• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şüpheyle ne kadar devam edebilirim bilmiyorum...

Telefonunu hiç sakınmadı benden daha önce. Tüm şifrelerini bilirim. Yani ortada olanları biliyorum en azından.
Neden bu sitelere girmeye ihtiyaç duyduğunu sorduğumda tek cevabı öylesine...
Nasıl yani öylesine alışkanlık mı bu ki öylesine giriveriyorsun??? İlk kez olduğunu söylemesi zaten ayrı bir canımı sıkıyor. İlk kezdi madem nedeni neydi girmenin kendini tatmin mi diyorum hayır diyo. İnsanın bir amacı olur değil mi bu siteye girmekte.
Sakince onu anlamaya bu sırada kendi şüphelerimden kurtulmaya çalışıyorum ama adam öylesine den başka bişey söylemiyo.
Bir gece önceyi gayet güzel geçirmişiz. Anlamıyorum... Anlayamıyorum... Tüm günümü ya ağlayarak ya da beynimde türlü senaryolar üreterek geçiriyorum...

Merakk etmişş demek kii eşinizzz..
Belkii bi arkadaşı anlattı ona oda merak etti uzun zamandır bakmadım bi bakayım dedi onda da size yakalanmışş :27::27:
Bence öylesineden öteye geçemiyorum demişsinizya, size "merak ettim, canım istedi" demeye yusuf yusuff yapıyor eşinizz bu şekilde
cewap weriyor size.. "öylesine işte can sıkıntısı başka bi amacım yok" der gibi...
Bence gözlemleyin zamana bırakın.. Madem karı koca cinsel açıdan da bi probleminiz yokmuş..
Peşini bırakmayın... Yanii bu olayı ona unuttuğunuzu belli edin gözlemleyin...

Merakk etmişş demek kii eşinizzz..
Belkii bi arkadaşı anlattı ona oda merak etti uzun zamandır bakmadım bi bakayım dedi onda da size yakalanmışş :27::27:
Bence öylesineden öteye geçemiyorum demişsinizya, size "merak ettim, canım istedi" demeye yusuf yusuff yapıyor eşinizz bu şekilde
cewap weriyor size.. "öylesine işte can sıkıntısı başka bi amacım yok" der gibi...
Bence gözlemleyin zamana bırakın.. Madem karı koca cinsel açıdan da bi probleminiz yokmuş..
Peşini bırakmayın... Yanii bu olayı ona unuttuğunuzu belli edin gözlemleyin...

Bu ihtimallerin hepsini sordum ona. İş yerinde bir muhabbet olmuştur merak edip bakmak istemişsindir açık ol dedim. Hayır diyor.
Dediği tek şey öylesine.
Ben bu işin birkaç erotik site olduğuna inanmıyorum.
O gece telefonu vermemekte bu kadar ısrarlı davranmasının sebebi bu olamaz
Bir insan bu kadar ısrarla saklıyorsa ya değişik cinsel eğilimleri var bana söylemekten bu kadar kaçındığı ya da biriyle görüşüyordu.
Başka açıklama bulamıyorum ben.

Bu ihtimallerin hepsini sordum ona. İş yerinde bir muhabbet olmuştur merak edip bakmak istemişsindir açık ol dedim. Hayır diyor.
Dediği tek şey öylesine.
Ben bu işin birkaç erotik site olduğuna inanmıyorum.
O gece telefonu vermemekte bu kadar ısrarlı davranmasının sebebi bu olamaz
Bir insan bu kadar ısrarla saklıyorsa ya değişik cinsel eğilimleri var bana söylemekten bu kadar kaçındığı ya da biriyle görüşüyordu.
Başka açıklama bulamıyorum ben.

Hmm şu an sözün bittiği yerdeyim..
Ne diyeceğimi bilemedim..
Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz sonuçta..
Bu olaydan bir önceki günde güzel bir gece geçirdik demiştiniz oysa ki dimi?
Gelde çık işin içinden..

Hiç böyle bir konu bile geçmedi aramızda daha önce.
İşin garip tarafı her zaman cinsellik konusunda kendini çok şanslı hissettiğini söylerdi.
İsteklerimizi her zaman açıkça konuşabilen bir çifttik...

O zaman 2 ihtimal kalıyor

1. Ya daha önce size cinsellik konusunda kendini çok şanslı hissettiğini söylemesine rağmen o sitelere girmiş olmaktan utandığı için söyleyemedi çünkü bu durumda siz kendinizi yetersiz hissedebilirdiniz

2. Başka birşeyler çeviriyor üzgünüm.

2. şıkkı anlamak için görüşme detaylarına bakabilirsin

Allah yardımcın olsun.

Hmm şu an sözün bittiği yerdeyim..
Ne diyeceğimi bilemedim..
Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz sonuçta..
Bu olaydan bir önceki günde güzel bir gece geçirdik demiştiniz oysa ki dimi?
Gelde çık işin içinden..

Tanımıyormuşum demek ki işte.
Benim tanıdığım adam gecenin bi yarısı tuvalet köşelerinde kendini tatmin etmeye çalışıyor olamaz.
Hele aldatıyor olmasını aklımdan bile geçirmedim hiç bir zaman.
Bu sorularla devam edemicem sanırım. En iyisi şu casus yazılımı alayım . Böyle arafta kalmaktan iyidir en azından. Varsa herhangi bişey en azından bir kere üzülürüm geçer.

Normalde nasılsınız? Nasıl bir eş nasıl bir baba?
O gece görmeseydin normal hayatına devam ediyor olacaktın.
Şahsen benim o saatte telefonunu sormak aklıma gelmez.
Sanki daha önceden mideni bulandıran bir şeyler var??
Şu an evliliğin bitmesi için kati nedenler yok.
Ben senin yerinde olsam sünger çekmiş gibi yaparım. Bir süre sonra senin ikna olduğunu düşünecek eşin ve tedirgin davranmayacak. Bu durumda çok dikkatli gözlemlemen lazım.
Ama asla telefonunu karıştırma. Başka bir şeyler yapmak ister. Çaresizliğe düşmeye görsün insan aklı nasıl çalışır nasıl.

Tanımıyormuşum demek ki işte.
Benim tanıdığım adam gecenin bi yarısı tuvalet köşelerinde kendini tatmin etmeye çalışıyor olamaz.
Hele aldatıyor olmasını aklımdan bile geçirmedim hiç bir zaman.
Bu sorularla devam edemicem sanırım. En iyisi şu casus yazılımı alayım . Böyle arafta kalmaktan iyidir en azından. Varsa herhangi bişey en azından bir kere üzülürüm geçer.

Casus yazılımı ne yaw :27:
Sokmayın benim aklıma da böyle şeylerr :1:

Daha önce hiç şüphelenmedim.
Telefon nerden aklıma geldi bende bilmiyorum. Kapıyı açtığındaki tedirginliği , yüzündeki ifade beni rahatsız etti.
Evliliğimiz boyunca yanımda gözünün başka bir yere kaydığını bile görmedim. Belki de bugün bu kadar yıpranmamın sebebi bu.. Hiç beklemedim ondan böyle gizli saklı şeyler...

bu olaydan sonra telefonu alıp kurcalamadınız mı
yani eşinin anlattıgı bana mantıklı geldi
adamı evden kovmuşsunuz başına gelecekleri bildigi için saklamış olabilir
ama bu yazdıklarım eşini haklı çıkarmıyor tabi
bence casus programı yerine eşinle konuşmayı dene

Daha önce hiç şüphelenmedim.
Telefon nerden aklıma geldi bende bilmiyorum. Kapıyı açtığındaki tedirginliği , yüzündeki ifade beni rahatsız etti.
Evliliğimiz boyunca yanımda gözünün başka bir yere kaydığını bile görmedim. Belki de bugün bu kadar yıpranmamın sebebi bu.. Hiç beklemedim ondan böyle gizli saklı şeyler...

O zaman aldatma olasılığı az gibi.
Dedikleri doğru olabilir.
İşte keşke o an deseydi, ama utanmış olabilir.
Bu da can sıkıcı bir durum gecenin o vakti neden öyle bir şey yapıyor?
Hattı faturalıysa geçmiş ay dökümünü inceleyebilirsin zaten az da olsa aldatmıştır desek de en azından dikkat çekici bir numara olması lazım.

Casus yazılımı ne yaw :27:
Sokmayın benim aklıma da böyle şeylerr :1:

İnsan bu şüpheyle nasıl baş edeceğini bilmeyince herşeyi araştırıyor işte.
Bi yazılımmış işte satın alıp telefonuna yüklüyorsun telefondaki herşeyi sana iletiyor. Konuşmalar da dahil.
Bunu kendime yakıştıramıyorum ama bu takıntıyla bu şüpheyle de devam edemiyorum.
Günlerdir deniyorum, sessiz kalmaya tepki vermemeye çalışıyorum ama elimde değil.
Bir başlıyorum kurmaya.. Sen geçen hafta şu gün aradığımda telefonu da açmamıştın ne halt ediyordun o sırada...
Şu günde bana ilgisiz davranmıştın herşeyin sebebi çıktı diye sardıkça sarıyorum ona. Elimde değil...
Başkası böyle casus yazılımdan falan bahsetse ayıp kişinin özeline bu kadar girilmez der yakıştıramazdım
ama bu şüphe öyle kötü öyle ağır bir şeymiş ki...

Allah insanı bir şekilde uyarıyor diye düşünüyorum.bi anda olmaycak zamanda olmayacak şekilde bir his kaplıyor yüreğini,aklına geliyor..kalkıp bakıyor insan ve ne yazık ki o anda olmasa da başka bi zaman mutlaka gösteriyor kendisini,doğruluğunu..
erkekler öküzdür ve aptaldır arkadaşım,o anda herhangi bir bahane bulamazlar,yakalnıp öyle,gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalırlar..sonra da akıllarınca mantıklı bahen bulup,unutturmaya olmadı suç bastırmak için devamlı kavga çıkarmaya üste çıkmaya çalışırlar...

aklına düştüyse bir kere senin,mutlaka çıkartırsın gerçeği hiç merak etme..zamana bırak sadece,üstüne gitme,bu çok "akıllı" erkekler hemen rehavete kapılıp açık verirler..

Bi yazılımmış işte satın alıp telefonuna yüklüyorsun telefondaki herşeyi sana iletiyor. Konuşmalar da dahil.
Bunu kendime yakıştıramıyorum ama bu takıntıyla bu şüpheyle de devam edemiyorum.
Günlerdir deniyorum, sessiz kalmaya tepki vermemeye çalışıyorum ama elimde değil.
Bir başlıyorum kurmaya.. Sen geçen hafta şu gün aradığımda telefonu da açmamıştın ne halt ediyordun o sırada...
Şu günde bana ilgisiz davranmıştın herşeyin sebebi çıktı diye sardıkça sarıyorum ona. Elimde değil...
Başkası böyle casus yazılımdan falan bahsetse ayıp kişinin özeline bu kadar girilmez der yakıştıramazdım

Pekii o yazılımı satın alınca nasıl yükleyeceksin eşinden habersizz o programıı ??
Benimde başıma gelmicek demiceksin tabi, bazen mecbur kalınabiliyor bazı şeyler hayat bu !!
O eşine sorduğun sorularda daha da dewam edicektir...

Allah insanı bir şekilde uyarıyor diye düşünüyorum.bi anda olmaycak zamanda olmayacak şekilde bir his kaplıyor yüreğini,aklına geliyor..kalkıp bakıyor insan ve ne yazık ki o anda olmasa da başka bi zaman mutlaka gösteriyor kendisini,doğruluğunu..
erkekler öküzdür ve aptaldır arkadaşım,o anda herhangi bir bahane bulamazlar,yakalnıp öyle,gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalırlar..sonra da akıllarınca mantıklı bahen bulup,unutturmaya olmadı suç bastırmak için devamlı kavga çıkarmaya üste çıkmaya çalışırlar...

aklına düştüyse bir kere senin,mutlaka çıkartırsın gerçeği hiç merak etme..zamana bırak sadece,üstüne gitme,bu çok "akıllı" erkekler hemen rehavete kapılıp açık verirler..

Evet arkadaşım. Ben bugüne kadar asla şüphelenmedim ondan. Ama bir anda içime bir his geldi ve boşuna gelmez o his biliyorum...

Ben normalde eşimin şifreleri vs bilmem yani kıskanç bir insan değilimdir. Ama içinde bu şüphe en mutlu anında bile seni közleyecek. Sen sonuçta genel kıskançlıkların için değil mideni bulandıran bir durumdan dolayı kontrol etmek istiyorsun telefonunu.

Pekii o yazılımı satın alınca nasıl yükleyeceksin eşinden habersizz o programıı ??
Benimde başıma gelmicek demiceksin tabi, bazen mecbur kalınabiliyor bazı şeyler hayat bu !!
O eşine sorduğun sorularda daha da dewam edicektir...

Telefonunu alıp yüklicem. 2 dk sürüyormuş zaten yüklemek.

Ben normalde eşimin şifreleri vs bilmem yani kıskanç bir insan değilimdir. Ama içinde bu şüphe en mutlu anında bile seni közleyecek. Sen sonuçta genel kıskançlıkların için değil mideni bulandıran bir durumdan dolayı kontrol etmek istiyorsun telefonunu.

Ben hiç kıskanç paranoyak tiplerden olmadım. Hatta eşim neden hiç kıskanmıyorsun derdi zaman zaman. Nasıl böyle bi insana dönüşüverdim bilmiyorum. Bu şüphe denen şey gerçekten çok zormış kaldırması yaşaması çok zormuş.
İnsanın yatağını, hayatını, bedenini, üzüntüsünü, yeri geldiğinde lokmasını paylaştığı insandan şüphelenmesi çok ağırmış...

Allahım sen bana neden BenIpek gibi bir huy vermedinnn nedennnn :84::84:
Ben keşke kıskanç olmasaydım, rahat olsaydım aynen senin gibii :1:

Telefonunu alıp yüklicem. 2 dk sürüyormuş zaten yüklemek.

Hadi yaa bu kadar basit yaniii..
Cnm inşallah şüphelerin yersiz çıkar..
Bizimle de paylaş iyi kötü..
Ama iyi şeyler paylaşırsın inşallahh :ssz:

Ben hiç kıskanç paranoyak tiplerden olmadım. Hatta eşim neden hiç kıskanmıyorsun derdi zaman zaman. Nasıl böyle bi insana dönüşüverdim bilmiyorum. Bu şüphe denen şey gerçekten çok zormış kaldırması yaşaması çok zormuş.
İnsanın yatağını, hayatını, bedenini, üzüntüsünü, yeri geldiğinde lokmasını paylaştığı insandan şüphelenmesi çok ağırmış...

İnsan şu durumda kendini düşünür,çocuğunu düşünür. Olmayan,olmayacak şeyleri abartılı düşünür. Çünkü beynin olumsuzluğa programlanmıştır.
Senin hissettiklerin çok normal. Sadece soğuk kanlı davran.
Programı bir an önce yüklemeye bak. Sonra bir şey yok gibi davran ki temkinli olmasın.

Back
X