Bu sokaktaki erkeklerin bizi korkutmasından usandım!!!

Oh çok güzel olmuş:)

Genelde bulundururum ancak o aksam malesef yanimda olmadigini belirtmistim
Plaka almayi o korkuyla basaramadim
Esinizin subyanci olmasi beni üzdü, geçmiş olsun simdiden.

Aksam saatlerindeki derslerw gidesim gelmez benimde bazen. Hep duraga kadar bir arkadasim birakir mutlaka. Nasil sindirmisler bizi. Arsiz insanlar.. Hangi sehirde okudunuz bu arada? Merak ettim

Konya da okudum. bitti gitti cok sükür

bu araba ile takip edilme benim de başıma bir kez gelmişti insan ne yapacağını şaşırıyor. O zamanlar üniversitedeydim. Büyüklerimiz başımıza byle bir şey gelirse "arabanın aksi yönüne doğru koş ilk gördüğün markete/mağazaya gir " diye tembihliyorlardı bu konuda ama o anda aklına hiçbir şey gelmiyor insanın panik halde kaçmaya çalışıyor ee tabii adam da takip etmeye...eve kendimi güç bela atmıştım aynı sizin gibi. Plakasını bile almak aklıma gelmemişti. Aslında plakasını alıp polise şikayet etmek çözüm. Şikayetleri dikkate alıyorlar hele de kamera görüntsü bulabilirlerse ciddi cezası var. Tacizden polisin savcının karşısına bir kere otursa ifade verse bir daha zor cesaret eder.
Bir kez de teşhirci takılmıştı peşime iki de bir karşıma çıkıp orasını burasını gösteriyordu o zaman da tepki vermek bağırmak aklıma gelmedi utanç içinde uzaklaşmaya çalışmaktan başka...

Ben de sizin üniversite okuduğunuz şehirde ysaşıyorum,geçen gün bu şehrin erkekleri çok kaba ve eşlerine çok kaba davranıyor dediim için birisi bu sitede genellemeyin demişti ama bu şehrin adı çıkmış...
Türkiyede bir kaç şehirden biri...Alınmaya gerek yok işte siz de yaşamışsınız,sadece öğrenciye değil,çalışana,açık bir insana da tavır aynı merak etmeyin.Tabi 70 li yıllara göre daha gelişmiş ama hala kenar semtlerdeki yerlileri öyle.Geçen gün çocuğumun yanında laf attı bisikletli biri ve o kadar üzüldüm ki.Çocuğumun etkilenmesi de umurunda değil.

Biz de onlarin ustune ustune yuruyelim nasil fikir ama?

Neyin kafasiyla hareket ediyorlar hic anlamiyorum onu da.haklisiniz. bu islet biraz tanidik meselesiyle yürüyor keske yürümese.ama yürüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…