Eşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.Mesele ne olursa olsun eşin haksız ama olay neydi işler bu raddeye geldi?
Hiçbir detay vermemişsin nasıl yardımcı olalım?
abovvv sende vur demişler öldürmüşsünEşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.
Babam ve annem izin vermiyor. Annem dün gece sabaha kadar evliliklerde olur böyle eyler diye babamdan kaç kez dayak yediğini anlattı. Bide abim duyar diye korkuyolar. Abim eşime bişey yapar diye.Şokta oldugunuzu defalarca yazmıssıniz.Anliyorum şoktasiniz. Peki nedediniz nasil şimardinizda sizi dövdü biz bunu ögrenmek istiyoruz. Darp roporu alın siz affetmeyi dusunuyor olabilirsiniz affedebilirsinizde fakat ileride tekrar bu tarz bir sorununuz olursa işinize yarar ben alın derim . Bu arada elalem duysa nolur sizden , caninizdan kiymetlimi?
Offf başkasının eşleriyle kıyaslama???Eşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.
Seni hatırladım.Bana kocan Haklı demiştin.Seni terk eder demiştin.Bak basına ne gelmiş.Öyle havadan konuşmakla olmuyormuş bu işler Şekerim.Eşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.
Neden kavga çıktığını yazdım zaten. Sana gel bileğimi sar demiyorum.arkadaş yardım edin diyorsun neden kavga çıktı yazmıyorsun.. elinin çatlagı için mi yardım istiyorsun anlamadı ben
E yemek yenmiş sıkıntı yokmuş neden durduk yere elalemin hayatını örneklendirdin ki?Eşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.
Beş yıllık evliyiz ve üç yaşında bir kızımız var. Eşimin bir dediğini iki etmedim. Şimdiye kadar bırakın eşimden dayak yemeyi böyle bir şeyi düşünemezdim bile. Şoktyım
Ya ben bir erkeği örnek vermedim ki. Bak diğer erkekler eşlerini şımartıyorlarmış, bebek bakımına bile yardım ediyorlarmış dedim. Bu direk başkasının eşiyle kıyaslama değil kiKK uzun senelerdir uyeyim eşim beni yakalamisti üyeliğini iptal edip uzun sure yok olmayi demedim olmadi. Sonra başkabu uüyeliğini aldim ve devam ediyorum daha bir kere bile ona kk demedim üye olduğumu biliyor. Buradan okuduğum nazi şeyleri kotu olayları anlayiyorum ama bir arkadasimin arkadasinin basina gelmiş gibi. Ona başka bir erkeği ornek versem hic hoşlanmazbu sşekilde kiyastan
Ya ben bir erkeği örnek vermedim ki. Bak diğer erkekler eşlerini şımartıyorlarmış, bebek bakımına bile yardım ediyorlarmış dedim. Bu direk başkasının eşiyle kıyaslama değil kiKK uzun senelerdir uyeyim eşim beni yakalamisti üyeliğini iptal edip uzun sure yok olmayi demedim olmadi. Sonra başkabu uüyeliğini aldim ve devam ediyorum daha bir kere bile ona kk demedim üye olduğumu biliyor. Buradan okuduğum nazi şeyleri kotu olayları anlayiyorum ama bir arkadasimin arkadasinin basina gelmiş gibi. Ona başka bir erkeği ornek versem hic hoşlanmazbu sşekilde kiyastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?