bu siteden alışveriş yapanlar yardım lütfen

maldiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
146
0
46
Adana
giyimodam.com'dan biir kaç ürün beğendim;fakat nasıl alışveriş yapılır,hemen alabilir miyim,yoksa açık artırma usulü mü? veeee en önemlisi güvenilir mi?yardım lütfeeennn

baktım siteye. güzel şeyler var ama güvenilirliğini bilemicem. bide açık arttırma filan tuhaf geldi bana..

Bende bi ayakkabı beğendim onun için üye oldum irtibata geçtim 80 TL'ydi. 70 TL yaptı ama henüz almadım kredi kartıyla değil de havaleyle falan parayı ödüyoruz.Şimdi bende güvenemedim :)

:) bende ayakkabılara vuruldum ama şahıslar satıyor,hepsiburada gibi sitenin kendinden almıyoruz.ben de cesaret edemedim,bağrıma taş bastım oturdum :))

Ayakkabılar çok şıklar. Fakat alım yapan biri çıkıp yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Kalitesini, defosu oluyomu, yanlış ürün hatası olabiliyormu, gecikme vs.

bende bayılıyorum ordaki ayakkabılara:64: ilk defa ordan ayakkabı aldım ptt ile kapıda ödedim bugün geldi ürünüm bir sorun yok çok ciciler:64::64: satıcı allahtan çok şeker biriydi=)

bende bayılıyorum ordaki ayakkabılara:64: ilk defa ordan ayakkabı aldım ptt ile kapıda ödedim bugün geldi ürünüm bir sorun yok çok ciciler:64::64: satıcı allahtan çok şeker biriydi=)

Peki alım yaptığın üyeyi paylaşman mümkünmüdür. ? birde ayakkabılarını merak ettim :69:

Resim eklemeyi bilmiyorum ama msn adresini özelden yazarsan yollayabilirim resimleri:64:kullanıcı adı ezgibrk.
Gerçi ezgibrk adlı kullanıcının ürünlerindende bakabilirsin çiçek desenli diye başlığı vardı:61:

Buldum işte burdan bakabilirsin çok ciciler yaaa:66::66:

aida-textiledesing

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim eklemeyi bilmiyorum ama msn adresini özelden yazarsan yollayabilirim resimleri:64:kullanıcı adı ezgibrk.
Gerçi ezgibrk adlı kullanıcının ürünlerindende bakabilirsin çiçek desenli diye başlığı vardı:61:

Çok teşekkürler baktım harika modeller gerçekten :46:

Artık bende giyim odamda satış yapmaktayım. TEKLİF VER denilen ürünlere teklif veriyorsunuz eğer TAKAS için yazmışlarsa takas edicekleri ürünü belirtiyorlar SATIYORUM yazıyorsa Hesap numaraları aracılığı ile yada kapıda ödeme ile satış yapılıyor.

siteye sımdı baktım cok guzel urunler var ,oldum olası japon style begenmısımdr ,bu sıtede fazlaca var :21:

bahsettiğiniz siteden alışveriş yapmadım ama yeni bir siteye dadandım:64:süpeeeer...çoook uygun fiyatlarrr,süper ürünler,güvenilir,kısa sürede teslimm tavsiye ederiiiim...erkengelenalır.com

bu bahsedelen gıyımodam sıtesesınden alısverıs yaptım bıle ben:21: cok guzel bı elbıse carptı yıne gozume ,dallı budaklı yesıllı kırmızılı cıceklı boceklı cok sırın japon styl tabı .satıcıda cok tatlı bır kız neyse tek kotu yanı 15 gun ıcınde anca gelırmıs :84: napalım sıkıcagız dısımızı artık .
nazcım senın su kesfettıgınede bakınıyım bı ama ıns gozume bırsey kestrmem cok korkuyorum cokkk :18: paracıklarım gıdıyor hep dayanamıyorm gordugumdede ılla bnm olcak dıyorumm :9:

ay ilk kez duydum nasılmış ki?

ben güvenemiyorum öyle hepsine. nasıl çıktı?

daha güvenilir bir site ayakkabı modelleri icin diva topuğa bakın zaten ödemeyi kapıda yapabılıyorsunuz fiyatlarda gayet uygun

Back
X