- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Çok sağolun gerçekten 19 yaşımdayım ama çok çabuk yaşlanacak gibi hissediyorum böyle şeyler düşünmekten. Daha böyle kendime güvenim tam gelmedi bu yüzden, yaptığım şeylerde hep tereddüt halindeyimSenin takıntıların bende de mevcud bu takıntılar insanın hayatını karartıyor ve daha cok yanlışa itiyor. Dayın orada yanlış bir şey olduğunu düşünseydi mutlaka Şen'inle konuşurdu yada yanına gelirdi. Ailene de söyleyebilirlerdi. Baskı cok kötü bir şey hele ki insan ozgur ruhluysa. Kültürümüzü sevmiyorum, ters olmayan durumların bile linc sebebi görülmesini sevmiyorum. Sen yanlis bir şey yapmadığım surece kendine saygını yitirmediğini surece takılma bunlara.
Onsmsemeyerek zamanla asarsın. Ben yanlış anlaşılma korkusundan mesafeli oldum insanlara mesela o da iyi degil ama çözümü böyle buldum. Cunku kasının altında gözün var diye yanlış anlycacak insanlar mevcud maalesef.Çok sağolun gerçekten 19 yaşımdayım ama çok çabuk yaşlanacak gibi hissediyorum böyle şeyler düşünmekten. Daha böyle kendime güvenim tam gelmedi bu yüzden, yaptığım şeylerde hep tereddüt halindeyim
Önemsememeye çalışıyorum ve hatta bazen başarıyorum da ama kısa sürüyor.. İnşallah bir gün tamamen kurtulurum bunlardan. Teşekkür ederim gerçektenOnsmsemeyerek zamanla asarsın. Ben yanlış anlaşılma korkusundan mesafeli oldum insanlara mesela o da iyi degil ama çözümü böyle buldum. Cunku kasının altında gözün var diye yanlış anlycacak insanlar mevcud maalesef.
Hayat tecrübesi kazanmaya başladığın vakit önemsemiyorsun merakÇok sağolun gerçekten 19 yaşımdayım ama çok çabuk yaşlanacak gibi hissediyorum böyle şeyler düşünmekten. Daha böyle kendime güvenim tam gelmedi bu yüzden, yaptığım şeylerde hep tereddüt halindeyim
Bi an önce tecrübe kazanmak istiyorum daha güçlü olmak istiyorumHayat tecrübesi kazanmaya başladığın vakit önemsemiyorsun meraketme sonuçta doğru yolda olduğunu biliyorsun bi kere senin durumun yaşının toyluğundan kaynaklanıyor birazda bana göre
Ben de öyle düşünsem de ailem elalem ne der diye düşünerek yaşadığından, etkisinden kurtulamıyorumElalem ne der diye yaşarsan hiçbir şey edinemezsin. özgüven eksikliği bence
Ne senaryolar geçiyor kafamdan, bazen durup gülüyorum kendime ben de. İnşallah düşünmemeye çalışacağım :)Dayin seni arkadasinla cafe de gorduyse ne olmus gayet normal.
Diyelimki kotu dusunuyor bu onu baglar sizi degil.boyle kurgularla.omur gecmez ki.
Evet ya bu kadar zaman takılmadığımız şeyler şimdi neden hayatımızı etkiliyor ki anlayamıyorum. Kurtulmak istiyorum ben de bundanAilen muhafazakar diye öyle düşüncelere kapılıyorsun demek seni sıkıyorlar sen de bundan rahatsızsın belli oluyor...
Bende de tam tersi durup dururken eskiden olanlar aklıma geliyor o dönem anlamlandıramadığım ama şimdi aklıma gelince anlamlandırıyorum filan aman çok saçma şeyler geçmiş geçmişte kalmalı.
Dayın da muhafazakar da baskıdan o neler yapıyordur kim bilir sen çok takma
Benimki takıntı değil allahtan kimsenin de ne düşündüğü umrumda olmaz herkes kendine baksın bana b.k atanların ilk kendi ellerine bakmaları lazım meselaEvet ya bu kadar zaman takılmadığımız şeyler şimdi neden hayatımızı etkiliyor ki anlayamıyorum. Kurtulmak istiyorum ben de bundan
ne kadar güzel dediniz ya öyleBenimki takıntı değil allahtan kimsenin de ne düşündüğü umrumda olmaz herkes kendine baksın bana b.k atanların ilk kendi ellerine bakmaları lazım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?