• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu site seni azdırdı diyen kocamdan ilk dayağımı yedim

Babam ve annem izin vermiyor. Annem dün gece sabaha kadar evliliklerde olur böyle eyler diye babamdan kaç kez dayak yediğini anlattı. Bide abim duyar diye korkuyolar. Abim eşime bişey yapar diye.

Bakin siz naz yapmak istemissiniz belki biraz durumu abartmissinizdir bunu bilemem fakat ne olursa olsun şiddet var . Şiddete hayır diyorum bir erkek kadınına hayat arkadasına nasil bir naz yuzunden ya da siteye kizdi vurdu diyelim yani bir site yuzunden vurabilir dudagıni patlatana kadar. Aileniz durumu biliyor ve buna göz mü yumuyor abin duysa nolur sizden önemlimi evet esinizi affedebilirsiniz affetmeyinde demiyoruz sizin karariniz saygida duyariz fakat aileniz sizin arkanizda durup sizi kollamazsa kendi aramizda konusalim halledelim derse neyi konusacak merak da etmiyor degilim bu olaydan sonra ilerki olayda esinizi sizi yanliz gorur ve en ufak seyden yine bu tarz bir olay cikarabilir. Bu arada cocugunuz neredeydi?

Ya ben bir erkeği örnek vermedim ki. Bak diğer erkekler eşlerini şımartıyorlarmış, bebek bakımına bile yardım ediyorlarmış dedim. Bu direk başkasının eşiyle kıyaslama değil ki
Üslup önemli işte,öyle diyeceğine keşke açık açık bebek bakımında onun yardımına ihtiyacın olduğunu söyleseydin.
Neyse sana yüklenmek pek doğru değil zaten rapor falan almamışsın,bide ben hakettim diye düşenebilirsin gibi gözüküyor.

Ya ben bir erkeği örnek vermedim ki. Bak diğer erkekler eşlerini şımartıyorlarmış, bebek bakımına bile yardım ediyorlarmış dedim. Bu direk başkasının eşiyle kıyaslama değil ki

başkasının eşiyle değil eşleriyle kıyaslamışsın işte..diğer erkekler demişsin..
neyse bu eşini haklı çıkarmaz yine de.. doktora gidin mutlaka..anneniz babanız da bir alemmiş..

Keske baskalarini ornek vererek degil de bugun kizimizla sen ilgilenir misin biraz rahatsizim yemekte yapamadim kusuruma bakma tarzi seyler soyleyip birazda rahatsizmissiniz gibi davranip o sekilde simarmak isteseymissiniz, ben hep oyle yaparim :KK49: erkekler orneklendirilmeden hoslanmiyor genel olarak bakinca tabi bu yinede sizi dovmesine sebep degil bu sebepten dayak atilir mi ona da sasirdim

Eşime biraz naz yapmak istedim. Beni biraz şımartsın istedim. Dün akşam eve geldiğinde yemek hazırlamadım. Yemeği dışarıdan söyleyelim ben banyoya giricem Gökçe ile de sen ilgilen bugün kendime biraz zaman ayırıcam dedim. Önce şaşırdı bişey demedi. Yemekten sonra niye böyle davranıyosun diye sordu. Ben de bu siteden okuduklarımın gazıyla elalemin kocası şöyle böyle yapıyomuş diye anlattım. Çok sinirlendi. Bu internet seni azdırmış dedi. Bilgisayarı kırdı. Sonra da kavga büyüdü işte.

Yani yukarıdaki diyalog bir ara gözümde canlandı. :KK57:O şaşırma değil canım. Adam içinden là havle :KK53: çekmiş.

Neden kavga çıktığını yazdım zaten. Sana gel bileğimi sar demiyorum.
yorumu aynı dakika içinde yazmışız.. zaten yazana kadar da bir açıklama göremediğimden yazdım sordum.. aynı anda yazdıgını bilecek kadar müneccim olmdıgıma göre..

Erkekler kıyas sevmezler, aslında kimse sevmez, ben de eşim başka kadın şunu yapıyor desin istemem ok kırılırım ve kavga çıkar...
Ama size vurması asla kabul edilebilir bir şey değil, gidip şikayetçi olup darp raporu almanız lazımdı...aileniz böyle aman kimse duymasın derse daha çok ezilir dayak yersiniz...

Bakin siz naz yapmak istemissiniz belki biraz durumu abartmissinizdir bunu bilemem fakat ne olursa olsun şiddet var . Şiddete hayır diyorum bir erkek kadınına hayat arkadasına nasil bir naz yuzunden ya da siteye kizdi vurdu diyelim yani bir site yuzunden vurabilir dudagıni patlatana kadar. Aileniz durumu biliyor ve buna göz mü yumuyor abin duysa nolur sizden önemlimi evet esinizi affedebilirsiniz affetmeyinde demiyoruz sizin karariniz saygida duyariz fakat aileniz sizin arkanizda durup sizi kollamazsa kendi aramizda konusalim halledelim derse neyi konusacak merak da etmiyor degilim bu olaydan sonra ilerki olayda esinizi sizi yanliz gorur ve en ufak seyden yine bu tarz bir olay cikarabilir. Bu arada cocugunuz neredeydi?
Kızım da evdeydi. Bizim seslerimize uyanıp geldi. Beni öyle görünce çok korktu. Biraz önce de uykusunda ağlıyor gibi sesler çıkardı. Onun için çok endişeleniyorum.

Babam ve annem izin vermiyor. Annem dün gece sabaha kadar evliliklerde olur böyle eyler diye babamdan kaç kez dayak yediğini anlattı. Bide abim duyar diye korkuyolar. Abim eşime bişey yapar diye.
Annem babam izin vermiyor ne demek ya. Evli barklı çocuklu kocaman kadınsınız, hastaneye gitmek için ailenizden izin mi istiyorsunuz?

Bazı şeyler de hayatınızda özel kalsa ya. Neden her girdiğiniz siteden, her olaydan eşleriniz haberdar oluyor anlamam. Özellikle kadınların kendi aralarındaki paylaşımlarına da uyuz olur erkekler.
Geçmiş olsun, bi darp raporu lütfen alın, şimdi elaleme rezil olmayayım dersiniz ama hayat bu lazım olur.

Şunu da soylemeden gecmiyeyim burada herkes yasadigi olaylardan bahsediyor ama mutlu ama mutsuz ya bir sey sormak ya bir derdi varsa paylasmak care bulmak istiyor. Esinizde bir siteden koinu okusa okusa sonra size naz yapsa bak elalemin esleri boyle boyle diye nolur hosunuza gitmez demi? Ben acikcasi sizinde yaptiginiz davranisi ne hos ne de dogru buluyorum .

Back
X