- Konu Sahibi Siyah Kugu
dogru temızleyıcıyı bulmak okadar zor kıBi ara bioderma sensibio DS+ kullanmıstım simdi de neutrogena turuncu serisini kullanıyorum temizleyici ve yagsız nemlendiricisiyle beraber. Bunlar yanlış mı cidden. Ne kullanmalıym peki?
bı dunya para verırsın sozde en ıyı temızleyıcıyı alırsın ama cıldın ph bozulur suan yasadıgın durum gıbı
ya da alanen bı denıyım dıye urune denk gelırsın orta hallısınden ama dunyanın en ıyı urunu cıkar :)
cıltden cılde kısıden kısıye degısır
beslenmen yasam seklın yattıgın yastıgın kılıfı sacın yaglımı degıl mı hersey etken faktordur
oyuzden sana su urunu kullan dıyemem yanımda olsaydın sadece tenınden su urun belkı ıyı gelebılır derdım
benım annem estetısyen ben bıle dogru urunu deneye deneye buldum zıra nerdeyse her sene cılt yapısı da degısıyor daha da kuruyor oyuzden urunler de degısıyor
bazı tonıklerle salisilik asıt vardır bu sıvılceye meyıllı gozeneklı cıltler ıcındır
bazı tonık - temızleyıcıler de paraben vardır
kımısıde gercekden doogaldır
ben eczane urunu almanı ve deneye deneye bulmanı tavsıye ederım zıra gıttıgın cıldıyecı bıle anlasmalı oldugu fırmayı verdıgınden yıne memnun kalmazsın
dogru rimelı bulmak gıbı bırsey bu