bu suçluluk duygusu,bu özgüvensizlik..

Mesajlar konusunda bir bilgim yok ama darp konusunda sahitin yaninda raporun da varsa isine yarayacaktir.
Hakkinda hayirlisi olsun. Bosanir da bir de calisirsan yeniden dogacaksin. Bosanmis bir kadin olarak calismaya korkmana gerek yok. Benim etrafimda da var bosanmis ve sonradan calismaya baslamis kisiler. Universite mezunu degiller. Kendi ayaklari ustunde guclu duruyorlar, bosandiklarina da hic pisman degiller. Guzel gunler seni bekliyor. icini ferah tut, bosanmaktan korkma. kimsenin seni boyle ezmesine izin vererek kendine haksizlik etme.

Canım,çalısmaktan korkma. Ben mesela işsizlikten korkarım. Kendi paranı kazanmaya başladığında ne esine ne de başka birine mühtac kalırsın. Kendi ayakların üzerinde durmaya başladığın an da zaten özgüvenin de geri dönecektir. Ben evli değilim ama sana tavsiyem bol bol dua et, kendini toparlamaya çalış. Dosta çevreye iş aradığını bildir ve eşinle uğraşma. Sende bakımlı ol aynen onun yapığı gibi. Ya bazı erkekler de kadınları ezdikçe ezmek istiyorlar böyle artık bundan ne zevk alıyorlarsa.

kadın olmak ne kadar zor bir iş.anlayamıyorum neden bu kadar zorba davranırlar bu kadınlara
oysa bizler onların eğri kaburga kemiğinden yaratılmadıkmı darbelere karşı durabilecek güçte değiliz
o erkekler kadınları Allaha bir söz bir yemin vererek almadımı
Ya evlenmeden önceki o nazik o sevgi dolu bakışların yerini neden zorba bağrışlar aldı
ben ruhu eşleri tarafından ezilmiş bayanlara çok üzülüyorum
ama ne olursa olsun şuna inanıyorum
her düşüşün bir kalkışı var yani nasıl hayatında o yokken sen bir birey olarak vardın,hürdün,zekiydin
varsın o oplmasın o yokkende sen varsın hürsün özgürsün
merak etme ve hayattan korkma isteğin yerden çalışma hayatına başlayabilirsin.

canım cok uzuldum okuyunca.. şuna bak adam seni resmen olmanı ıstedği şekle inandırmış.. sen bu değilsin! senin bir değerin var,sende bi insan evladısın... nasıl bı hale getirmiş seni... aklınca kendi pisliğini seni pasifleştirerek seni aşağılayarak kapatmaya calısmıs.. calışmak boyle bı hayattan daha zor değildir inan.. bence seni bu dusunceye ıten yıne o.. sakın arkadasım sakın kendi değerinden suphe etme ailende arkandaymış bu cok buyuk bişey senin için şu an, ileriye bak,bırak pisliğinde boğulsun! ALLAH hakkında hayırlı olanı nasıp etsin inşallah..

Son düzenleme:
canım insan ne yaparsa kendine yapıyor. sen bu adama bu fırsatı vermemeliydin.

ama olmuş artık önüne bak. yaralarını sarmaya bak. bikere hiçbirşeyden korkma.

hemen ailenin yanına git. kafanı dinle . ve açtığın yeni sayfanda kendini de baştan yarat.

önce bir kuaföre git. saçlarını şöyle sana yakışan farklı bir renge boyat ve kestir. manikürünü yaptır. ( sana okadar iyi gelicek ki inanamazsın. maddi durumun yoksa bile evde yapmaya çalış.)

kendine sürekli telkin et. " ben değerliyim. ben güzel bir kadınım. bulacağım işte çok başarılı olacağım." bunu kendine günde en az 10 defa yüksek sesle söyle.

Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar konumun sayfasından devam etmek istedim..olanları seri halde takip edebiliin diye..O tarihten sonra anlaşmalı olarak boşandık..Travmasını yaşamadım desem yeridir..ufak tefek bunalımlarla atlattım o süreci.Ve şimdi nasılsın figan derseniz,BOMBA GİBİYİM arkadaşlar..1,5 ay önce işe başladım.Malum ailemle kalıyorum.Şimdi bir arkadaşın yaptığı yorum gibi,İŞSİZ KALMAKTAN KORKAN BİRİ OLDUM:) çalışmaktan değil..iş yerimde çok seviliyorum..Kendime bakıyorum,ve evli halimde görüştüğüm arkadaşlarım aradaki farka inanamıyor..gözlerimin meğer feri gitmiş benim evlilikte.Şimdi toparlandım.Kızımın babası görmeye geliyor çocuğunu.nafakada alıyorum çocuğa..O adamı ise asla ve asla göresim yok.sokağa gelince bile tüylerim kalkıyor ona olan soğukluktan.Ben kendime bu eziyeti nasıl ve neden yapmışım,bir de çocuk yapmışım kızıyorum kendime..Ama işte bozuk psikoloji ile görememişim gerçekleri.
ÖZETLE;arkasında desteği olan arkadaşlar,asla kötü bir evliliğe kendinizi adamayın.

Cok sevindim adina:) yillardir yasamadgin, yasatilmayan insanligini/kadinligini tadiyla yasadigin mutlu bi hayatin olur bundan sonra dilerim. Senin ve minikk kizinin :)

güzel arkadaşım bir an bile durma o evde.hemen ailenin yanına git iyi kötü deme bir iş bul.kendine özen göster.zaten en büyük problem özgüvensizliğin bunu aşmak için kitaplar var oku.bana temizliğe gelen bayan eşinden ayrıldı bu parayla iki oğluna bakıyor.kendine gel sen çok değerlisin.ama sen kendine değer vermezsen karşındaki asla vermez.hep böyle adamlar çıkar karşına.SİLKELEN VE ADIM AT. ALLAH SANA NE KAPILAR AÇAR.DUALARIMIZ SENİNLE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…