Bu sinsi duygudan bıktım artık!

ah canım yorumların için çok teşekkür ederim bir an beni kendime getirdi çok haklısın ben onun aramasını açmakla hata ettim aynen dediklerinizi yapıcam söz veriyorum haklısınız ya herkes gülüp eğleniyor zaman geçiyor ben karalar bağladım sanki 3 çocukla ortada kalmış gibi şükredip hayatıma devam edeceğim çok sağolun sabırla dediklerinizi yapıcam

başta yazdıgınıza biraz üzüldüm sonucta ben ailemden saklamam hiçbişeyi biri benim için taa uzak yoldan geldiyse bir kahvaltıya veya bir kahve içmeye davet eder ailem ama yazınızın devamını okuyunca ne demek istediğinizi anladım ben iyi niyetle tanıstım keza bunu kendi istedi kendi benim baska yerde kalmama müsade etmedi bende saygımı göstermek için oraya kadar gitmişken ailesiyle görüştüm ama hiiiç geregi yokmus hakikaten iş ciddiye bindiği an tanısıcaksın mesafe olucak aranda ben kız cocugu olmama ragmen ailem kalkıp ne eve getiriyosun demedi ama cok yuksek ihtimalle onun ailesi dedi...
insallah zamanla geçmesi için her gün dua ediyorum ama dediğiniz gibi bu aile hatasını bidaha yapmayacagım..

benim erkek arkadasımda öyle hergün kavga etsek bile ayrılmayı göze alamam vs diyodu evlilik planları yapıyodu noldu anan baban böyle yaptı körmüsün bu kacıncı deyice aslan kesildi beyefendi ne arama ne sorma ... bende sınavıma odaklanmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum resmen kendimle mücadele ediyorum sanki nedir ya ilk ayrılan benmiyim diyorum.. Zaman bize yardım etsin inşallah umrumda olmadıgı günler yakındır sizin içinde öyle..

Hiçbir zaman erkeğin ailesi ile güç savaşına girmeyin.Kendinizi harcatmaktan başka bişey olmaz neticesi.Yeni insanlara şans verin unutursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…