- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
Annem hasta, tamamen yatağa bağlı
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor