Bu sözden ne anlarsınız?

Esinizi seviyorsunuz ama sağlıkla ilgili problemini bilmiyorsunuz çok saçma geldi bana, seven es eşinin tırnağına bile bakar neren de ne var noldu diye bence siz seviyorumin arkasına saklanıp başka insanları araya katiyorsunjz , Eşiniz sizinle iletişim kuramadığı için annesine yakin olmuş , annesiyle dertlesen konuşan sizinle neden konusmasn bence bas problem sizsiniz

Bu konuyu daha önce de mi açmıştınız? Çok tanıdık geldi bana. Hatırladığım konu oğluşunun işkence çektiğini düşünen başka bir kayınvalide de olabilir, bilemiyorum.
Eski konularınıza bakmadım, ne sorununuz var bilmiyorum ama eşinizin çektiği işkenceyi siz değil de kayınvalide biliyorsa bahsettiği işkence büyük ihtimalle sizsiniz, kayınvalide de oğlunu boşanmaya teşvik ediyor.

Valla saskinim
Dese ki evli kalmak zorundayim,su sebepten bu sebepten diye anlarim. Ama seviyorum nedir yahu?

Kesinlikle..
Gidecek yerim yok işim yok diyen kadını anlarım da, ışık hızıyla soğunacak tiplere sonsuz bir aşk duyulması hayretler uyandırıcı..

Bik bik sürekli gelin ve ailesi hakkında gıybet. Kadının parasıyla ev bark düzmeler.. Ama yine de sevilmek..

Bizim de bir tanıdık tüm evin yükünü üstlenir,eşinden de şikayet eder.
Maddi manevi yardımı olmamasından,üstüne maaş kartının elinden alınmasından,annesinden eve gelmemesinden vs. vs. ama yine de boşanmaz.
Kadının ailesi de arkasında.
Ama kadın erkeğe sürekli laf sokarak yaşamayı seviyor bence.
Adam da alışmış,istediğini alıp (para) yine annesine koşuyor.
Gece uyumaya kendi evine geliyor,kadın yine binbir laf sokup kendini rahatlatıyor.
Yanımızda bile kadın neler neler sayıyor,adam oralı olmuyor.
Çünkü onların evliliğinin dinamiği bu.

Eski konularınıza göz attım da şimdi, böyle bir ana-oğulun işkence olarak sizden bahsettiği kesin. Asıl işkence çeken de sizsiniz. Siz neden çekiyorsunuz? Adam büyümemiş, aile kurduğunun farkında bile değil. Eşim yalnızken söylemeyi geçtim, annesinin yanında benim ailemi çekiştirse yırtarım o ağzı. Oturup annesi dikmeye uğraşır sonra. En sevilmeyecek erkek tipi.

Böyle bir cümle duysam direkt ne işkencesi diye sorarım. Sağlıkla ilgili dense ne varmış sağlığında derim. Siz konuşmuyor musunuz eşinizle yahu?

hiçbir anne evladını yuvasının yıkılmasını istemez sizinle ilgili oldugunu sanmıyorum.

Esinizle sorunlariniz varsa evet onu kastetmistir. Yoksa baska birsey icinde demis olabilir esinizi isiyle ilgili olabilir bir rahatsizligi hastaligi varsa doktora gitmiyorsa o olabilir? Bu sorunun cevabi en iyi siz bilirsiz

sana söyleyemediği birşey vardır belki annesine
söylemiştir oda o yüzden demiştir herşey boşa diye
söylenicek değil anlamadan ön yargılı olmayın bence
kendinizi belkide boşuna üzüyorsunuz...

Yorumlara bi baktım da '' Bu işkenceyi çekmek zorunda mısın ey kk üyeleri '' :))

Kerpetenle laf almaya çalışmışsınız resmen.. valla tek anladığım kv çekmiş gitmiş :)

Eğer eşinle sorunluysanız ve kv.nin de bundan haberi varsa ve ayrıca da senden pek hoşlanmıyorsa başka bir ihtimal yok galiba.

Off eşinizle de burada konuştuğunuz gibi konuşuyorsanız, sizden bahsetmiş olması çok muhtemel. Şu konuyu okumak bana bile işkence gibi geldi, içim şişti ağzınızdan cımbızla laf çekilmesinden... Hala da elde var 0. Ya sizle yaşayan ne yapsın...

Haklı kadın.
İletişim kuramayan insanla çok zor.

Her konunuz aynı. Eşinize bağımlı sürekli herşeyden nem kapan bir havadasınız. Bu evliliğin size ne faydası var ki bitmesini istemiyosunuz? Çok mu mutlusunuz? Çok mu abad olacaksınız sonunda? Anlamıyorum gerçekten, çocuk yetiştiriyorsunuz güçlü olmanız lazım. Bir şeyler olduğu anda şu elden ayaktan kesilip konuşmayı bile unutma hali, şu bıkkınlık, şu korku, çok bunaltıcı.

Yorumlara bi baktım da '' Bu işkenceyi çekmek zorunda mısın ey kk üyeleri '' :))

Kerpetenle laf almaya çalışmışsınız resmen.. valla tek anladığım kv çekmiş gitmiş :)
Bu işkence derken neyi kastediyorsunuz :)) anlamadım. Bir konu açıp sorup geleyim.

Back
X