- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 36
- Konu Sahibi bodrum salatasi
Herkese selamlar
Buradaki farklı fikirleri seviyorum
Diğer konularım dan hatırlarsanız doğululara kız vermiştik
Kıza nişan da gerçekten çok altın taktılar Allah bereket versin inşallah
Diğer taraf nişan da takıdan sonra bir kişi bile gelmedi
Şimdi düğün yaklaştı
1. Düğünden önce tekrar Altın verişi olacak dendi onu kimse kimseye hatırlatmadı ama şimdi den sonra da konuşulur mu bilmiyorum düğün 15 Temmuz da
2- kız altınları takıdan sonra sayılmasını istiyor, nişan da kimse gelip bakmadı diye altın odasında kızı yanlız bırakmak olur mu?
Yoksa en yakını gidip saysa olur mu?
Bir de doğuda düğünden sonra takıları ne yapıyorlar? çocuğun ailesi site içi korumalı bir yerde oturuyor kız yeni yapılmış ama güvenlik olarak tam emin olamadığımız bekçisi olan bir sitede oturuyor ve balayına sabah erkenden gidecek ve oturduğu kat boş
Sizce altınlara nasıl bir çözüm olmalı
Not: karşı taraf varlıklı bir aile paraya altına ihtiyacı yok
Buradaki farklı fikirleri seviyorum
Diğer konularım dan hatırlarsanız doğululara kız vermiştik
Kıza nişan da gerçekten çok altın taktılar Allah bereket versin inşallah
Diğer taraf nişan da takıdan sonra bir kişi bile gelmedi
Şimdi düğün yaklaştı
1. Düğünden önce tekrar Altın verişi olacak dendi onu kimse kimseye hatırlatmadı ama şimdi den sonra da konuşulur mu bilmiyorum düğün 15 Temmuz da
2- kız altınları takıdan sonra sayılmasını istiyor, nişan da kimse gelip bakmadı diye altın odasında kızı yanlız bırakmak olur mu?
Yoksa en yakını gidip saysa olur mu?
Bir de doğuda düğünden sonra takıları ne yapıyorlar? çocuğun ailesi site içi korumalı bir yerde oturuyor kız yeni yapılmış ama güvenlik olarak tam emin olamadığımız bekçisi olan bir sitede oturuyor ve balayına sabah erkenden gidecek ve oturduğu kat boş
Sizce altınlara nasıl bir çözüm olmalı
Not: karşı taraf varlıklı bir aile paraya altına ihtiyacı yok