- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi beyazbaron
kızlar..bunları buraya yazmak istemezdim ama biliyorum ki aranızda tecrübeli veya tecrübesiz fikir sahibi olanlar var..farklı fikirler duymak her zaman iyi gelir insana o yüzden yazıyorum ve lütfen yorumlarınızı esirgemeyim şimdiden teşekkürler..
şimdi bir kız ve bir oğlan düşünün..ikisi de birbirini çok seviyor..maddi olarak aile yapısı olarak kariyer olarak uygunlar..birbirlerini tip olarak beğeniyorlar ve herşeyden önemlisi ahlak olarak birbirlerini çok beğeniyorlar..kafa yapısı olarak son derece uyumlular..oğlan kibar nazik kız da anlayışlı olgun vs. ikisi de günün birinde evlilik istiyor...ama anlaşamadıkları tek bir konu oluyor...oğlan diyor ki "evet ben kesinlikle evliliğe tek eşliliğe inanıyorum ama evlenmeden önce sevdiğim kadınla ten uyumu olup olmadığını anlamak için birlikte olmak isterim, günümüzdeki evliliklerin pek çoğu ten uyumu olmadığından mutsuz hale geliyorr"..kız ise böyle bir fikre sıcak bakmıyor hem inançları sebebiyle hem de kafasına bu fikir yatmıyor...sonuç olarak bu kız ve oğlan ayrılma kararı alıyorlar birbirlerini seve seve..sizlere sorularım şunlar: ten uyumu tamamen şans mı? yani evlenmeden önce birlikte olmayı tercih etmeyen kişiler birbirleriyle ten uyumu olup olmadığını piyango gibi bir oyuna mı bırakıyorlar? bunun anlaşılmasının bir yolu yok mu?
Hey allahım, eskiden ten uyumumu varmış. Valla paşa paşada evlilikle ölene kadar sürüp gidiyormuş. Bence bu abaza erkeklerin kızları yatağa atmak için söyledikleri saçma sapan bi yalan.
Zaten iki kişi birbirini seviyorsa herşey aşkla rüya gibi olur .. Daha önce böyle bir deneyimim olmadı fakat annemleri teyzemleri vs çok sıkıştırırım insanın sevdiği kişi ile o duyguyu tatması zaten dünyanın en güzel hissi olur diye düşünüyorum.Ten uyumu vs böyle hurafelerin varlığına kesinlikle inanmıyorum. Eğer bahsettiğin beyefendi genç kızı sırılsıklam seviyorsa zaten o bahsettiği ve çok korktuğu ten uyumu umurunda bile olmaz gözü kapalı evlenir..
Bi çift tanıyordum eşi bi hastalığa yakalanmış ilişkiye girince tarifi edilemeyecek kadar büyük acılar çekiyormuş ve evleneli 25 yıl olmuş eşi bunu asla problem etmemiş. Kaç yaşına gelmişler bi çocukları yok evlatlık almışlar vs ama çok mutlular. Adam hala eşinin gözlerinin içine aşkla bakabiliyor. Hastalığının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sorun böyleydi diye hatırlıyorum.
Diyeceğim o ki o çocuk kızı maalesef sevmemiş .....