merhaba arkadaşlar; benim sorunum nişanlımınbiz sevgili iken netten başka kızlarla görüşmesi hatta buluşması ilk duyduğumda yıkıldım bitirme karar aldım ama sadece sohbet amaçlı olduğunu art niyet olmadığını söyledi bende affettim sonra nişan yaptık. bir hafta sonra o kızlarla buluştuğunu hatta sevgili olduğunu ile öğredim. bana hoca olayı vardı dedi bunu o zmanda da söylemişti ( sevgili iken bir ara aramız bozulmuştu bu olay o zman gercekleşmiş) o zman inanmıştım ama kız meselesi girince aklım karıştı. sevgili iken farklı msn almış. çok sorunlar yaşadım çok ağladım aileler girdi araya nişandan önce olmuş bak şimdi yapmıyor diye ikna ettiler. sonra o kızı nişanlıykende aramış(biz sürekli kavga ettiğimiz için sohbet edecek teselli olacak birine ihtiyaç duymuş) üstelik nişanlı olduğumuzu söylememiş ama o an verilen ayrılık kararından bahsetmiş sonra devreye ben girdim o kıza mesaj gönderdim bir daha da görüşmemişler. ama şu gercek ki o kıza yalakalık yapmak için benim canımı geçmişte çok yaktı. kafam niye karışık sorusuna gelince şimdi çok değşti ilgi alaka varsa yoksa ben varım. kendisi hata yaptım pişmanım şimdiki aklım olsa hayatta yapmazdım diyor şimdi yapmadığına yürekten inanıyorum hatta bundan sonra da unut o kötü olayları geleceğimize bakalım diyor şimdi ne istesem yapıyor ama ben bu geçmişten bir türlü sıyrılamıyorum unutamıyorum kabullenemiyorm . her gün bu konuları açıp tartışıyorum nişanlım artık bunaldığını bu şekilde geleceğimizde mutlu olamayız diyor. şimdi bir karar aldık eğer ben geçmişi açarsam bitecek bu iş. ne yapacağım şimdii.... akıl verin bana