- 14 Eylül 2014
- 20.433
- 96.116
- 798
Tesekkur ederim yorumun icin haklisin sevgi tek bir kisiye duyulmaz ama nebileyim daha cok sevildigimi hissetmek isterdim iste .. o yuzden
Sende nisanliymissin canim
insan az cok bilir, sen ne hissediyorsun, ailesini ve kendini goz onunde bulundurarak nisanlin hakkinda ne dusunuyorsun, hanginizi on planda tutuyor, ailesini mi seni mi?
Valla bizim daha çok yeni bir hafta bile olmadı. Ama üç yıldır sevgiliyiz. Şu var ben onun beni sevdiğinden eminim ama annesinden az mıdır çok muduru sorgulamıyorum.
O da şimdilik dengede gidiyor, ben nişan alışverişi de bohça da istemedim annesi çok hevesleniyordu. O da istemiyoruz dedi annesine ama sonra ilk heyecanı hevesi dedim ben geri adım attım. Kadının da oğlu heyecanı sonuçta dedim gittik yine alışverişe ama bohça konusu olmayacak. Yada mobilya beyaz eşya alışverişine başbaşa gidelim istedim o da hak verdi ailesini kırmadan söyledi bunu.
Ama bende onu zorlamıyorum en çok beni sevi beni tercih et. Hep benim dediğim olsun demiyorum. O da ailesi elbette çok sevecek. Sevmese benim için ikinci plana atsa üzülürüm. Kadının emeği, sevgisi var. Hep beraber huzurlu ve mutlu olmalıyız.
Empati yapıyorum. O da benim annemi çok sevmemi kıskansa üzülürüm. O da artık annesi sayılır saygı duymalı ve sevmeli benim ailemi de.
Yani karşılıklı aileler anneler sevilmeli kıskanılmamalı diyorum ben.
Mesela iki sene yılbaşında beraber kutladık. Geçen sene annesi sitem etti keşke bizimle olsan dedi. Sevgilim ben üzülmeyeyim diye benle olacaktı yine. Ben seneye evleneceğiz nasılsa hep bende olacağım senle. Bu yıl çekirdek aile son kez kutlayalım sen annenlerle ol dedim. Çok mutlu oldu. Bu beni daha az sevdiğini göstermez ki.
İkimizi de sevsin, dengeyi kursun ve benim annemi de sevsin saygı duysun. Karşılıklı o sevgyi koruyalım en güzeli. Ne annesini az sevsin ne beni.