- Konu Sahibi minicikminik
Telefonunu hiç sakınmadı benden daha önce. Tüm şifrelerini bilirim. Yani ortada olanları biliyorum en azından.
Neden bu sitelere girmeye ihtiyaç duyduğunu sorduğumda tek cevabı öylesine...
Nasıl yani öylesine alışkanlık mı bu ki öylesine giriveriyorsun??? İlk kez olduğunu söylemesi zaten ayrı bir canımı sıkıyor. İlk kezdi madem nedeni neydi girmenin kendini tatmin mi diyorum hayır diyo. İnsanın bir amacı olur değil mi bu siteye girmekte.
Sakince onu anlamaya bu sırada kendi şüphelerimden kurtulmaya çalışıyorum ama adam öylesine den başka bişey söylemiyo.
Bir gece önceyi gayet güzel geçirmişiz. Anlamıyorum... Anlayamıyorum... Tüm günümü ya ağlayarak ya da beynimde türlü senaryolar üreterek geçiriyorum...
Merakk etmişş demek kii eşinizzz..
Belkii bi arkadaşı anlattı ona oda merak etti uzun zamandır bakmadım bi bakayım dedi onda da size yakalanmışş

Bence öylesineden öteye geçemiyorum demişsinizya, size "merak ettim, canım istedi" demeye yusuf yusuff yapıyor eşinizz bu şekilde
cewap weriyor size.. "öylesine işte can sıkıntısı başka bi amacım yok" der gibi...
Bence gözlemleyin zamana bırakın.. Madem karı koca cinsel açıdan da bi probleminiz yokmuş..
Peşini bırakmayın... Yanii bu olayı ona unuttuğunuzu belli edin gözlemleyin...