Bu takıntı herkeste var mı?

Aayy çok komiksiniz valla :) Kime ne için rezil olacaksınız ki :D:D:D:D Bundan daha doğal ne olabilir hayatta. Ben evliyim ve çok rahatım bu konuda ve eşimde öyle. Bence bu kadar sorun etmeyin hatta hiç etmeyin :)

belki bende alışınca öyle olurum.umarım olurum:44: neden bilmiyorum takıntı oldu.hatta bazen öyle ki uyanıveriyorum noluyor diye:90:

canım buralarda bi topik vardı,eşinize en son ne zaman rezil oldunuz diye. oraya bi göz atmanı tavsiye ederim zira hepimizin nerdeyse bu konulardan müzdarip olduğunu gördüm. çok eğlenceli okuması:1: ayrıca erkekler hiiç takmıyor kendileri yapınca ama sen yapınca garipsiyorlar nedense:30:
sağol canım okurum...

koprina ve surevan çok komiksiniz ya:60:belki de bu durumla barışmak gerek evlilik stresi böyle yansıdı heralde.rahatça yapmalı:80:

koprina ve surevan çok komiksiniz ya:60:belki de bu durumla barışmak gerek evlilik stresi böyle yansıdı heralde.rahatça yapmalı:80:

ay canım benim sende çok tatlısın :) bişi daha aklıma geldi ekleyim dedim
babam da çok rahattır.. ara sıra eğer çok sıkışırsa salıverirdi bende çatlardım gülmekten
aynen böyle cümle kurardı "osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur" ben da darılırdım neden öyle diyor diye sonradan da dedi ki.. e kızım ne yapayım içimde tutup zehirlenirsem bana bişey olursa daha mı iyi olur dedi.. bunlar çok normal şeyler..

takma sende..

Güzelim sen bi evlen cicim ayları geçince eşin senin yanında neler neler yapacak nasıl rahat davranacak görünce zaten kendiliğinden rahatlar mışıl mışıl uyursun merak etme :34:

vallahi tam 1 yıldır evliyim 20 gün sonra yıldönümümz
hiç öyle rahat olamadık daha :S küfür etmeye çok utanırdm şimdi küfürlü konuşup gülüp eğlenebiliyoruz ama wc vs. muhabbetler edemioruz
anmıyoruz bile sanki hayatımızda yokmuş gibi yeni evlendiğimizde eşim bir kural dile getirmişti wc girdiğimizde kesinlikle yakınından geçilmeyecek dalga konusu olmayacak falan die
ve o da bende edebileceğimz en büyük dikkati ediyoruz sanırım
bende hep duymuştum arkadşlarımdan
evlende bir kocan bak nasıl rahat olacak rahatça gaz çıkarack yanında
burnunu karıştracak falan filan derlerdi
benm kocam bayağı bir bakımlı kibar titizdir metroseksüel aşırı diyebilirim :44:
yanımda ne gaz çıkardığını ne de burnunu temizlediğini görmedim daha bazen düşünüorum hiç burnu akmıomu ya da hiç gaz çıkarmayan insan varmı ve eşimde onlardan birimi die :)
bu yüzden hiçbir zaman bu kadr rahat olabileceğimizi sanmıorum bir insan neyse o dur sanırım :(

bu yüzden de bu durum bendede takıntı oldu eşimin bu kadr kibar olmasından dolayı korkuorum ve seni çok iyi anlıyorum

:1::1::1:
canım sen hiç merak etme
evlendikten sonra karı koca arasında hiçbirşey gizli saklı kalmıyor, annende oldugundan bile daha şeffaf oluyorsun ona, oyuzden dert edecek hiçbirşey yok, nelerle karşılacaksın evliliğin boyunca :66: uyanıkken dikkat etde uyurken erkekler top patlasa duymaz oyuzden koyver gitsin :52::52::52:

vallahi tam 1 yıldır evliyim 20 gün sonra yıldönümümz
hiç öyle rahat olamadık daha :S küfür etmeye çok utanırdm şimdi küfürlü konuşup gülüp eğlenebiliyoruz ama wc vs. muhabbetler edemioruz
anmıyoruz bile sanki hayatımızda yokmuş gibi yeni evlendiğimizde eşim bir kural dile getirmişti wc girdiğimizde kesinlikle yakınından geçilmeyecek dalga konusu olmayacak falan die
ve o da bende edebileceğimz en büyük dikkati ediyoruz sanırım
bende hep duymuştum arkadşlarımdan
evlende bir kocan bak nasıl rahat olacak rahatça gaz çıkarack yanında
burnunu karıştracak falan filan derlerdi
benm kocam bayağı bir bakımlı kibar titizdir metroseksüel aşırı diyebilirim :44:
yanımda ne gaz çıkardığını ne de burnunu temizlediğini görmedim daha bazen düşünüorum hiç burnu akmıomu ya da hiç gaz çıkarmayan insan varmı ve eşimde onlardan birimi die :)
bu yüzden hiçbir zaman bu kadr rahat olabileceğimizi sanmıorum bir insan neyse o dur sanırım :(

bu yüzden de bu durum bendede takıntı oldu eşimin bu kadr kibar olmasından dolayı korkuorum ve seni çok iyi anlıyorum
canım aslına bakarsan bende temizim ,titizim filan...bundan 5 ay önceye kadar eşin gibiydim.çok ayıptı böyle şeyler benim için.ama bi rahatsızlık sanırım bu benimki.sürekli gaz oluyor ve herkes bilir gaz hapşurmak gibidir.bir yere kadar tutarsın devamlı oluyorsa da utanırsın.senin eşinin bağırsaklarında yararlı bakteri çok anlaşılan yani rahatsızlığı filan yok.yoksa o da dalgaya vururdu.bir de erkekler için normal geliyor bayan olunca daha çok çekiniyosun.seni anlıyorum. bende bu durumdan korkuyorum açıkçası....benim nişanlım da öyle gibi herşeyden tiksinir filan.bende çok düşünüyorum napsak bilmiyorum:37:

canım aslına bakarsan bende temizim ,titizim filan...bundan 5 ay önceye kadar eşin gibiydim.çok ayıptı böyle şeyler benim için.ama bi rahatsızlık sanırım bu benimki.sürekli gaz oluyor ve herkes bilir gaz hapşurmak gibidir.bir yere kadar tutarsın devamlı oluyorsa da utanırsın.senin eşinin bağırsaklarında yararlı bakteri çok anlaşılan yani rahatsızlığı filan yok.yoksa o da dalgaya vururdu.bir de erkekler için normal geliyor bayan olunca daha çok çekiniyosun.seni anlıyorum. bende bu durumdan korkuyorum açıkçası....benim nişanlım da öyle gibi herşeyden tiksinir filan.bende çok düşünüyorum napsak bilmiyorum:37:

hayatımda siskinlik nedir bilmem annemde olurdu cok gülerdimm. evlendikten sonra bişi oldu.. bizde konusulmamıs anlasmalar var.. ilksah arkadasımınki gibi tuvaletinn önünden bile gecilmez bizdede. esimin gaz kacırdıgını falanda hiç duymadım. oda yüz göz olmayalım die benimkileri duymamazlıktan gelir sanıyordum.. gecen yanlıslıkla geyirince yuhhh dedimm. öle bi ses cıktı kii. midem gaz yaptı ne olcak dedi. git gazını baska yerde cıkarr kusum ben mecburmuyum duymaya dedimm. o da ben sana gece duyduklarımı anlatmıyım istersennn dedii.. :83: kısa bi sessizlikten sonra gülmeye basladıkk.. :60: ama vallaha yoktu eskiden.. gündüzde kendimi sıka sıka patlıcamm. yani geceyi nasıl konrol edeyim. kapagı yok kii bununn.. ne kadar dikkat edersen et onun da içki içince midesi gurulduo sabaha kadar :63:.. demekki napicezz. dogal afetlere anlayıs göstericezz. sınırı asmamak kaydıyla:61:

hayatımda siskinlik nedir bilmem annemde olurdu cok gülerdimm. evlendikten sonra bişi oldu.. bizde konusulmamıs anlasmalar var.. ilksah arkadasımınki gibi tuvaletinn önünden bile gecilmez bizdede. esimin gaz kacırdıgını falanda hiç duymadım. oda yüz göz olmayalım die benimkileri duymamazlıktan gelir sanıyordum.. gecen yanlıslıkla geyirince yuhhh dedimm. öle bi ses cıktı kii. midem gaz yaptı ne olcak dedi. git gazını baska yerde cıkarr kusum ben mecburmuyum duymaya dedimm. o da ben sana gece duyduklarımı anlatmıyım istersennn dedii.. :83: kısa bi sessizlikten sonra gülmeye basladıkk.. :60: ama vallaha yoktu eskiden.. gündüzde kendimi sıka sıka patlıcamm. yani geceyi nasıl konrol edeyim. kapagı yok kii bununn.. ne kadar dikkat edersen et onun da içki içince midesi gurulduo sabaha kadar :63:.. demekki napicezz. dogal afetlere anlayıs göstericezz. sınırı asmamak kaydıyla:61:
:16:
ben sana gece duyduklarımı anlatmıyım istersennn dedii..hahahah bu kisma cok guldum ALLAHTA SENI GULDURSUN...umarim bi gun kocalarinizin yaninda rahat rahat osurusunuz:))dogal bisey bunda bisey yokki ben gayet rahatim walla...

zamanla kocan sana sende ona neler yapacaksınız. Iki bedenin tek olmasıdır evlilik.insanlık halidir en başta.
Iğrençlik olsun diye ben kardeşime neler yaparım hala :27: Bi anımı anlatayım:52:
11 yaşlarında babam hacdan geldi tabiki hurma bol. Hurma da çok yendiğinde gaz yapıyor demekki kardeşimle benim karınlar şişti arada kaçıyor ve acayip kokuyor.ben yedim yedim karnım oldu davul bir saldım ve odadan kaçtım kapıyıda kilitledim :9::9::9::9: Kız içerde boğuldu
:9::9::9::9:
allah ıyılııgını versın hahahah:1:

üniversitedeyken yurtta odada 3 kişi kalıyorduk...bir arkadaşımızın rahatsızlığı vardı galiba.aslında ne olduğunu tam bilmiyorum ama sindirimle ilgili.sınav dönemleri filan gece kalktığımızda diğer arkadaşımla ,o kız uyurken gaz kaçırırdı.biz de rahatsız diye pek bir şey demez güler bazen dalgaya vurup onunla dalga geçerdik...ondan mı nedir bilmiyorum...şimdi bende takıntı oldu.odada birileri var da uyumuyorlarsa ben asla uyumuyorum yanlarında veya bir otobüse bindiğimde gece yolculuğu yapacaksam yine uyumuyorum.ya bende de olursa rezil olursam diye...buraya kadar önemli değil çünkü ben bekarım ayrı bir odam var rahatça uyuyorum.ama nişanlıyım.evlendiğimde ne olacak.sizde de bu takıntı var mı acaba? evli bayanlar nasıl alıştınız?amaaaan olağan şeyler bunlar kaçarsa kaçar mı diyosunuz yoksa benim gibi olan var mı?

ah canım yaa...evlenince o kadar rahat olacaksın ki bir süre sonra şaşıracaksın haline..... geçen hafta hastaydım ve uykuda altımı ıslatmışım.düşünebiliyor musun koskoca bir çocuk annesi kadınım ben.ama yapacak birşey yok....herşey olur sonuçta insanız....

ah canım yaa...evlenince o kadar rahat olacaksın ki bir süre sonra şaşıracaksın haline..... geçen hafta hastaydım ve uykuda altımı ıslatmışım.düşünebiliyor musun koskoca bir çocuk annesi kadınım ben.ama yapacak birşey yok....

herşey olur sonuçta insanız....hersey insanlar icin...:nazar:walla cok guzel soylemissin insaniz sonucta...

uyanıkken bilerek yapmadıktan sonra hiç bir sorun yok bence :) hepimiz insanız herkes yapıyor bunu biyolojik olarak böyle yaratılmışız :) uyurken hiçbişeyin farkında olmuyoruz. neden ayıp olsun ki? üstelik o arkadaşınızla da dalga geçmeyin insanın elinde olmayan bişey ve herkesin başına gelebilir. bunu kompleks yapacak bişey yok. yani siz insanlarla dalga geciyorsunuz ama insanlar sizinle dalga gecer diye korkuyorsunuz :))))))))))) o zaman biraz empti kurmayı deneyin ve insanlara asla rahatsızlıklarıyla dalga geçer bir eylemle yaklaşmayın. ki insanın elinde olmayan bişeyden dolayı asla bunu yapmayın. herkesin başına gelebileceği gibi sizin de başınıza gelebilir. belki de sizin de başınıza gelmiştir ama insanlar sizi kırmamak için bişey demiyo olabilirler....... umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi.....

uyanıkken bilerek yapmadıktan sonra hiç bir sorun yok bence :) hepimiz insanız herkes yapıyor bunu biyolojik olarak böyle yaratılmışız :) uyurken hiçbişeyin farkında olmuyoruz. neden ayıp olsun ki? üstelik o arkadaşınızla da dalga geçmeyin insanın elinde olmayan bişey ve herkesin başına gelebilir. bunu kompleks yapacak bişey yok. yani siz insanlarla dalga geciyorsunuz ama insanlar sizinle dalga gecer diye korkuyorsunuz :))))))))))) o zaman biraz empti kurmayı deneyin ve insanlara asla rahatsızlıklarıyla dalga geçer bir eylemle yaklaşmayın. ki insanın elinde olmayan bişeyden dolayı asla bunu yapmayın. herkesin başına gelebileceği gibi sizin de başınıza gelebilir. belki de sizin de başınıza gelmiştir ama insanlar sizi kırmamak için bişey demiyo olabilirler....... umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi.....

walla ben anlamadim kim kimle dalga gecmis ben oyle bisey okumadim konuda:) bidaha gozden gecireyim...zaten dogal bisey uyurken yada uyanikken ne fark eder :))

ahanda anladim arkadaslariyla dalga geciyorlarmis:)simdi anladim ve sozleriniz katiliyorum...ayrica bi soz var onceki yazilardada bi arkadas yazmis babasinin sozu osturuga gulenin osturuk kadar akli yoktur die yapmayip napalim catlayip olelim dahami iyi:) sessizce bi fislatmadan bisey olmaz tabi koku salmiorsa:D

Son düzenleyen: Moderatör:
ahanda anladim arkadaslariyla dalga geciyorlarmis:)simdi anladim ve sozleriniz katiliyorum...ayrica bi soz var onceki yazilardada bi arkadas yazmis babasinin sozu osturuga gulenin osturuk kadar akli yoktur die yapmayip napalim catlayip olelim dahami iyi:) sessizce bi fislatmadan bisey olmaz tabi koku salmiorsa:D

hahahahaha Allah iyiliğini versin canım güldürdün beni :):60::60:

Son düzenleme:
bende takıntılıyımdır bu konuda gazlı olan biri değilim gerçi ama yinede hiç hoş bir durum olmazdı ......eşimin yanında bugüne kadar hiç başıma gelmedi uyurkende eşim top atılsa uyanmayacağı için biraz içim rahat.......eşimde bu konuda takıntılı onunda böyle bir durumuna hiç şahit olmadım inşallahta olmam ......! :63:zaten bekarkende yanlız uyuyordum ...yolculukta zaten uyuyamam hiç ..yatağımı ararım :61:

Back
X