Sivilceli Ciltler Bu sivilcelerin derdi nee :( ??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle 24 yaşındayım,3 ay sonra düğünüm var.. fakat ben ergen gibi yüzümdeki sivilcelerle uğraşıyorum.. Yüzümden başka herhangi bir yerimde yok.. Ağız çevrem yanağımın alt kısımları böyle isirik şeklinde sivilce hep.. Ne limon suyu fayda etti,ne başka birşey.. düğünüm olmasa önemli değil,ne zaman geçerse geçsin..Ama bana bir fikir verin lütfen yaaa.. Bunun yanı sıra çok fazla olmasa da elmacık kemikleri ve göz çevremde çillerim var ne yapayım ben,balayına gitmeye korkuyorum,güneşten arttığı için..Ne yapayım benn :(((( Çok çirkin hissediyorum :((((

Çnko oksit kremini maske yap.. Cildini düzenli yıka ve nemlendir. Sivilcelerin üstüne antibiyotikli krem sür ve soda ile 2 günde bir yüzünü yıka. Emin ol düzelecektir, bu arada bol su iç..
Geçer düğüne kadar merak etme, söndükten sonra makyaj kapatıyor zaten.
Hayırlı olsun..

Merhaba arkadaşlar

Öncelikle 24 yaşındayım,3 ay sonra düğünüm var.. fakat ben ergen gibi yüzümdeki sivilcelerle uğraşıyorum.. Yüzümden başka herhangi bir yerimde yok.. Ağız çevrem yanağımın alt kısımları böyle isirik şeklinde sivilce hep.. Ne limon suyu fayda etti,ne başka birşey.. düğünüm olmasa önemli değil,ne zaman geçerse geçsin..Ama bana bir fikir verin lütfen yaaa.. Bunun yanı sıra çok fazla olmasa da elmacık kemikleri ve göz çevremde çillerim var ne yapayım ben,balayına gitmeye korkuyorum,güneşten arttığı için..Ne yapayım benn :KK43:((( Çok çirkin hissediyorum :KK43:(((

mrb ben LR bağımsız iş ortağıyım konuyla ilgili çok fazla memnuniyet aldığımız ürünler mevcut.. dilerseniz msj atın görüşelim:..

Merhaba arkadaşlar

Öncelikle 24 yaşındayım,3 ay sonra düğünüm var.. fakat ben ergen gibi yüzümdeki sivilcelerle uğraşıyorum.. Yüzümden başka herhangi bir yerimde yok.. Ağız çevrem yanağımın alt kısımları böyle isirik şeklinde sivilce hep.. Ne limon suyu fayda etti,ne başka birşey.. düğünüm olmasa önemli değil,ne zaman geçerse geçsin..Ama bana bir fikir verin lütfen yaaa.. Bunun yanı sıra çok fazla olmasa da elmacık kemikleri ve göz çevremde çillerim var ne yapayım ben,balayına gitmeye korkuyorum,güneşten arttığı için..Ne yapayım benn :KK43:((( Çok çirkin hissediyorum :KK43:(((

kesinlikle zeghy ürününü tavsiye ediyorum 4 hafta içinde gozle gorulur bir iyileşme kesin çözümlü bir ürün ben kullanıyorum ve harika bir rün kesinlikle denemelisin!!!!! sana lazım olan bu ilaç

Back
X