- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bu sene getirdiniz iyilik görev olur önünü kesmezseniz her sene size güvenirler..Ne zorlukla taşıdığınızı iki tarafa da anlatın bir dahakine getirmem diyeEvleri yanımızda zaten.Ama dukkanlarindalarmis.Kizdigim su her sene kurbana ortak olurlar.Ama çalışmaya gider.Kurban Bayramı'nda etini başkaları keser.Evlerine babam taşımak zorunda mı ?
Ben de sinir oluyorum zaman zaman ama öyle deme boşver. Akraba işte, var olsunlar ama uzaktan daha sevimliler.Akraba diye de kullanmasınlar başkalarını. Bu konuya ben de sinir oluyorum. Amcama, kuzenlerime şehir dışından gelen eşyaların yol parasını hem babam öder hem de o teslim eder. Niyeymiş? Arabası varmış. Beleş taksici mübarek. Böyleleri yok olsun gitsin.
Demek istediğim bu birkere olur rica edilir tamam adam her sene para kazanacak.Kiyma çekecek kurban kesimine gidecek seninle ortak olacak sen onun etini hem kesip pay edip hemde evine tasiyacaksin olurmu.Bu sene getirdiniz iyilik görev olur önünü kesmezseniz her sene size güvenirler..Ne zorlukla taşıdığınızı iki tarafa da anlatın bir dahakine getirmem diye
Yeri gelir benimde isim düşer.Ama ben karşılığıni vermeye çalışırım.Utanirim.Ben de sinir oluyorum zaman zaman ama öyle deme boşver. Akraba işte, var olsunlar ama uzaktan daha sevimliler.
Babanı üzme güzelim. Baban yapmak istiyor veya istemiyor. Üstüne gitmeyin iyi insanların.Herzaman böyleler.
Aynen mesela para ödetme bence çok saçma.Yeri gelir benimde isim düşer.Ama ben karşılığıni vermeye çalışırım.Utanirim.
Babam o kadar da yapmaz.Aynen mesela para ödetme bence çok saçma.ordinary in babası paralarını veriyormuş. Adamın benzin ve ödediği parayı verselerdi beddua yemezlerdi. Benim bir şey isterken yüzüm kızarır amcamdan bazen arabasını isteriz ama tüpünü fulleriz. Mutlaka bir şeyler alırız çocuklarına gönlünü hoş tutmaya çalışırız. İnsanlardaki umursamazlık Can sıkıcı.
Ay keşke uzakta olsalardıBen de sinir oluyorum zaman zaman ama öyle deme boşver. Akraba işte, var olsunlar ama uzaktan daha sevimliler.
Akraba dan uzak yaşayacaksın.Ay keşke uzakta olsalardıOlsa ne olur? Bir aramayla "Alo x, zıkkımları otogardan teslim al. Zıkkımın yarısını kızıma ayırım, zıkkımın kökünü yapacak."
Her türlü sıkıntı. Bu aralar baba tarafına zaten kılım.Akraba dan uzak yaşayacaksın.
Kızıyor.Ben zaten taşımam dedim.Bırakın da bunu babanız dert etsin edecekse. Sizlik bir durum yok ortada
Ben anne tarafına sogugum.Cunku annem ölünce yeğen gibi ilgi göstermediler.Annemin 6 kardeşinden 2 sinden ilgi gördüm.Hatta düğün var teyze oğlumun düğünü.Teyzemin hatrina gidicem.Gelin almaya da katılmak istemiyorum.Her türlü sıkıntı. Bu aralar baba tarafına zaten kılım.
Kızıyor.Ben zaten taşımam dedim.
Babamla benim aram çok iyiydi.Ozellikle.annem.oldukten sonra annemden çok babama düşkünüm hatta eş kişisi bile meftun diyor.Ama abartıyor.Babamla hayatım boyunca etmediğim kavgaları son 2 ayda ettim.Ama savunma falan değil üzerime sinir baskı ile geldigi için.Babanıza destek olarak böyle böyle aranızı düzeltirsiniz belki E elifnurbeyza
Herzaman buna benzer şeyler yapıyorlar da ondan.Kızsın o da onun sorunu. En fazla yapabileceğiniz muhatabına söylen bana değil demek. Siz niye dert ettiniz anlamadım İnan’ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?