Bu son raddeydi cidden..

Geçmiş öncelikle şiddetin hiç bir türü kabul edilemez . Yazınızı okudum aslında çok basit bir meselenin buraya kadar gelmesi çok kötü olmuş. Sabah kalkınca zaten her şey yoluna girmiş . Eşiniz telefonu almamakla trip atmış aslında siz in bu durumu hemen bir gıdıklamayla ya da aman kocişim bana küsmüşte trip mi atarmış gibi bir eylemle ortamı yumuşatabilirdiniz . Erkekler böyle şeylere dayanamazlar . Sizi suçlamıyorum asla o anki bir kızgınlıkla fevri davranmışsınız . Şöyle düşünelim aynı şeyi siz yapsaydınız kocanızda sizi bahsettiğim bu tepki ile yumuşatsaydı hoşunuza gitmezmiydi ?
Gerisi için hiç bir sözüm yok bu kadar basit bir meselenin şiddete dönmesi çok kötü . Eşinizin öfke kontrolü yok sizin için o ıyyy demesi çok kırıcı olmuş . Şimdi ne durumdasınız bilmiyorum ama inş hatasını anlamıştır karşı taraf . hakkınızdan hayırlısı olsun diyorum ama hislerim sanki siz eşinizi seviyorsunuz diyor bir yandan ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…