- 8 Ağustos 2018
- 132
- 156
- 33
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
merhaba ben bundan yıllar önce henüz 10 yaşındayken başıma bir olay geldi. annemle babam hacca gitmişlerdi 1.5 ay kalmışlardı bana o süre zarfında ananem bakıyordu. sonra bir gün teyzem eşiyle birlikte bi ihtiyacımız var mı diye sormaya geldiler. ben de bilgisayarda oyun oynuyordum. sonra eniştem bilgisayardan araba sitesine bakıcam deyip beni kaldırdı sandalyeye oturdu ve bi bacağına da beni oturttu. çok rahatsız oldum ilk başta. ondan sonra burada ismini dahi zikredemeyeceğim çok müstehcen kelimeler yazmaya başladı arama motoruna. ben şok oldum ve sesimi çıkaramadım. bak bunlar araba markaları dedi. böyle araba markası olmaz falan dediğimi hatırlıyorum. sonra kalktım gittim yanından. bu yaşıma kadar da kimseye anlatamadım bu durumu. içimde de çözemedim. küçükken bi amca beni kucağına alıp sevmeye kalktığında veya arabada birisinin kucağında gitmek zorunda kaldığım zamanlar olmuştu yine küçükken bu olaydan sonra aşırı kötü ve raahtsız hissetmiştim kendimi. şimdi hala o adamı görünce yüzüne tükürmek istiyorum. sizce bu tacize girer mi?
23 yaşındayım, aşırı yemek yeme problemiyle savaşıyorum. olur olmadık şeylere aşırı ani tepki verebiliyorum. şu an bir ilişkim var ve aniden sinirlenip olur olmadık cümleler sarfedip insanların psikolojisiyle oynuyorum istemeden de olsa ve sonrasında hemen pişman oluyorum. iş işten geçiyor tabi. bu olay bunları tetikliyor olabilir mi?
23 yaşındayım, aşırı yemek yeme problemiyle savaşıyorum. olur olmadık şeylere aşırı ani tepki verebiliyorum. şu an bir ilişkim var ve aniden sinirlenip olur olmadık cümleler sarfedip insanların psikolojisiyle oynuyorum istemeden de olsa ve sonrasında hemen pişman oluyorum. iş işten geçiyor tabi. bu olay bunları tetikliyor olabilir mi?