Dün gece babamlar gelip beni aldı. Babam aramızda çözelim elaleme rezil olmayalım diyo.Yok artik..
Gidip direk darp raporu alin.
Zaten çok ağrıyor ama herkes kırılmamış incinmiş diyo. Karakolluk oluruz diye doktora da gidemedimOkuduğunuz fantazileri mi uygulamaya kalktınız anlamadım kiElleri kırılsın eğer gerçekse tabi zira çatlak bir bilekle ben şahsen ağrıdan ölürdüm
Siz yine de gidin alın raporunuzu en azından şikayetçi olmayıp durumunuza razı olsanız bile ileride lazım olur hani olur da aklınız başınıza gelir...Zaten çok ağrıyor ama herkes kırılmamış incinmiş diyo. Karakolluk oluruz diye doktora da gidemedim
Baban seni degil elalemimi dusunuyo bu insanlarin piskolojisini cozmek gercekten cok zor.Dün gece babamlar gelip beni aldı. Babam aramızda çözelim elaleme rezil olmayalım diyo.
Beş yıllık evliyiz ve üç yaşında bir kızımız var. Eşimin bir dediğini iki etmedim. Şimdiye kadar bırakın eşimden dayak yemeyi böyle bir şeyi düşünemezdim bile. Şoktyımilk dayağımı yedim nasıl bir tabir ya.. zaten bekliyormuydunuz kendisinden böyle bir şeyi
İyide niye dovdu siziBeş yıllık evliyiz ve üç yaşında bir kızımız var. Eşimin bir dediğini iki etmedim. Şimdiye kadar bırakın eşimden dayak yemeyi böyle bir şeyi düşünemezdim bile. Şoktyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?