Kına yak bari.Seni hatırladım.Bana kocan Haklı demiştin.Seni terk eder demiştin.Bak basına ne gelmiş.Öyle havadan konuşmakla olmuyormuş bu işler Şekerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kına yak bari.Seni hatırladım.Bana kocan Haklı demiştin.Seni terk eder demiştin.Bak basına ne gelmiş.Öyle havadan konuşmakla olmuyormuş bu işler Şekerim.
Babam ve annem izin vermiyor. Annem dün gece sabaha kadar evliliklerde olur böyle eyler diye babamdan kaç kez dayak yediğini anlattı. Bide abim duyar diye korkuyolar. Abim eşime bişey yapar diye.
Üslup önemli işte,öyle diyeceğine keşke açık açık bebek bakımında onun yardımına ihtiyacın olduğunu söyleseydin.Ya ben bir erkeği örnek vermedim ki. Bak diğer erkekler eşlerini şımartıyorlarmış, bebek bakımına bile yardım ediyorlarmış dedim. Bu direk başkasının eşiyle kıyaslama değil ki
Ya ben bir erkeği örnek vermedim ki. Bak diğer erkekler eşlerini şımartıyorlarmış, bebek bakımına bile yardım ediyorlarmış dedim. Bu direk başkasının eşiyle kıyaslama değil ki
Eşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.
yorumu aynı dakika içinde yazmışız.. zaten yazana kadar da bir açıklama göremediğimden yazdım sordum.. aynı anda yazdıgını bilecek kadar müneccim olmdıgıma göre..Neden kavga çıktığını yazdım zaten. Sana gel bileğimi sar demiyorum.
Kızım da evdeydi. Bizim seslerimize uyanıp geldi. Beni öyle görünce çok korktu. Biraz önce de uykusunda ağlıyor gibi sesler çıkardı. Onun için çok endişeleniyorum.Bakin siz naz yapmak istemissiniz belki biraz durumu abartmissinizdir bunu bilemem fakat ne olursa olsun şiddet var . Şiddete hayır diyorum bir erkek kadınına hayat arkadasına nasil bir naz yuzunden ya da siteye kizdi vurdu diyelim yani bir site yuzunden vurabilir dudagıni patlatana kadar. Aileniz durumu biliyor ve buna göz mü yumuyor abin duysa nolur sizden önemlimi evet esinizi affedebilirsiniz affetmeyinde demiyoruz sizin karariniz saygida duyariz fakat aileniz sizin arkanizda durup sizi kollamazsa kendi aramizda konusalim halledelim derse neyi konusacak merak da etmiyor degilim bu olaydan sonra ilerki olayda esinizi sizi yanliz gorur ve en ufak seyden yine bu tarz bir olay cikarabilir. Bu arada cocugunuz neredeydi?
Annem babam izin vermiyor ne demek ya. Evli barklı çocuklu kocaman kadınsınız, hastaneye gitmek için ailenizden izin mi istiyorsunuz?Babam ve annem izin vermiyor. Annem dün gece sabaha kadar evliliklerde olur böyle eyler diye babamdan kaç kez dayak yediğini anlattı. Bide abim duyar diye korkuyolar. Abim eşime bişey yapar diye.