• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sorunlardan usandım.

Gayet de dogal insanlar işte ne güzel. Size kendi yediklerinden yetiştirdiklerinden getirmişler. Deger vermisler kendilerinden ayırt etmemisler.

Siz ve aileniz cok kasıntı geldiniz bana. Eminim insanlar da sizin bakışlarınızdan dudak bükmelerinizden rahatsız olmuslardr.

Yazık çocuğa da kültür farkı muhabbeti yapmışsın. Kimbilir ne kadar içi burkuldu.

haklısınız tanışmaya gelen insanlar nişan, düğün vs sözü eder biz de zaten sevgilimle nişanlanmak istiyoruz ama maddi bir şeyler görmek istediler ne bileyim erkek arkadaşımın ailesinin kendilerine güven vermelerini istediler ama bunu göremediler
Güveni sevgilinin ailesinin parasıyla mı alıyorsunuz?Ne kadar da üniversite okumuş kültürlü bi aile gerçekten

bu konular ilk gündeme geldiğinde böyle bir tartışmaya giriştik zaten. ve hatta ben kendi ailemin bazı yanlışlarını görebildiğim halde, o annesinin yanlışlarını göremedi. sonra ben biraz kendimi geri çekip, ayrılık lafları vs edince birbirimizi anlarız ilerde, işte ayrılmayalım gibi laflar etti. o şekilde devam ediyoruz. ancak şu da var evlendiğimizde zaten onun ailesi uzakta olacak, ben aileme yakın olacağım. ama mesela bayramda seyranda ailesiyle görüştüğümüzde o bizim evliliğimize nasıl yansıyacak orası muamma işte...

sadece bayram olsa yine iyi, şimdi teknoloji var telefonla her yere ulaşırlar.. eşinle kavga etsen, o annesine anlatsa ya da annesi bir şekilde duysa seni arayıp sinirlerini bozması an meselesi ki bu verdiğim sadece bir örnek.. çocuk olacağı zaman hamileyken ne yeneceğinden, bebeğin adına kadar karar vermek isteyecekler.. o annesinin yanlışlarını hiç görmeyecek, sen de bir süre sonra kendi aileni koruyup karşı atağa geçeceksin..
ay yazarken darlandım :27: intihar etmek için lütfen 1'i tuşlayın :27:

Benim ailem üniversite mezunu, sevgilimin ailesi ise ilk okul mezunu. Bu arada sevgilimle yaklaşık 6 yıllık ilişkimiz var. Geçen gün sevgilim ailesini ailemle tanıştırmaya getirdi. Başka şehirden geldi ailesi. Bu arada sevgilimle ben de üniversite mezunuyuz. Annem "o üniversite mezunu değil, ama ben öyleyim" gibi bir ayrım yapmadı hiç bir zaman, insan olsunlar yeter dedi. Ancak sevgilimin annesi sürekli pot kırıp durdu. Örneğin annem yemekten 2-3 saat önce çayın yanında poğaça vs ikram etti sevgilim annesi "e bize o yemekleri verdin şimdi bunları kim yiyecek" dedi. Ya da annem yemeğe de kalın dediğinde "biz kalmasaydık yemeğe" tarzında laflar etti. Sonra örneğin ekmek yapmış sonra onu buz dolabına atıp aylarca bekletmiş o ekmeği getirdi, köyden getirdiği yaprağı özensiz bir biçimde poşete koyup getirmiş,poşet poşet tozlu poşetlerde fasülye, yaprak vs getirdi. Annem bunları getirene kadar keşke bir tatlı alsaydı dedi. Elbette kadın bunları iyi niyetle yapmıştır ama annemlerin gözüne çok özensiz gözüktü bu durum. Çünkü ben hem tek çocuğum hem de evimize ilk defa geliyorlardı, annem daha özenli bir şeyler beklemişti.Ekonomik durumları çok iyi değil bunu biliyoruz ama sanki hiçbir şey yapmak istemiyorlarmış gibi "e bizim de durumumuz belli.." vs diye konuya girdi. Bir de ortaya konulmuş maddi bir şey yok ama kadın nişan da nişan diye tutturdu bu durum annemleri iyice sinir etti. Sevgilim de askere gidecek maddi olarak orta maaş aldığı bir işte çalışıyor. Ben şu an yeni mezun oldum ve iş arayışı içerisindeyim. Sevgilime bu kültürel farklılıklar yüzünden kavga etmeye korkuyorum ilerde dediğimde birbirimizi anlayıp dinlersek sorun olmaz, her 2 tarafta hata yapabilir ama biz bunları aşarız vs diyor.Neyse konuyu çok uzattım, sizce aileler arasındaki bu farklılıklar evliliğimizi nasıl etkiler? Bu arada ailem ayrıl, onlarla olmaz, ailesi sana uymaz çok mutsuz olursun vs diyor ama bir de sizin fikirlerinizi almak istiyorum ben... :KK43:

Not: Bunları yazarken "aman onlar ilk okul mezunu, köylü, onlar bir şey anlamaz" gibi bir havam yoktur. Kimseyi küçük görmek, aşağılamak haddime değildir. Sadece aradaki farklılıkları ve yaşadığım çıkmazları en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim.

Ben olaya genis acidan yaklasacagim

Bende daha onceden kendi yasadigim bolgenin insaniyla fikirlerim hic uyusmadigi icin hatta bazen gelenek girenek diye yapistiklari seyleri benimsemedigim icin buradan biriyle yapamam diye dusunurdum hep (ki hala yapamam diye düşünüyorum )

Neyse birgun yeni katildigim bi ortamda bi diyaloga denk geldim kulturle alakali bi arkadas dediki benim onceligim kendi memleketimden kendi kulturumden biriyle evlenmek cunku ister istemez sıkintilar yasaniyor hatta ilk sikintilar dugun kisminda basliyor demisti (ki sizinki ilk anda baslamis) hatta konuyla ilgili biraz daha detayli konusunca arkadasa hak verdim

Hatta kendi kultirunden com uzak insanlarla evli arkadaslarim yakinlarim var cok mutlu olanida var bunlardan dolayi sıkınti yasayanida hatta yemekler dahi sıkinti oluyo her iki tarafin ailesini beraber yemekte falan agirlayacagimiz zaman sıkinti yasiyoruz iki taraftan birini onemsemiyiruz gibi geliyir diyenler olurdu vsvs vs bu konuyu uzatabilirimde laf kalabaligi yapmayayim

Bir diger kisma gelince ekmek fasulye yaprak falan getirmelerini yadirgamadim cunku cevremdede var dunur tarafina giderken kendilerine has seyleri hediye olarak goturme olayi ama bunu dogru duzgun bi posette goturmemekte ailenin bir dusuncesizligi ozur dileyerek soyluyorum toplum icinde nasil davranilacagini bilmemesinden kaynaklaniyir bunu kesinlikle yadirgamiyorum cunku bazi insanlar sadece kendi dunyalarinda yasadigi icin bildikleri kadariyka hareket ederler

Mesela konusma konusuna gelince bulundugum cevreden biliyirum yada oyle dusunuyorum diyeyim pogaca konusunda mesela kendince incelik yapip cok zahmet etmisdiniz oyle yedik ki yiyecek yerimiz kalmadi gibi bi yorumda bulunmaya calismis yada biz yemege kalmayalimi sizlere zahmet vermek diye dusunup cekinmis olabilirler

Ve en onemli mevzu siz bu konuyu burda actiginkza gore aklinizda acabalariniz var ve sizin bu evlilikle ilgili buyuk tereddutleriniz var yol yakinken iyi dusunun derim

Ha aileleriniz konusuna gelince sizin erkek arkadasinizin ailesiyle problem yasayip yasamayacagini bilmiyorum ama ailelerinixin yasayacagi kesin gibi duruyor

ilk yazan iki yorumu okumadan bana kulak ver tatlım. Siz birbirinizi seviyorsanız birbirinize güveniyorsanız ailenin bir hükmü yok. Kırsal kesimdeki insanlar daha şeffaftır kente göre. İçi dışı bir tabii ederiz. Ama yinede niyetlerinin ne olduğunu bilemeyiz sen sadece aileyi tanımaya bak. Ön yargılı davranma. Öyle bu iş olmaz ayrıl bırak başkasını dene gibi abuk subuk yorumlarada kulak asma:KK12: Ayyy ben burdaki hatunları da anlamıyorum yaa şimdi kötü bişey yazıcam ama susuyorum!!

Bazen bu kültür farklılığı öyle şeylere sebep oluyorki
Özünde iyi insanlar olabilir
Ama anlaşmak uyuşmak farklı bir durum.
Mesele benim kp. Bize geldiğinde tırnaklarını mutfak masasında kestiğini gördüm ve deli oldum
Tam görgüsüzlük haliyle sabredemiyorum o zamn
Bu sefer kötü olan sen olursun

Canım ben anladım demek istediğini
Küçümseme değil ama şimdiden gözünüze bu kadar farklı geldiyse sonrası hiç olmaz.

Ben kendimden örnek vereyim
4 yıllık evliyim
Az çok senn gibi bir durumun içindeyim.
Eşim ailesinden çok farklı
Eşimin ailesinin böyle olacağı hiç aklıma gelmedi.
Sizin gibi tanışma faslında hiç beğenmedim.
Ama bilmiyorum esimi sevdiğim için gözüme takılmadı o zamn

Ama şuan aramızdaki tek sorun bu farklılıklar ve bu yüzden beni suçladı eşim.

Ben evlerinde rahat edemiyorum yaz tatillerinde falan gidiyoruz.20 gün falan sabredemiyorum.
Çok özensiz umursamaz bir kv.var.
Bize kp. Ile birlikte gelip aylarca kalmak istiyorlar
Onlara göre normal bize göre anormal
Keyfi çünkü
Kültür farklılığı çok sıkıntı
Bence tekrar düşün
Ben esimi çok severim ı o da beni ama sırf bu nedenlerden birbirimize girdik bir ara

sizi çok iyi anlıyorum. ben de tam olarak bunlardan korkuyorum işte. bu konular ilk gündeme geldiğinde böyle bir tartışmaya giriştik zaten. ve hatta ben kendi ailemin bazı yanlışlarını görebildiğim halde, o annesinin yanlışlarını göremedi. sonra ben biraz kendimi geri çekip, ayrılık lafları vs edince birbirimizi anlarız ilerde, işte ayrılmayalım gibi laflar etti. o şekilde devam ediyoruz. ancak şu da var evlendiğimizde zaten onun ailesi uzakta olacak, ben aileme yakın olacağım. ama mesela bayramda seyranda ailesiyle görüştüğümüzde o bizim evliliğimize nasıl yansıyacak orası muamma işte... bir de sevgilimin annesi aşırı gezme meraklısı bir insan. Şehirde yaşıyorlar ama köyden şehire geldiği süre zarfında sürekli gezmiş, kendini hiç geliştirmemiş. Annem de keşke bu kadar gezeceğine biraz kendisini geliştirseydi falan dedi. kendisini geliştirmemesi sorun değil ama nasıl desem her şeye islam gözünden bakıyor, tabii ki hepimiz müslümanız ama anneme namaz kılıyor musun dedi örneğin annem de işte işten güçten vakit bulduğumca kılıyorum dedi ( annem memur bu arada,) sevgilimin ailesi de ay olur muu kılmazsak yanarız vah vah tüh tüh diye olayı birden abartınca annem kendimi hiç namaz kılmıyormuş gibi hissettim sanki dedi. kadının bu şekilde fevri çıkışları çok fazlaydı. ondan annem hiç sevmedi ne yazıkki..

ilk yazan iki yorumu okumadan bana kulak ver tatlım. Siz birbirinizi seviyorsanız birbirinize güveniyorsanız ailenin bir hükmü yok. Kırsal kesimdeki insanlar daha şeffaftır kente göre. İçi dışı bir tabii ederiz. Ama yinede niyetlerinin ne olduğunu bilemeyiz sen sadece aileyi tanımaya bak. Ön yargılı davranma. Öyle bu iş olmaz ayrıl bırak başkasını dene gibi abuk subuk yorumlarada kulak asma:KK12: Ayyy ben burdaki hatunları da anlamıyorum yaa şimdi kötü bişey yazıcam ama susuyorum!!
Vallahi sevgi tamamda arkadaşım bunlarda hayatın gerçekleri bence düşünsün derim arkadas

Benim ailem üniversite mezunu, sevgilimin ailesi ise ilk okul mezunu. Bu arada sevgilimle yaklaşık 6 yıllık ilişkimiz var. Geçen gün sevgilim ailesini ailemle tanıştırmaya getirdi. Başka şehirden geldi ailesi. Bu arada sevgilimle ben de üniversite mezunuyuz. Annem "o üniversite mezunu değil, ama ben öyleyim" gibi bir ayrım yapmadı hiç bir zaman, insan olsunlar yeter dedi. Ancak sevgilimin annesi sürekli pot kırıp durdu. Örneğin annem yemekten 2-3 saat önce çayın yanında poğaça vs ikram etti sevgilim annesi "e bize o yemekleri verdin şimdi bunları kim yiyecek" dedi. Ya da annem yemeğe de kalın dediğinde "biz kalmasaydık yemeğe" tarzında laflar etti. Sonra örneğin ekmek yapmış sonra onu buz dolabına atıp aylarca bekletmiş o ekmeği getirdi, köyden getirdiği yaprağı özensiz bir biçimde poşete koyup getirmiş,poşet poşet tozlu poşetlerde fasülye, yaprak vs getirdi. Annem bunları getirene kadar keşke bir tatlı alsaydı dedi. Elbette kadın bunları iyi niyetle yapmıştır ama annemlerin gözüne çok özensiz gözüktü bu durum. Çünkü ben hem tek çocuğum hem de evimize ilk defa geliyorlardı, annem daha özenli bir şeyler beklemişti.Ekonomik durumları çok iyi değil bunu biliyoruz ama sanki hiçbir şey yapmak istemiyorlarmış gibi "e bizim de durumumuz belli.." vs diye konuya girdi. Bir de ortaya konulmuş maddi bir şey yok ama kadın nişan da nişan diye tutturdu bu durum annemleri iyice sinir etti. Sevgilim de askere gidecek maddi olarak orta maaş aldığı bir işte çalışıyor. Ben şu an yeni mezun oldum ve iş arayışı içerisindeyim. Sevgilime bu kültürel farklılıklar yüzünden kavga etmeye korkuyorum ilerde dediğimde birbirimizi anlayıp dinlersek sorun olmaz, her 2 tarafta hata yapabilir ama biz bunları aşarız vs diyor.Neyse konuyu çok uzattım, sizce aileler arasındaki bu farklılıklar evliliğimizi nasıl etkiler? Bu arada ailem ayrıl, onlarla olmaz, ailesi sana uymaz çok mutsuz olursun vs diyor ama bir de sizin fikirlerinizi almak istiyorum ben... :KK43:

Not: Bunları yazarken "aman onlar ilk okul mezunu, köylü, onlar bir şey anlamaz" gibi bir havam yoktur. Kimseyi küçük görmek, aşağılamak haddime değildir. Sadece aradaki farklılıkları ve yaşadığım çıkmazları en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim.
Ayril..

Güveni sevgilinin ailesinin parasıyla mı alıyorsunuz?Ne kadar da üniversite okumuş kültürlü bi aile gerçekten

Hayır ama o kadar nişan, düğün sözü edilince bir garanti görmek istedi ailem. Bu belki de tek çocuk olduğumdan kaynaklanıyordur, bilemiyorum. Ben kimse ayaklarıma yat kat sersin demedim, demem de. Ama bir takım şeyler görmek ailemin hakkıydı diye düşünüyorum açıkçası. Sırf bunlar yüzünden ayrılmak da istemiyorum. Aşırı derecede ikilemde kaldım.

Kültür farkı demişsiniz ama sürekli eğitimden dem vurmuşsunuz.
İkisi farklı şeyler.

Benim annem de kayınvalidem de ilkokul mezunu. Ama görgüde annem, kayınvalideye bin basar:cool:
Ve kayınvalide de sever öyle köy işlerini, getirir götürür öyle şeyler. Annem yapmaz mesela. Ama hiç aşağılamadık, sorun etmedik.neden edelimki?

O kadını olduğu gibi kabul ederseniz canınız sıkılmaz.
*"yemek verdin, şimdi o poğaçayı kim yiyecek"
Bu cümlede ne var? Hepimiz yapmaz mıyız ev sahibine nezaketen, doyduk, gerek yok, zahmet olmasın gibisinden söylenen cümleler bunlar...

*nişan istediler diyosun. Bu da normal. 6yıllık ilişki.. Tanışmaya gelmişler, elbet isteyebilirler. Bunda da bi tuhaflık yok.

Tuhaflık bakış açınızda.. Tam da üniv mezunu olmadıkları için hem de!

Bence erkek arkadaşının annesinin yaptığı özensizlikten değil de biraz daha bilgisizlikten kaynaklaniyo bence mesela bizler organik olsun niye nelere ne paralar veriyoruz o size parayla bisey alip getirseydi bence asıl o düşüncesizlik yaptıgını hissederdi evlenmeniz duruna gelirsek toleransı yüksek biriyseniz ve sevgilinizi gerçekten seviyorsanız ben aşabileceğinize inanıyorum belki aileler farklı sehirlerdeyse bu işinizi iyice kolaylaştırır

Hayır ama o kadar nişan, düğün sözü edilince bir garanti görmek istedi ailem. Bu belki de tek çocuk olduğumdan kaynaklanıyordur, bilemiyorum. Ben kimse ayaklarıma yat kat sersin demedim, demem de. Ama bir takım şeyler görmek ailemin hakkıydı diye düşünüyorum açıkçası. Sırf bunlar yüzünden ayrılmak da istemiyorum. Aşırı derecede ikilemde kaldım.
Tek çocuk olunca ne oluyor.
Gerçekten enteresan geliyo bana "tek çocuk olduğumdan..."
"bir evin bir kızıyım"
"bir evin bir oğlu"
Gibi söylemler.. Hayır, ne oluyo öyle olunca.

Nişan isteyen valideye kızmışsınız ama garanti görmek, bir takım şeyler istemekten geri durmuyorsunuz.

Biraz aynayı kendinize tutun derim ben.
Böyle sebeplerden ayrılınmaz.
Ya da önemli ise, 6 yıl sevgili olunmaz.
Umarım doğru karar verirsiniz.

sizi çok iyi anlıyorum. ben de tam olarak bunlardan korkuyorum işte. bu konular ilk gündeme geldiğinde böyle bir tartışmaya giriştik zaten. ve hatta ben kendi ailemin bazı yanlışlarını görebildiğim halde, o annesinin yanlışlarını göremedi. sonra ben biraz kendimi geri çekip, ayrılık lafları vs edince birbirimizi anlarız ilerde, işte ayrılmayalım gibi laflar etti. o şekilde devam ediyoruz. ancak şu da var evlendiğimizde zaten onun ailesi uzakta olacak, ben aileme yakın olacağım. ama mesela bayramda seyranda ailesiyle görüştüğümüzde o bizim evliliğimize nasıl yansıyacak orası muamma işte... bir de sevgilimin annesi aşırı gezme meraklısı bir insan. Şehirde yaşıyorlar ama köyden şehire geldiği süre zarfında sürekli gezmiş, kendini hiç geliştirmemiş. Annem de keşke bu kadar gezeceğine biraz kendisini geliştirseydi falan dedi. kendisini geliştirmemesi sorun değil ama nasıl desem her şeye islam gözünden bakıyor, tabii ki hepimiz müslümanız ama anneme namaz kılıyor musun dedi örneğin annem de işte işten güçten vakit bulduğumca kılıyorum dedi ( annem memur bu arada,) sevgilimin ailesi de ay olur muu kılmazsak yanarız vah vah tüh tüh diye olayı birden abartınca annem kendimi hiç namaz kılmıyormuş gibi hissettim sanki dedi. kadının bu şekilde fevri çıkışları çok fazlaydı. ondan annem hiç sevmedi ne yazıkki..
Kendime benzettim seni
Ondan tekrar düşün derim
Dünyaya yine gelsem eşimle evlenmek isterim ama ailesinin garipliginden dolayı en ufak laf etsem dünyanın en kötüsü ben oluyorum onun gözünde
O zaman nerde benim emeklerim diyorsun ıste.
Sende ailesinin evine git.
Düşün ben bu evde kaç gün kalabilirim diye
Yada seninle bu insanların bir ay kaldığını düşün.
Sonra karar ver yapabilirmisin
Dedimya dünyanın en iyi insanları olabilirler ama anlaşmak farklı bir şey.
En basiti kv. Me annemin de ısrarlarıyla anneler gününde sürpriz olsun diye birsuru hediye alıp kargoyla gönderdim
Icine not yazdım seni çok seviyoruz diye

Bana 5-10 gün sonra arayıp teşekkür etti.
Ama onun için bir anlamı olmadığını farkettim.cunku onun kültüründe öyle bisey yok.
Ben çalışan üni mezunu biriyim ama ona göre kendi çevresinden bir kız olsa ilkokul mezunu daha makbul olurdu.
Bana dio eğitim olmasa nolcak.benim içinse çok önemli
Bunlar ve birsuru şey soğumaya sebep oluyor
Sonrada eşinle sorun oluyor ıste

Ben bunlarda neredeyse hiç sorun göremedim. Başka şeyler de yoksa bence abartıyorsunuz. Benim eşimin ailesi de köyde yaşıyor, benim ailem üniversite mezunu. Ve evet eşimin annesi yapıp buzluğa attığı ekmeği getirdi bize, fasulye aynı şekilde, tereyağı vs. Bunlar yine sizdeki gibi poşete koyulmuştu. Ne yapsın kadın onlar hep ekmeği o şekilde çok çok yapıp yavaş yavaş tüketiyorlar derin dondurucudan alarak. Köylü insanlar şehirdekiler için köyden gelen o fasulyelerin, tereyağlarının, ev yapımı ekmeklerin çok değerli olduğuna inanıyorlar. Önceden tabi bulunmuyormuşmuş köyde olan halis muhlis ürünler şehirlerde. Bir de tabi kendileri şehre taşınacak olsalar en çok özleyecekleri şeyler onlar. Tatlı alıp gelmek aklına bile gelmez, gelse de ayıp olur dışarıdan alınmış tatlıyla gitmek sadece dur biraz da bahçeden elma sarayım der. Poşetler getirir. Bunlar kültür farkı. Önem vermediğini değil aksine verdiğini gösterir. Ben şahsen hiç yemiyorum neredeyse öyle köyde gelen şeyleri. Onların inekleri de yine hazır yem yiyor, tereyağının farkı yok bu durumda markette satılandan, fasulyeler bence daha kalitesiz mesela. Ama benim şahsi olarak bunları sevmememin falan bir önemi yok. Çünkü o bunu düşüncelilik olarak görüyor.
Maddi konularda o şekilde direk girmesi hoş olmamış. Siz bu konuda nasılsınız bilmiyorum. Benim mesela eşimin ailesinden hiç bir maddi beklentim yoktu. Kendi ailemden de. Biz her şeyi kendimiz yapmak istiyorduk. Ben direk ben bir şey istemiyorum demiştim zaten herkes rahatladı (annem hariç o çok kızmıştı bana :D ) O sizin çok şeyler istemenizden korktuğu için öyle demiştir. Siz istemiyorsanız söylersiniz olur biter. Maddi şeyler bekliyorsanız ama o zaman daha varlıklı bir ailenin çocuğunu öneririm.

valla ben üniversite mezunuyum ama o buzlukta tuttugu ekmege bayilirim.biri sevabina verse oturur yerim yani cok ta lezzetli olur yediniz mi bilmiyorum.sevgilinizin ailesi neyse öyle davranmis kasmamis yani aman üniversite mezunu insanlar ona gore davranalim 5 düşünüp bir konusmamislar.heralde onlarda bize ilkokul mezunu gozuyle bakip ezmezler diye de akillarina bile gelmemistir eminim..iyi niyetli olabilirsiniz kendinizce ama bana hic oyle gelmedi.bir arkadasin dedigi gibi ilerde buyuk ihtimal cok sorun yasarsiniz ve herseyi onlarin okumamis olmasina baglarsiniz.hayat herkeze esit sartlari altin taslar içinde sunmuyor.anlayisli olun o insanlara karsi, evlenirsenizde onlar yuzunden esinizide ezmeyin.umarim mutlu olursunuz..

Bazen bu kültür farklılığı öyle şeylere sebep oluyorki
Özünde iyi insanlar olabilir
Ama anlaşmak uyuşmak farklı bir durum.
Mesele benim kp. Bize geldiğinde tırnaklarını mutfak masasında kestiğini gördüm ve deli oldum
Tam görgüsüzlük haliyle sabredemiyorum o zamn
Bu sefer kötü olan sen olursun

Ben misafirlige gittigim bi evde ev sahibinin kocasinin mutfak lavabodunda abdest aldigini gormustum asiri tuhaf gelmisti

Mesela bu yaptiginin dogru olmadigini o eve gelin gelen biri nasil anlatsin bu adama

Şakasına doyduk bunları kim yiyecek demiş kandıncağız görgüsüzlüğe bağlamışsınız. Pes yani !
Erkek arkadaşının yerinde olsam ailemi bu denli küçümseyen bi insanı yanımda 1 dakika tutmazdım.

Back
X