Bu soyledikleri gercek olabilir mi?

burls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
160
61
48
36
İyi aksamlar kızlar dün geceden beri icim icimi yiyor ve dayanamayip sizle paylaşmak istedim , dün gece esim uykusunda bana kardesimin eşinin adını hitap ederek sarıldı ve sen o musun dedi bana ben şok oldum. Ne sacmaliyor diye, esim normaldede konuşur uykusunda bilginiz olsun diye dedim. Sabah ise gittim mesaj atip konuyu açıp açmama konusunda tereddüt ettim ama dayanamadim tepkisini ölçmek için mesaj attim yemin etti o gozle bakmadım bakmam diyede zaten hatirlamiyorda ne dedigini, uzatmadim ama içime bir ö...üz oturdu desem yeridir . sizce ne olabilir ,bu durum gerçekle bağdaşır mi söyledikleri uff kafam allak bullak yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

bence gerçek gibi algılamayın
insan uykusunda herşey görüyor
o an ne gördü kim bilir

Esime keske demeseydim dedim geldigimden beri benimle doğru dürüst konuşmadı ya cekindi bilmiyorum

bence dert etmeyin
söylemişsiniz bir kere
bide ona yormayın kafanızı hangi kadın olsa garip hissederdi
ama dediğim gibi neler görüyor insan
bilinçaltımız bizden farklı işliyor
eşim bana anlatır hatta ne alaka şöyle böyle gördüm diye
bu o şeyi düşündüğünü ıspatlamaz
rüya alemi ilginç :)

bence dert etmeyin
söylemişsiniz bir kere
bide ona yormayın kafanızı hangi kadın olsa garip hissederdi
ama dediğim gibi neler görüyor insan
bilinçaltımız bizden farklı işliyor
eşim bana anlatır hatta ne alaka şöyle böyle gördüm diye
bu o şeyi düşündüğünü ıspatlamaz
rüya alemi ilginç :)
Cok teşekkür ederim :)

rica ederim canım mutlu olmaya bak sen
aksi birşey olsa zaten hissederdin
eşine sarıl yuvana bak Allah daim etsin mutluluğunuzu
Amin cumlemizin inşallah zaten hic yanlis biseyini gormedim de cok şükür insaniz iste aklimiza her şey geliyor:)

Rüyalar bilinçaltımızın kendini gösterme şeklidir .
Çok saçma rüyalar da görebilir insan ,
İlla bişey var diyemeyiz ama be yalan söyleyim kardeşinizi rüyasında görmesi ardından sarılması çok abes geldi.
Sizi etkilemiş gibi olmayayım ama ben olsam Kafayı yerdim herhalde

Amin cumlemizin inşallah zaten hic yanlis biseyini gormedim de cok şükür insaniz iste aklimiza her şey geliyor:)

ben de öyleyim bakma böyle diyorum ama senden beterim :))

İllaki rüyalar elimizde olan bişey değil
Hepimiz saçma sapan görebiliyoruz bazen ama isim sayıklaması sen o musun diye sorması garip geldi bana
Değişik bi durum

Ruyafa gorup sen o musun dese sinir olurdum ama sarilmasina kafayi yerdim ona sarildigini mi dusunup sarildi diye. O sirada uykudan hafif uyandi mi sana sarildi direkt uykusunda mi sarildi?

İyi aksamlar kızlar dün geceden beri icim icimi yiyor ve dayanamayip sizle paylaşmak istedim , dün gece esim uykusunda bana kardesimin eşinin adını hitap ederek sarıldı ve sen o musun dedi bana ben şok oldum. Ne sacmaliyor diye, esim normaldede konuşur uykusunda bilginiz olsun diye dedim. Sabah ise gittim mesaj atip konuyu açıp açmama konusunda tereddüt ettim ama dayanamadim tepkisini ölçmek için mesaj attim yemin etti o gozle bakmadım bakmam diyede zaten hatirlamiyorda ne dedigini, uzatmadim ama içime bir ö...üz oturdu desem yeridir . sizce ne olabilir ,bu durum gerçekle bağdaşır mi söyledikleri uff kafam allak bullak yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bence hiç üstelemeyin. Kaba bir tabir olacak ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya hiç gerek yok. İnsanlar rüyasınsa saçma sapan şeyler görebilir. Zaten siz davranışlarını görüyorsunuzdur

Ben uyurken baya konuşurum ileri geri çokta saçma sapan şeyler söylerim bence takma

Ruyafa gorup sen o musun dese sinir olurdum ama sarilmasina kafayi yerdim ona sarildigini mi dusunup sarildi diye. O sirada uykudan hafif uyandi mi sana sarildi direkt uykusunda mi sarildi?
Uykuluydu bu ilk degil ama ilk defa isim soyledi o beni suphelendirdi

Bence hiç üstelemeyin. Kaba bir tabir olacak ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya hiç gerek yok. İnsanlar rüyasınsa saçma sapan şeyler görebilir. Zaten siz davranışlarını görüyorsunuzdur
Aynen haklısıniz normal hayatta hic öyle bir durum sezmedim esimden

Back
X