Bu sinsi duygudan bıktım artık!

elif_ist34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
35
9
1
37
Arkadaşlar yazmak istemeyen olursa anlarım çok klişe bir konu biliyorum yazanlar içinde şimdiden çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Erkek arkadaşımdan yaklaşık 3.5 ay önce ayrıldım (uzun süreli bir ilişkiydi) yine burada yazmıştım, kızlar ben neden atlatamıyorum ben neden hala olsun diye dua ediyorum neden hala özlüyorum... Erkek arkadaşımla aramızda onun tarafından kaynaklanan bir istenmeme durumu vardı ailesi bunu fazlasıyla belli etti (nedenini bilmiyorum inanın gram saygısızlık yapmadım anne aşırı düşkün oğluna benimki de çok anneci annesi hatta ailesi asla hatalı olamaz onlara asla laf söylenemez) bir değil iki değil üç değil bıktım artık ailesinin kırıcı davranışlarından ve ayrılmak istedim çünkü erkek arkadaşım sadece haklısın dedi hiçbi zaman ya ben bu kızı seviyorum ciddi bakıyorum neden böyle davranıyosunuz demedi, benim ailemse tam tersi ilgi alaka hizmet herşeyi yaptık hatta kendi evimden daha rahat hissediyorum sizde deyip teşekkür dahi etti.. Derken şimdi mutsuz sürekli düşünceli üzgün bir haldeyim kalbim hala onu candan ciğerden seviyor ama olmayacağınıda biliyorum kafamda bitiremiyorum yalvarıyorum bana bi akıl verin ne olur yaa.. Son bişey daha erkek arkadaşım vefasızlık yaptı kardeşim onun memleketinde okuyor bir kere ziyaret etmedi iki adım mesafe ikincisi ben cebimdeki 20 lirayı dahi onunla harcarken işe girdi ve zor durumda olduğumu bildiği halde hiç yanımda olmayı teklif etmedi (kabul edeceğimden değil ama duymak isterdim)..............
En son buraya yazdığımda kendimi iyi hissetmiştim inanın yorumlar öyle iyi geliyor ki lütfen yanımda olun şimdiden çok teşekkür ederim.

Kendini hırpalayıp yıpratma değmez yeni ayrılmışsın inan bana bu hisler geçer..belki klişe olacak ama sadece zamana bırak ve sakın üzteleme çok seviyorsa o zaten bir yolunu bulr

Canm ayni seyleri yasamisiz ki ben bide nisanlydim 1ay kalmsti dugune.. Konularimi oku istersen neler cektimm haline sukredersin. Ama bos kaldikca kotu oluyor insan. Bittigini kabullenip yeni birini bulmak lazim hayata renk katmali

Ah tatlım ya çok üzülüyorum siz böyle yazdikca hayat sadece erkek arkadaslarinizdan kocalarimizdan ibaret değil ki. Güçlü olmaliyiz en ufak bi celmede yere kapaklanmak niye. Hayat neler cikaracak karşımıza bilmiyoruz bile. Bir erkeğe bel baglamamak gerek. Kadın olarak herzaman güçlü olmalıyız kimseye muhtaç yaşamadan. Kimseye ezilmeden hersey bizler için. Ve kendini yipratip üzme her son bir baslangictir unutma

Karşındakini ne kadar mutlu etmeye çalışırsan o kadar mutsuz oluyosun
Bunu bilir bunu söylerim valla
Kendin için yaşa, denizde kum sokakta erkek.
Elbet hayırlı biri çıkar karşına.
Kesinlikle öyle hani bir insanı kırk yıl sırtında taşırsın bir kere of dedinmi senden kötüsü olmaz aynen o durumdayım. Amin inşallah benimde değerimi anlayacak biri çıkar karşıma

Canm ayni seyleri yasamisiz ki ben bide nisanlydim 1ay kalmsti dugune.. Konularimi oku istersen neler cektimm haline sukredersin. Ama bos kaldikca kotu oluyor insan. Bittigini kabullenip yeni birini bulmak lazim hayata renk katmali
Yaa gerçekten mi konunuzu bulamadım ama herkes bir kere darbe yiyo demekki tabiri caizse.. Kafamda bitirebilsem tamam artık ne yaparsa yapsın dönüşü yok desem dönüp arkama bakmıcam da işte bi türlü yapamıyorum

Kesinlikle değil haklısınız ben eskiden üzülen arkadaşlarıma böyle söylerdim hayatımda ilk defa bu kadar güçsüz hissediyorum kendimi ilk defa.... Şu zaman dedikleri illet ne zaman ilaç olacak bilmiyorum şaka gibi ya Allahıma binlerce şükür iş güç hiç bi problemim yok gel gör ki sanki dünya başıma yıkılmış gibi yaa bıktım bu histen yaa

Gercekten temiz duyguların ve kalbin varki hala candan seviyorum diyorsun cnm
Ama benim tecrübelerimce fikrim yol yakınken dön yılan hikayesine dönmesin, inan evlenirsen çok çekersin bu durumdan
Ozamanda hiç vazgecemezsin
Sonra çek dur yıllarca

Uzun bir ilişkiden ciktigin için atlatamaman gayet normal canım.. Üstelik çok annesine düşkün biri yazmissin BURDA hergun bu konuda şikayetçi olan bir suru insan var bazen gün geliyor biseye olmadı diye allah seni sevindirir demem o ki yoluna bak sen

inanın ki öyle kişilik olarakta onla bunla takılayım biri olmadım hiç bi zaman ben çok mutlu dansa spora giden tiyatroya giden biriyken tutuldum kaldım sanki ailemden biri gibi sevdim hiç ayırmadım kendimden... çok şükür arayıp sormuyorum kendimi tutuyorum bide 2 hafta önce aradı beni nasılmışım iyimiymişim dayanamadım özlediğimi söyledim hiç cevap yok .. ben aptal oldum heralde ya bu kadar gurursuz davranabileceğim aklıma gelmezdi..

Aradimi bide.. Amac ne? Yerinde duruyor musun diye yokluyor galiba. Acma telefonlarini artik senin sesini bile duymak istemiyorum de umursamaz davran ki umursamada..

Bunu bile bile üzülüyorum ya banada helal olsun biraz daha ağır konuşun bence şaka gibi gelicek biliyorum ama sanırım buna ihtiyacım var

Canim sadece cok sanslisin diyebilirim, isiniz iyice ciddiye binmeden donmussun.
Gayet de mantikli birisin belli ki, duygularina kole olup susup beklememissin.
Seviyorum deyip, her turlu olumsuzluga gogus gerip evlensen mutlu olmayacaktin ki.
sen terkettigin icin pismanlik yada devam etsemiydim kararsizligi yasiyorsun.
Ne kadar verirsen hep daha fazlasi istenir.
En kisa zamanda gonlune gore uzmeyecek, deger bilecek biri cikar insallah karsina.
Maalesef ki bunun tek ilaci yeni biri. Etrafina bak biraz

ben burayı okuduktan sonra ve bana ciddi saygısızlık yapıldıgı anda dedim bu şekilde olmaz baktım erkek arkadasımda oralı değil bitti ya ben sanırım ayrılık acısından çok verdiğim emeklere yanıyorum dediğiniz gibi zaman geçtikçe insallah azalır ya yoluma bakıyorum ama üzülüyorum sanki hep mutsuz olucam gibi

daha evlenmeden sana bunları yapanlar, evlenince kimbilir neler yapacaklardı. birde böyle düşün. demekki seni daha iyi kısmet bekliyor. birde böyle düşün.

Aradimi bide.. Amac ne? Yerinde duruyor musun diye yokluyor galiba. Acma telefonlarini artik senin sesini bile duymak istemiyorum de umursamaz davran ki umursamada..
konunuzu acınca hata veriyor kaldırıldı yazıyor anlayamadım :S Ama nişandan dönmek eminim çok zordur ya bizde öyle değildi ama sonuçta yakın zamanda düşünüyorduk.. Ya sorma bende bi an heveslendim ne bileyim açtım falan bide whatsapp tn aramış yanlışlıkla aradı bence faturalı adam whatsapp tan neden arasın geri döndüm beni aramışın dedim evet aradımda müsait değilim arıcam yine dedi akşam aradı çok belli değilmi sizce?? şimdi ararsa ne yaparım kestiremiyorum allahım kestiremiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…