda yaşıyorum. Ne deniz gördük ne sıcak. Gerçi evim konum olarak biraz yüksek ama sıcak olduğunda hissediyorum. Son bi haftadır acayip soğuk var evde kapı açamıyorum rüzgardanArkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Siva diye birşey var.Klima söküldükten sonra arkasında hortum delik vs. Kalıyor.
Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Vantilatörümüz var. Ama 2 3 gündür yeterli gelmiyor.Vantilatör düşünmediniz mi gerçekten ?
Ben de Ege'deyim ,
40 üstü bizde havalar.
Klimasız mümkün değil. O yoksa vantilatör.
50 -60 liralık şey için yemeyin birbirinizi.
Delikleri kapattırırsınız boyada. Rahatınızdan önemli mi...Bir önceki evimizden çıkarken duvardaki delikler bizi zorlamıştı. Sıkıntı yaşamıştık. Zaten yeni evlerin duvarları kağıt gibi içleri de boş. Ama zorda kalırsak sanırım taktıracağız.