Bu Son Diyet Günlüğüm.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Buraya kaç tane konu açtım Allah bilir. Ama bu sefer sınırımı çok aştım. :3
57 kilodan 3 haftada 62 kiloya kadar çıktım. Full stres.
Eskisi gibi olmaktan korkuyorum ve okullar açılmadan bu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıycamm.
Boy: 1.59
Kilo: 62
Hedef: 50
/COLOR]

Son düzenleme:
3 haftada 4 kilo almamışsındır bence, fazla yediğin için vücut ağırlığının artması yüzünden tartıda fazla çıkıyosundur. canını sıkma :))

İnşallah öyledir canım sınav haftaları çok kötü oluyor. Aşırı stres ve baskı oluyo dolayısıyla tıka basa yiyosun.
Ben kalıcı olduğunu düşünmüyorum inşallahta öyle değildir ve verebilirim umarım. :(

Bide uzun zamandır tuvaliet sorunu yaşıyorum ve yapamadığım için bağırsaklarımda ağrılar oluştu.
Çözüm bulamadım hala. :/

Bide uzun zamandır tuvaliet sorunu yaşıyorum ve yapamadığım için bağırsaklarımda ağrılar oluştu.
Çözüm bulamadım hala. :/

tamam işte anlaşıldı.... wc ye çıkamıyorsan o zaten direkt ağırlık yapıyo vucutta. sen bol bol lifli gıdalar tüket tuvalete çıkabilmek için. kayısı yeyip üzerine sıcak su falan iç :/

Şimdilik ilk hedefim 10 Şubat'a kadar 58 kiloya düşmek.
Geçici kilo olduğundan çabuk verebileceğimi düşünüyorum.
Daha sonra 4 günde 2 kilo vermek istiyorum malumunuz 14 Şubat :1::1:
Sevdiceğimle de 2. yılımız olucak. :52::52: 14 Şubat'ta çıkmaya başlamıştıkta. :3

Şimdilik ilk hedefim 10 Şubat'a kadar 58 kiloya düşmek.
Geçici kilo olduğundan çabuk verebileceğimi düşünüyorum.
Daha sonra 4 günde 2 kilo vermek istiyorum malumunuz 14 Şubat :1::1:
Sevdiceğimle de 2. yılımız olucak. :52::52: 14 Şubat'ta çıkmaya başlamıştıkta. :3

ne güzell:16:

bunun gazıyla incecik ol 14 şubata kadar :)

ne güzell:16:

bunun gazıyla incecik ol 14 şubata kadar :)
Ay inşallah canım zaten sevgilim yanında minyatür gibi kalıyorum. :D
Bana oyuncak bebek muamelesi yapıyo. :9::9:
Beyefendi 1.85 boyunda 70 kilo oluyor biraz..:27::27:
Ama 2 sene önceki durumum daha kötüydü 1.55 boyunda 56 kiloydum.
Kızlar 22 yaşına kadar uzayabiliyormuş ve ben 2 senede 4 cm uzadım 1.65 olmak istiyorum uzarım inşallah.:32::32:

Son düzenleme:
Saat 2 gibi bir portakal yedim ve az önce ağzıma bir tane zeytinyağlı dolma attım. :26::26:
Acıktım ayol annem yemek yapsaa. Haşlanmış tavuk ve bulgur pilavı olucakmış.
Çok az pilav yerim bir tanede but yerim sanırım. Ayh ayran aldırsam babama yaaa :52::52:

şöyle dursunlar baktıkça gaza gelirim belki :d

$tumblr_ladczyhJov1qzjm43o1_500_large.webp $tumblr_ljvakp2vm51qftuozo1_500.webp $tumblr_lvt9hthxQ21qir2c7o1_500.webp
$tumblr_lznrtyglg81r791e4o1_400.webp $tumblr_mf3b00fBti1ruw30wo1_500.webp $tumblr_linw87gHa31qdr0s2o1_500.webp

Akşam:
Bir but
Bir bardak ayran(ayranı sadece bir bardak içtim çünkü tam yağlıydı :/ )
Bulgur pilavını tam yiyemedim aç gözlülük yyaptım acıkmıştım tam pişmeden aldım tabağıma 2 kaşık ama yiyemedim :50::50:

Şuan bir bardak ayran içiyorum Allah'ım nasıl güzel geliyor vallahii mis buz gibi :16::16:

Dün akşam yazamadım kaçamağım oldu misafir geldi ve bende 3 tane zeytinyağlı aldım :18::18:
Bugün de misafir var ama yemiycem. Ceza olsun bana.
Sabah:-
Öğle: 2 kaşık sebze yemeği
1 but

Kızlar misafir geldi 2 kaşık patates salatası ve 2 tane zeytinyağlı yedim.:50::50:
Telafi olarak akşam sadece ayran içiceemm

Back
X