Sivilcelerimin yeme içme Regl süreci ile alakası yoktu .sürekli aynı yerde tekrar ediyordu .zoretanin sürecinde de hep tekrar ediyordu aşırı inatçı sivilcelerdi.Doktor ergenlik den sonrada devam eden sivilcelerin çoğunluğu yumurtalik kistler bağlı olduğunu ve kendini tekrarladigini söylemişti .
peki içi dolu sivilcelerden miydi böyle beyaz iltihaplanmış? benim hemen hemen hepsi öyle ve delik bırakıyor küçük de olsa.. benim hep regl öncesi veya sonrası çıkıyor..
bende böyle adet öncesi veya sonrası çıkıyor özellikle ve hem yanağımda hem sivilce oluyor.. anladığım kadarıyla pko kandaki hormonlarda da çıkıyormuş. önce cildiyeciye gidip hormon testi yaptırıp hormonlarımda birşey çıkarsa jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. eczane de konuştuğum bayan yanlış krem seçimi de sivilce yapar diyip başka bir krem vermişti o kremi kullanacağım gene devam ederse gitmeyi düşünüyorum mecburen..
Hormon değerleri ve ultrasona bastırmak lazm kist için. Ama biliyor m çok kötü oluyo insan. Zamanla geçio izleri kızarıklıklari ama tekrar çıkmaması lazım hepsi bi yerden.inşallah çikmazlar
cilt problemleri için en iyisi keçi sütü sabunu basta ınanmadım ama denemekten ne kaybederim dedim ve gercekten bosuna fondoten ilaç krem almışım cok memnunum :)