• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Son Diyet Günlüğüm.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Buraya kaç tane konu açtım Allah bilir. Ama bu sefer sınırımı çok aştım. :3
57 kilodan 3 haftada 62 kiloya kadar çıktım. Full stres.
Eskisi gibi olmaktan korkuyorum ve okullar açılmadan bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıycamm.
Boy: 1.59
Kilo: 62
Hedef: 50
/COLOR]

Son düzenleme:
3 haftada 4 kilo almamışsındır bence, fazla yediğin için vücut ağırlığının artması yüzünden tartıda fazla çıkıyosundur. canını sıkma :))

İnşallah öyledir canım sınav haftaları çok kötü oluyor. Aşırı stres ve baskı oluyo dolayısıyla tıka basa yiyosun.
Ben kalıcı olduğunu düşünmüyorum inşallahta öyle değildir ve verebilirim umarım. :(

Bide uzun zamandır tuvaliet sorunu yaşıyorum ve yapamadığım için bağırsaklarımda ağrılar oluştu.
Çözüm bulamadım hala. :/

Bide uzun zamandır tuvaliet sorunu yaşıyorum ve yapamadığım için bağırsaklarımda ağrılar oluştu.
Çözüm bulamadım hala. :/

tamam işte anlaşıldı.... wc ye çıkamıyorsan o zaten direkt ağırlık yapıyo vucutta. sen bol bol lifli gıdalar tüket tuvalete çıkabilmek için. kayısı yeyip üzerine sıcak su falan iç :/

Şimdilik ilk hedefim 10 Şubat'a kadar 58 kiloya düşmek.
Geçici kilo olduğundan çabuk verebileceğimi düşünüyorum.
Daha sonra 4 günde 2 kilo vermek istiyorum malumunuz 14 Şubat :1::1:
Sevdiceğimle de 2. yılımız olucak. :52::52: 14 Şubat'ta çıkmaya başlamıştıkta. :3

Şimdilik ilk hedefim 10 Şubat'a kadar 58 kiloya düşmek.
Geçici kilo olduğundan çabuk verebileceğimi düşünüyorum.
Daha sonra 4 günde 2 kilo vermek istiyorum malumunuz 14 Şubat :1::1:
Sevdiceğimle de 2. yılımız olucak. :52::52: 14 Şubat'ta çıkmaya başlamıştıkta. :3

ne güzell:16:

bunun gazıyla incecik ol 14 şubata kadar :)

ne güzell:16:

bunun gazıyla incecik ol 14 şubata kadar :)
Ay inşallah canım zaten sevgilim yanında minyatür gibi kalıyorum. :D
Bana oyuncak bebek muamelesi yapıyo. :9::9:
Beyefendi 1.85 boyunda 70 kilo oluyor biraz..:27::27:
Ama 2 sene önceki durumum daha kötüydü 1.55 boyunda 56 kiloydum.
Kızlar 22 yaşına kadar uzayabiliyormuş ve ben 2 senede 4 cm uzadım 1.65 olmak istiyorum uzarım inşallah.:32::32:

Son düzenleme:
Saat 2 gibi bir portakal yedim ve az önce ağzıma bir tane zeytinyağlı dolma attım. :26::26:
Acıktım ayol annem yemek yapsaa. Haşlanmış tavuk ve bulgur pilavı olucakmış.
Çok az pilav yerim bir tanede but yerim sanırım. Ayh ayran aldırsam babama yaaa :52::52:

şöyle dursunlar baktıkça gaza gelirim belki :d

$tumblr_ladczyhJov1qzjm43o1_500_large.webp$tumblr_ljvakp2vm51qftuozo1_500.webp$tumblr_lvt9hthxQ21qir2c7o1_500.webp
$tumblr_lznrtyglg81r791e4o1_400.webp$tumblr_mf3b00fBti1ruw30wo1_500.webp$tumblr_linw87gHa31qdr0s2o1_500.webp

Akşam:
Bir but
Bir bardak ayran(ayranı sadece bir bardak içtim çünkü tam yağlıydı :/ )
Bulgur pilavını tam yiyemedim aç gözlülük yyaptım acıkmıştım tam pişmeden aldım tabağıma 2 kaşık ama yiyemedim :50::50:

Şuan bir bardak ayran içiyorum Allah'ım nasıl güzel geliyor vallahii mis buz gibi :16::16:

Dün akşam yazamadım kaçamağım oldu misafir geldi ve bende 3 tane zeytinyağlı aldım :18::18:
Bugün de misafir var ama yemiycem. Ceza olsun bana.
Sabah:-
Öğle: 2 kaşık sebze yemeği
1 but

Kızlar misafir geldi 2 kaşık patates salatası ve 2 tane zeytinyağlı yedim.:50::50:
Telafi olarak akşam sadece ayran içiceemm

Back
X