• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şüphe beni mahvedecek :'(

Şüpheniz vardıysa neden çocuk yaptınız sorması ayıptır?
Ayrıca yahu "o tarafa gelirsem abdestim bozulur" lafının o anda hem size hem de kızın "bu tarafa gelsene" mesajına aynı anda cuk oturuyor olması imkansız. Siz o anda size öyle bi cümle kurabileceği biyazışma yapıyor olsaydınız şu an bunu hatırlardınız. Öyle "seni istiyorum" falan gibi genel bi cümle değil çünkü her iki yere de uysun. Birşeyin cevabı olduğu çok belli.
Bu açıklamaya inanan saflıkta devam ederseniz, gözünüzün önünde sevişse de şüphe olarak kalır herhalde.

o kızla ilgili ne söylerseniz söyleyin iyice aklına sokmuş olacaksınız. yanlışta aklı olan adama yalvarsanız ayaklarına da kapansanız yanlıştan döndüremezsiniz. o yüzden bebeğinize odaklanın en azından hamileliğiniz boyunca ferhlamaya çalışın. konuyu kesinlikle tekrar açmayın

Yahu "o tarafa gelirsem abdestim bozulur" lafının o anda hem size hem de kızın " bu tarafa gelsene" mesajına aynı anda cuk oturuyor olması imkansız. Siz o anda size öyle bi cümle kurabileceği biyazışma yapıyor olsaydınız şu an bunu hatırlardınız. Öyle "seni istiyorum" falan gibi genel bi cümle değil çünkü her iki yere de uysun. Birşeyin cevabı olduğu çok belli.
Siz biraz safsınız, o da bunu sonuna kadar kullanıyor bence. Bi de her yakaladığınızı pat diye sormayın azcık bizansvari olun.
Biz de o tarz konuşuyorduk o dakikalarda benim yazdığımı sanmış o kızın neden öyle bir cevap verdiğini bilmiyormuş kozın sevgilisi varmış isterse evli on çocuk anası olsun farketmez be ne laubalilik dedim

Şimdi size sorum konuşmalımıyım onunla ben iyi değilim kafayı yiycem çünkü nişanlı iken arabada armızda geçenleri onunla da yapıyormuş gibi düşünceler geliyo aklıma hamilelikte dahada bir çoğaldı korkuyorum sanırım ama eminim eşimin tek yaptığı kızla laubali olması ama bunu bana yansıtmıyor tabi bende inanmıyorum aklıma şüphe düştü bir kere

U
Çok üzgünüm zaten :(

Sana üzülme derim. Eşinin sana olan sevgisini inanıyorsan. Sıkma canını bazen bazı erkekler bunlara hanımlarda dahil heyecan ararlar. Şeytanın durtmesi bu eğer yanındaki bayan bekarsa eğlenceli ona göre gerçi evlilerde yapabiliyor. Bayanı tanıyor musun? Karşılaştın mı? Hakkında herhangi bir birlin varmı?

U

Sana üzülme derim. Eşinin sana olan sevgisini inanıyorsan. Sıkma canını bazen bazı erkekler bunlara hanımlarda dahil heyecan ararlar. Şeytanın durtmesi bu eğer yanındaki bayan bekarsa eğlenceli ona göre gerçi evlilerde yapabiliyor. Bayanı tanıyor musun? Karşılaştın mı? Hakkında herhangi bir birlin varmı?
Hayır karşılaşmadım hiç eşimle aynı okulda okumuş eşimi oradan tanıyormuş ama eşim hatırlamıyor benide tanıdığını söylemiş sora başkasıyla karıştırmış dedi bu kadar biliyorum tanışmalımıyım kızla ben özgüvensizim bildiğiniz şimdi çirkenleştim bide hamilelikten dahada beter oldu

konu sahipleri hamile olunca ağzım dilim bağlanıyo ya. bişey yazarsam üzülürmüş de allah korusun hastalanırmış gibi geliyor.

hamile olmasan full akbil gibi ağzına kadar doldurup salardım seni üstlerine de kıyamıyorum bişey demeye sana..

konu sahipleri hamile olunca ağzım dilim bağlanıyo ya. bişey yazarsam üzülürmüş de allah korusun hastalanırmış gibi geliyor.

hamile olmasan full akbil gibi ağzına kadar doldurup salardım seni üstlerine de kıyamıyorum bişey demeye sana..
Ya o kadar kotuyum ki anlatamam ben yalvarıyorum allahım sen al bu düşünceleri aklımdan diye beni seviyor buna eminim ama mutlaka laubalilik var yada bir samimiyet bu konuda rahatsızım ben

Hayır karşılaşmadım hiç eşimle aynı okulda okumuş eşimi oradan tanıyormuş ama eşim hatırlamıyor benide tanıdığını söylemiş sora başkasıyla karıştırmış dedi bu kadar biliyorum tanışmalımıyım kızla ben özgüvensizim bildiğiniz şimdi çirkenleştim bide hamilelikten dahada beter oldu
Sen güçlü bir annesin güzel bir kadınsın. Eşini bu konu ile meşgul etme arkadaşların dediği gibi aklına sokabilirsin. Kızı bi şekilde tanımaya çalış ve eşinle ne kadar güzel bir evliliğe sahip olduğunu ona göster. Şimdi yaşadığın duygusallıklar hamileliktende olabilir. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Eşinin o kızla bir şey yaşıyorsa ki aralarında muhabbetten başka birşey yok gibi bitecek.seni seviyorsa hata yaptığını görecek. Senin sandığın gibi bişey yoktur umarım. İşe gidiş işten çıkış saatini biliyorsundur heralde Bi şekilde takip et. Ama eşinle o kız yüzünden aranı sakın açma.

Çok ciddi bir konuşma yapıp hiç.bir şekilde o kızı bırakmasını istemdiğimi söylemem lazım söylesin şirkete kimle gidiyorsa gitsin toplu taşımamı yok sanki ama ben bırakmak zorundayım tek o değil diyor tamam tek o değil belki ama diğerleri nere kadar eşlik ediyor bilmiyorum

Sen güçlü bir annesin güzel bir kadınsın. Eşini bu konu ile meşgul etme arkadaşların dediği gibi aklına sokabilirsin. Kızı bi şekilde tanımaya çalış ve eşinle ne kadar güzel bir evliliğe sahip olduğunu ona göster. Şimdi yaşadığın duygusallıklar hamileliktende olabilir. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Eşinin o kızla bir şey yaşıyorsa ki aralarında muhabbetten başka birşey yok gibi bitecek.seni seviyorsa hata yaptığını görecek. Senin sandığın gibi bişey yoktur umarım. İşe gidiş işten çıkış saatini biliyorsundur heralde Bi şekilde takip et. Ama eşinle o kız yüzünden aranı sakın açma.
Muhabbette değil sadece konuşma belkide o on beş dakikalık sure de bilmiyorum ama şuan ya konuşcam eşimle yada arabaya bir şekilde birşey koyucam yada takip edicem bilmiyorum

Merhaba hanımlar benim en büyük problemim kendimi ifade edememem umarım burada edebilirim de bana yardım edebilirsiniz.
Konu eşim eşim hakkında içim de bir şüphe var aldatıldığıma dair fakat bedenen değil. İki yıla yakındır evliyiz uç ay evvel çalıştığı şirketteki bir kızı bizim ile aynı semtte oturduğu için eve bırakıyor onun deyimi ile iki erkek daha varmış ama ben buna inanmıyorum.
Bir gün bugün abine rastladık yanındaki kızı ben sanmış abim oda bana gelip diğer arkadaşlar köprünün başında indiler bugün filan dedi abimin gelip bana anlatacağından korktu galiba açıklamayı önce kendi yaptı yemedim bunu yemiş gibi yaptım. Sonra bir gün mesajlarına bakarken bunkız ile garip yazışmasını gördüm
Kız- eşime gelsene bu tarafa yazmış
Eşim - ne tarafa
Kız- onur tarafa değil ya bu tarafa demiş
Eşim de- o tarafa gelirsem abdestim bozulur yazmış gulucuk atmış kız da gülücük atmış eşime ilk sorduğumda bişi demedi mesaja baktı gitti daha sonra gece uyandırdım bu ne dedim tekrar başladım işte sana atıyordum sen sandımda yazdım karışmış mesaj filan dedi evet o dakikalarda bizde yazışıyorduk o zaman kız neden karşılık veriyor filan dedim oda bilmiyorum getiricem yüzleştiricem filan dedi konu uzadı biraz bende kapattım çünkü biz o tarz şeyler yazışıyorduk eşimle olabilir dedim kızın salaklığı ne anladıda güldü dedim.
O gün bu gündür ben şüphedeyim şu uç dört gündür daha fena salak salak şeyler düşünüp ağlıyorum butun gün ve şuan da da o kızla işe gidip gelmesini istemiyorum kıza hanım dedirtemedim ondan alt kadameymiş hanım demezmiş adını veriyor oda aynı şekilde bir samimiyet var ve bu bi çok rahatsız ediyor bir konuşmaya başlarsam buyuk kavga edicem sakin kalamıyorum ve hep ya aldatıyorsa ya o kızla laubali oluyorsa diye kendimi mahvediyorum zaten uç gündür de tartışmadan dolayı kırgınım uzak duruyorum dahada bi hissizleştim o da öyle epeydir sevdiğini söylemiyor değişiklik var hissediyorum ve ben napıcağımı bilmiyorum bu konuyu onunla konuşmalımıyım yoksa aklına sokmamam mı gerekiyor geçen beni almaya geldiğinde arabada bir arkadaşı ile konuşuyor du eşim oda o kız için x niye yalan yalan diye bağırıyor du dedi eşim hemen diğer iki erkek için onlara diyordu dedi ve ben bunada inanmadım eve gelene kadar neyin var dedi hiç birşey demedim ne yapıyım ben kuruntumu yapıyorum yardım edin l
. Arabaya dinleme cihazı koy veya oduc bir telefon sabah erkenden telefonu ses kaydi ayarlayip görünmeyen bi yere yerlestrin aklıma bunlar geldi :)

Sen bundan rahatsizsin hem hamilelik stresi hem böyle stresler ve esin hala hayatına rahatlıkla devam ediyor. Üzülme demek çare olmaz kafaya takma da olmaz ama belki hormonlardan dolayı kuruyorsundur. Böyle birşey varsa öğrenince daha çok uzuleceksin birde ayrilamayacak haldeysen daha kotu.

Benc
Muhabbette değil sadece konuşma belkide o on beş dakikalık sure de bilmiyorum ama şuan ya konuşcam eşimle yada arabaya bir şekilde birşey koyucam yada takip edicem bilmiyorum
Bence böyle birşey yapma. Belki seni daha çok üzecek. Seninle tartışması demek onların arasındaki samimiyeti yaklaştırır arkadaşım. Erkekler böyle bahane ararlar. Sabırlı ol böyle cahillikler olabilir. Kızla bi şekilde tanışmanı tavsiye ediyorum. Vijdanı sızlasın bi b*k yiyorsa.

Sen bundan rahatsizsin hem hamilelik stresi hem böyle stresler ve esin hala hayatına rahatlıkla devam ediyor. Üzülme demek çare olmaz kafaya takma da olmaz ama belki hormonlardan dolayı kuruyorsundur. Böyle birşey varsa öğrenince daha çok uzuleceksin birde ayrilamayacak haldeysen daha kotu.
Hiç düşünmem ayrılırım ben hak etmiyorum çünkü yolda yürürken bile kafamı kaldırmam okadar ki sadığım evliliğime sevgisine o kadar dürüstüm

Benc
Bence böyle birşey yapma. Belki seni daha çok üzecek. Seninle tartışması demek onların arasındaki samimiyeti yaklaştırır arkadaşım. Erkekler böyle bahane ararlar. Sabırlı ol böyle cahillikler olabilir. Kızla bi şekilde tanışmanı tavsiye ediyorum. Vijdanı sızlasın bi b*k yiyorsa.
Konuşmalımıyım bu konuyu sence onunla

Back
X