• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şüpheyle ne kadar devam edebilirim bilmiyorum...

telefonu ısrarla size vermemesinin sebebinin ..... siteler olduğunu düşünmüyorum ben. ısrarla vermiyorsa bir insan telefonu o telefonda bir şey vardır muhakkak.

he şöyle bir şey de var... o anda biriyle konuşuyor olmayabilir, belki dediği doğrudur siteye bakıyordur. fakat telefonda görmenizi istemediği başka bir şey vardır, bir msj veya bir arama vs...

Son düzenleme:
Allahım sen bana neden BenIpek gibi bir huy vermedinnn nedennnn :84::84:
Ben keşke kıskanç olmasaydım, rahat olsaydım aynen senin gibii :1:

Hadi yaa bu kadar basit yaniii..
Cnm inşallah şüphelerin yersiz çıkar..
Bizimle de paylaş iyi kötü..
Ama iyi şeyler paylaşırsın inşallahh :ssz:

Lilyana benim eşim merkezden 50 km uzakta sekreterden başka kadının olmadığı bir yerde çalışıyor. Zaten işi gereği de sekreterle hiç muhatap değil. :9:
Hoş olsa bile ben hiçbir zaman bir erkeği kıskanmadım nedense. Hem yapım gereği hem de onlardan kaynaklı sanırım.
Bir erkek yanında bir kadın varken başka bir kadına bakıyorsa kendine saygısızdır ilk başta. Hiç girmedi hayatıma Allah’tan böyle biri.
En dayanamadığım şey yanında kadın varken başka bir kadına bakan erkek tipi.

Biraz sakin ol, itidalli ol
Yıllarca aynı yastığa baş koyduğun, evladının babası bir adama ne kadar güvensizsin, üstelik bunca yıl gözünün kaydığını bile görmemişsin
Ben yorumlarımı biraz kendimden düşünerek yaparım, kocamda olsa o şekilde telefonumu istese vermem
Hatta telefonumu kontrol edecek kadar alçaldığını hissettiğim an evliliğimi bitiririm
O saatte esmiş demek ki adama, o halde sen kapıya dikilince anlatamamış demek ki
Hiç mi inanmaz insan kocasına, yoldan geçen biri değil ki o, tanıdığın, hayatını paylaştığın adam
Bu kadar acımasız, bu kadar güvensiz olmamalı insan, bu tabi ki şahsi fikrim ama şüphelerin boş bence

Lilyana benim eşim merkezden 50 km uzakta sekreterden başka kadının olmadığı bir yerde çalışıyor. Zaten işi gereği de sekreterle hiç muhatap değil. :9:
Hoş olsa bile ben hiçbir zaman bir erkeği kıskanmadım nedense. Hem yapım gereği hem de onlardan kaynaklı sanırım.
Bir erkek yanında bir kadın varken başka bir kadına bakıyorsa kendine saygısızdır ilk başta. Hiç girmedi hayatıma Allah’tan böyle biri.
En dayanamadığım şey yanında kadın varken başka bir kadına bakan erkek tipi.

Öyle kişiyle benimde işim olmaz daa..
Ama kıskançlık kanıma işlemişş..
Aslında biraz duruldum gibi, eskiden daha fenaydım ben varyaa :27::27:

ben de ona şaşıyorum bu kadar güvensizlik niye o senin kocan sevdiğin nasıl böyle şeyler kondurabiliyorsun

Biraz sakin ol, itidalli ol
Yıllarca aynı yastığa baş koyduğun, evladının babası bir adama ne kadar güvensizsin, üstelik bunca yıl gözünün kaydığını bile görmemişsin
Ben yorumlarımı biraz kendimden düşünerek yaparım, kocamda olsa o şekilde telefonumu istese vermem
Hatta telefonumu kontrol edecek kadar alçaldığını hissettiğim an evliliğimi bitiririm
O saatte esmiş demek ki adama, o halde sen kapıya dikilince anlatamamış demek ki
Hiç mi inanmaz insan kocasına, yoldan geçen biri değil ki o, tanıdığın, hayatını paylaştığın adam
Bu kadar acımasız, bu kadar güvensiz olmamalı insan, bu tabi ki şahsi fikrim ama şüphelerin boş bence

Beni yıllar sonra bu güvensizliği yaşamaya iten kendisi... Bir sabah uyanıp dur ben şu adama da kendime de hayatı zindan edeyim demedim.
Onun benim güvensizliğimden yıpranması inanın umrumda değil. Şu yaşadığım sıkıntının, iç daralmasının, gel-gitlerin yanında ona güvenmediğim, inanmadığım, telefonunu istediğim için alçalmış hissedemiyorum maalesef kendimi...

Ben hiç kıskanç paranoyak tiplerden olmadım. Hatta eşim neden hiç kıskanmıyorsun derdi zaman zaman. Nasıl böyle bi insana dönüşüverdim bilmiyorum. Bu şüphe denen şey gerçekten çok zormış kaldırması yaşaması çok zormuş.
İnsanın yatağını, hayatını, bedenini, üzüntüsünü, yeri geldiğinde lokmasını paylaştığı insandan şüphelenmesi çok ağırmış...

bir an ben mi yazıyorum acaba dedim :):)
ben asla telefonunu kurcalamadım,hiçbir sosyal sitesini kontrol etmedim vs...ama işte bir an öyle bir his geliyor ki insana ,bir anda karşısına çıkıveriyor..bi bakıyor ki ne haltlar yemiş neler...
ne yazık ki sanırım siz de yakın zamanda birşeyler bulacaksınız..ya da benim gibi her zaman aklınızda bir soru işareti kalacak..

Öyle kişiyle benimde işim olmaz daa..
Ama kıskançlık kanıma işlemişş..
Aslında biraz duruldum gibi, eskiden daha fenaydım ben varyaa :27::27:

Sana bir şey diyeyim mi lilyana. Önceden de kıskanmazdım da nedense çocuk olduktan sonra hiç ama hiç kıskanmıyorum. Hayattaki en büyük aşk bence çocuk.
Daha önce kimseye karşı böyle derin bir şey hissedemezsin.

bir an ben mi yazıyorum acaba dedim :):)
ben asla telefonunu kurcalamadım,hiçbir sosyal sitesini kontrol etmedim vs...ama işte bir an öyle bir his geliyor ki insana ,bir anda karşısına çıkıveriyor..bi bakıyor ki ne haltlar yemiş neler...
ne yazık ki sanırım siz de yakın zamanda birşeyler bulacaksınız..ya da benim gibi her zaman aklınızda bir soru işareti kalacak..

Bu soru işaretiyle yaşanabiliyor mu? Geçiyor mu bir süre sonra?

Sana bir şey diyeyim mi lilyana. Önceden de kıskanmazdım da nedense çocuk olduktan sonra hiç ama hiç kıskanmıyorum. Hayattaki en büyük aşk bence çocuk.

Bilmem mi canım benim..
Benim oğlum iyiki varr.. iyikide doğurmuşum ayrı olsam bile babasıyla...
Gerçek aşk evlattırr....

Konu sahibi içinde Allah içindeki şüpheyi biran önce yok etsin ömür boyu
mutlu huzurlu şekilde yaşamayı nasip etsin...

Kıskanıp kıskanmamak tamamen karşındaki insanla alakalıymış.. Ben de kıskanan insanları anlayamazdım hiç...

Güzelim karısı yanında duruken o sitelere ne işi var hey Allahım nedir bu erkeklerin bitmek dilmez doyumsuz nefisleri bunları ancak toprak doyurur

Kıskanıp kıskanmamak tamamen karşındaki insanla alakalıymış.. Ben de kıskanan insanları anlayamazdım hiç...

Ben sana hak veriyorum ki şu aşamada. Ben bu konuda eşime babamdan çok güvenirim.
Evliliğimiz boyunca 1 kere acaba dedim.
O an kendim olmaktan çıktım sanki. Yani farklı biri oluyorsun.
En kısa sürede hayırlısıyla sonuçlanmasını diliyorum.

Erotik siteye baksaysi gosterirdi, dusunmus bu yalani bulmus buna inanmamak lazim. Telefon arama kayitlarini alin operatorden, zaten ortaya cikar yaptigi.

En mantiklisi sineye cekmis gibi davranip takibi elden birakmamak, bisey arsa cikar elbet ortaya... Ama ondan önce gercektende varsa böyle bisey tutumunuz ne olur onu bilmeniz gerekir! Yani aldatma varsa ve kavga gürültüden sonra yine affedeckseniz ozaman hic desmeYin derim yoksa dahada arsizlasir, unutmaya ugrasip normal devam edin edebilirseniz tabi... Böyle yasayamam hep icimi kemirir derseniz zaten biseyleri kendinize ispatlamalisinizki icinizde soru isaretleri kalmasin, yoksa hep huzursuz olursunuz ve bunu evliliginize yansitirsiniz, is cikilmaz bi hal alir.., her sekilde ucu b* degnek! Allah yardimciniz olsun...

Erotik siteye baksaysi gosterirdi, dusunmus bu yalani bulmus buna inanmamak lazim. Telefon arama kayitlarini alin operatorden, zaten ortaya cikar yaptigi.

Aldım onlarda bişey yok . Ama internet üzerinden görüşmediğini göstermez. Bende biraz itiraz etse, dirense de evden gitmek yerine telefonu verirdi diye düşünüyorum eğer söylediği doğru olsaydı.

En mantiklisi sineye cekmis gibi davranip takibi elden birakmamak, bisey arsa cikar elbet ortaya... Ama ondan önce gercektende varsa böyle bisey tutumunuz ne olur onu bilmeniz gerekir! Yani aldatma varsa ve kavga gürültüden sonra yine affedeckseniz ozaman hic desmeYin derim yoksa dahada arsizlasir, unutmaya ugrasip normal devam edin edebilirseniz tabi... Böyle yasayamam hep icimi kemirir derseniz zaten biseyleri kendinize ispatlamalisinizki icinizde soru isaretleri kalmasin, yoksa hep huzursuz olursunuz ve bunu evliliginize yansitirsiniz, is cikilmaz bi hal alir.., her sekilde ucu b* degnek! Allah yardimciniz olsun...

Aldatma değil aldatma girişimi bile olmuş olsa bu evliliğe devam edemem ben. Kendimi biliyorum, tanıyorum.

Tum yorumlara bakamadım son durum nedır bılemıyorum.. Ama ıcınızde bu şüpheyle yasayacagınıza Operatörden görüşme kayıtlarını ısteyın..Hangı numaralarla gorusulmus.. En azından suphelendıgınız sey doğruysa bu olayda mahkemeye sunulabilecek bır delıl cıkmıs olur ortaya.. Sanrılarla ; Acabalarla ömür geçmez..

Aldım onlarda bişey yok . Ama internet üzerinden görüşmediğini göstermez. Bende biraz itiraz etse, dirense de evden gitmek yerine telefonu verirdi diye düşünüyorum eğer söylediği doğru olsaydı.

Arama kaydini tek tek inceledin mi? Yakaladigin saatte net uzerinden yazisiyolardir zaten ama gun icersinde illa ki tel.den de gorusulur varsa biri

Back
X