Merhaba hanımlar benim en büyük problemim kendimi ifade edememem umarım burada edebilirim de bana yardım edebilirsiniz.
Konu eşim eşim hakkında içim de bir şüphe var aldatıldığıma dair fakat bedenen değil. İki yıla yakındır evliyiz uç ay evvel çalıştığı şirketteki bir kızı bizim ile aynı semtte oturduğu için eve bırakıyor onun deyimi ile iki erkek daha varmış ama ben buna inanmıyorum.
Bir gün bugün abine rastladık yanındaki kızı ben sanmış abim oda bana gelip diğer arkadaşlar köprünün başında indiler bugün filan dedi abimin gelip bana anlatacağından korktu galiba açıklamayı önce kendi yaptı yemedim bunu yemiş gibi yaptım. Sonra bir gün mesajlarına bakarken bunkız ile garip yazışmasını gördüm
Kız- eşime gelsene bu tarafa yazmış
Eşim - ne tarafa
Kız- onur tarafa değil ya bu tarafa demiş
Eşim de- o tarafa gelirsem abdestim bozulur yazmış gulucuk atmış kız da gülücük atmış eşime ilk sorduğumda bişi demedi mesaja baktı gitti daha sonra gece uyandırdım bu ne dedim tekrar başladım işte sana atıyordum sen sandımda yazdım karışmış mesaj filan dedi evet o dakikalarda bizde yazışıyorduk o zaman kız neden karşılık veriyor filan dedim oda bilmiyorum getiricem yüzleştiricem filan dedi konu uzadı biraz bende kapattım çünkü biz o tarz şeyler yazışıyorduk eşimle olabilir dedim kızın salaklığı ne anladıda güldü dedim.
O gün bu gündür ben şüphedeyim şu uç dört gündür daha fena salak salak şeyler düşünüp ağlıyorum butun gün ve şuan da da o kızla işe gidip gelmesini istemiyorum kıza hanım dedirtemedim ondan alt kadameymiş hanım demezmiş adını veriyor oda aynı şekilde bir samimiyet var ve bu bi çok rahatsız ediyor bir konuşmaya başlarsam buyuk kavga edicem sakin kalamıyorum ve hep ya aldatıyorsa ya o kızla laubali oluyorsa diye kendimi mahvediyorum zaten uç gündür de tartışmadan dolayı kırgınım uzak duruyorum dahada bi hissizleştim o da öyle epeydir sevdiğini söylemiyor değişiklik var hissediyorum ve ben napıcağımı bilmiyorum bu konuyu onunla konuşmalımıyım yoksa aklına sokmamam mı gerekiyor geçen beni almaya geldiğinde arabada bir arkadaşı ile konuşuyor du eşim oda o kız için x niye yalan yalan diye bağırıyor du dedi eşim hemen diğer iki erkek için onlara diyordu dedi ve ben bunada inanmadım eve gelene kadar neyin var dedi hiç birşey demedim ne yapıyım ben kuruntumu yapıyorum yardım edin l