pıstırır mı? limonla tarçını duydum bir de..Çay ağacı yağı sür ilk çıktığında
pıstırır mı? limonla tarçını duydum bir de..
Gerçekten faydası oluyor mu? Sabahları mı sürmek gerekiyor, yoksa geceleri mi? Biraz açıklarsanız sevinirim..Çay ağacı yağı sür ilk çıktığında
Gerçekten faydası oluyor mu? Sabahları mı sürmek gerekiyor, yoksa geceleri mi? Biraz açıklarsanız sevinirim..
İlk defa duydum da..
pıstırır mı? limonla tarçını duydum bir de..
Pıstırır:) mi bilemem ama ben her gece limon suyu suruyorum . Hatta konumda var bakabilirsiniz. Zaman içinde lekeler azalıyor sivilceler bitiyor..
sizin sivilceleriniz de adet zamanı veya adetten sonra mi çıkıyor? bir de çok az Fındık Fıstık yeseniz dahi hemen coşuyor mu?Aynı sorunu yaşadım .önce 1 seneye yakın krem tedavileri verdi doktor .baktık geçmiyor inatla aynı yerde üst üste tekrarlamaya ısrarla devam ediyor zoretanin tedavisi görmeye başladım .çözüm oldu mu suan için evet ama ilerisini bilemiyorum.
yanız öyle tüylenme falan yok adetlerimi de düzenli oluyorumOynamazsan iz bırakmaz koca bi yalan. Oynamadigim halde izi kalan sivilcelerim oldu.
Ultrason a girip kist var mi DİE baktirdin mi? Pkodan da olabiliyo
yanız öyle tüylenme falan yok adetlerimi de düzenli oluyorum
peki sivilceleriniz tek tük mü yoksa fazla mıydı?Benm de düzenli ama çıkmıştı, olabiliyomus yanı her 10kadindan 7sinde mi ne demişti doktor
Sivilcelerimin yeme içme Regl süreci ile alakası yoktu .sürekli aynı yerde tekrar ediyordu .zoretanin sürecinde de hep tekrar ediyordu aşırı inatçı sivilcelerdi.Doktor ergenlik den sonrada devam eden sivilcelerin çoğunluğu yumurtalik kistler bağlı olduğunu ve kendini tekrarladigini söylemişti .sizin sivilceleriniz de adet zamanı veya adetten sonra mi çıkıyor? bir de çok az Fındık Fıstık yeseniz dahi hemen coşuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?