• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şüphe beni mahvedecek :'(

Şöyle diyim yani hani eşler konuşur ya işte akşam yatak odası mevzuları cilveleşmeler oynaşmalar mesajda yazılır o anda o da buna mesaj atıyormuş bu mesajlar karıştı dedi ama o neden öyle birşeye karşılık verdi bilmiyorum filan dedi
Sizin yani ikinizin ismi telefonda aynı isimlemi kayıtlıdaa karıştırmış senin kocan

İlk evlendiğim Zaman'larda eşimin iş arkadaşıyla artan samimiyeti beraber gidip gelmeleri beni rahatsız ediyordu.
Bir gün artık iyice doldum, aldım karşıma konuştum bana azıcık değer veriyorsan geçici insanlar için yıpratmazsın, hiç birşey olmayabilir ama beni rahatsız ediyor, kendini benim yerime koy vs vs empati kurdurdum. O günden sonra önce beraber gelme bitti, sonra mesajlar kahve muhabbetleri. Demem o ki eşinle sakin sakin, hissettiklerini anlatarak konuş, huzursuz olmaya devam edersen evliliğinizinde huzursuz gideceğini, bir yerde ondan vazgeçeceğini bilsin. Ona göre hareket etsin. İçe atarak kendini yiyerek çözemezsin

İlk evlendiğim Zaman'larda eşimin iş arkadaşıyla artan samimiyeti beraber gidip gelmeleri beni rahatsız ediyordu.
Bir gün artık iyice doldum, aldım karşıma konuştum bana azıcık değer veriyorsan geçici insanlar için yıpratmazsın, hiç birşey olmayabilir ama beni rahatsız ediyor, kendini benim yerime koy vs vs empati kurdurdum. O günden sonra önce beraber gelme bitti, sonra mesajlar kahve muhabbetleri. Demem o ki eşinle sakin sakin, hissettiklerini anlatarak konuş, huzursuz olmaya devam edersen evliliğinizinde huzursuz gideceğini, bir yerde ondan vazgeçeceğini bilsin. Ona göre hareket etsin. İçe atarak kendini yiyerek çözemezsin
Artık bende diyorum ki belkide benim kuruntum aklına sokmak istemiyorum ilgisini o kıza çekmek filan ki çoğunluğumkafamda kurduğum şeyler mesaj konusunda çok dikkatli sadece iş konusu şuanda duzeltti kendini büyük tartıştım çünkü

Sağol teşekkür ederim canım. Yani bu kadar işeriye gidemez diye düşünüyorum eşim o mesajı bana yazmış olabilir diyelim ona gitti o pislik neden gülücük atıyor ne anladı eşim çok dedi getiricem sevgilisimi sozlusumu ne onunla birlikte küçülme daha fazla dedim kız da bir garip insan mesafe koymaz mı ya ben de çalıştım erkekli ortamlarda ama hep mesafeli hep sert durdum ki bekardı ortamdakilerde bende bekardım ama asla taviz vermedim kimseye
peki mesaj karışmış ya hani eşin o sırada o kızla neden mesajlaşıyomuş onu biliyor musun ?
çünkü çok büyük tesadüf olmuş cevaplar.

Back
X