Günaydin arkadaslar, öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
Benim derdim sevgilimin etrafinda olan ve hic haz etmedigim bir kiz arkadasi.
Bizim 8 yildir süren bir iliskimiz var, gayet mutluyuz, yakinda evlenmeyi düsünüyoruz, bekledigimiz bir kac sey var. Ikimiz de Almanya'da fakat farkli sehirlerde yasiyoruz.
Velhasil benim sevgilim ögrenci yurdunda kaliyor. Yani Yurt dedigim Türkiye'deki gibi degil tam olarak, herkesin 1 veya 2 odali kendine ait dairesi var büyük bir apartman. Kimse kimsenin isine karismiyor yani.
Ayni binada kalan bir kiz var ki sülük gibi yapisti, sevgilimin ev arkadasinin da cok iyi arkadasi oldugu icin sürekli onlarin evine gidip geliyordu. Ben bunu ögrendigimde tartistik ve artik o kiza karsi mesafeli davranmaya basladi. Asil sorun su ki, bu kiz tip ögrencisi ve sevgilimin ailesinin evine en yakin hastanede staj yapiyor. Yani onlarin ne Zaman bir Doktor veya hastane isi olsa hemen bu hanimefendi damliyor islerini hallediyor. Evet, sevgilimin annesi ve kiz kardesi ile de cok Samimi. her islerine kosuyor sürekli onlara gidip geliyordu. Benim rahatsiz oldugumu ögrendikten sonra onlar da mesafe koydular ama tamamen iliskiyi koparmadilar. Bu kiz durumun gayet farkinda. Daha önce erkek arkadasima neden kiz arkadasin beni sevmiyor ben ne yaptim falan tarzinda konusmus ama ailesine karsi bi sey yokmus gibi Samimi davraniyor. Ben bu kizla hic tanismadim cünkü tanismak istemiyorum. erkek arkadasim tanistirmayi teklif etti ve ben reddettim. Bir Problem de su ki, bu kiz bütün arkadaslarina karsi böyle gereksiz bir samimiyet icinde. ve herkesin isine kosuyor yani sadece bizimkilere mahsus bir durum degil.
Kasitli olarak onunla bulusmadigini biliyorum ama bu kiz mantar gibi her yerden cikiyor. sürekli icim icimi yiyor acaba yine gelmis midir diye. Ama sürekli de hesap sormak bizi yipratiyor artik erkek arkadasimin bu mevzuyu duymaya tahammülü kalmadi. Ben icimdeki bu süpheden nasil kurtulacagim

rüyalarima bile giriyor artik düsünmek istemiyorum bu mevzuyu. Var mi bir önerisi olan?