Bu söz ne anlama geliyo ?

Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?

Bana çok saçma geldi :D O ne demek ki ya... Valla birşey çıkaramadım.. Ama sen de eski sevgilini unutsan iyi olacak kız. Başka işin gücün mü yok senin ? :D

öylesıne koyulmuş foto ve yazılmış atarlı banel sözcük.

Eski sevgilinizi azat edin artik, bitmis gitmis oturup cevrimici mi degil mi, yok foto paylasti, yok aldigim saat vs bunlari dusunmek yormuyor mu sizi? Belli ki adam hayatina devam ediyor.siz de devam edin.

Sende yazsaydın ona bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye. Oldukça anlamsız.

seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek
yahu bunu kendine söyleyip birde paylaşmışsa kıro ve komik, başkasına yazıp paylaşmışsa bu neyin egosu derim ayrıca yine bir komik, siz de kendinize böyle şeyler yazılmasını üstünüze alınmayın kim kimi yüceltiyor ne saçma şeyler. Boşverin iyi ki eskiymiş yoksa böyle saçma 45 yaş facebook paylaşımlarına daha çok maruz kalacaktınız

Eski sevgilim yine kolunda benim aldığım saatle fotoğraf paylaşmış ve altına " seni yüceltecegim seninle gurur duyacağım günler gelecek " yazmış bu ne demek sizce zaten her dakika çevrimiçi ya bi de askere gidip gelene kadar hayatımda biri olursa gel yuzume tukur demisti ben anlam veremedim son görüşmemizin üstünden 1 ay geçti daha yorumlarmisiniz?
Senden mi bahsediyor başkasından mı bilemem ama her kimden bahsediyorsa şu an utandığı ve küçük gördüğü biri. Ama kendisi sayesinde yuceltilecek. Cok mu ariyorsunuz bu dangozlari?

Bu saat bi harika dostum 🤪 demek istemiş

Eskı sevgilinle ilgili delirme noktasına gelmıssın stalk yaparken dengen bozulacak korkuyorum.

Tum konuların eski sevgili.
Biri mı var hayatında
Engelimi kaldırmış.
Kolunda saatim var
Korkarım ki sonraki konunuzu, cektıgı videoda nefes alıyordu bu bana bir mesaj mı olacak.

Erkekler eski sevgili konusunda takıntı yaptıklarında tehlikeli buluyoruz ya hani, kadınları da oyle buluyorum ben.

Gel yüzüme tükür ne ya kalitesizlik akıyo valla

Ayrılmışsın, neden bu merak?
Sevgilinde ayrı bir terane!Kurtlar vadisi pusu gibi

Back
X