Bu Takıntım Normal mi?

345ucgeni

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
217
214
18
25
Merhabalar herkese. Ben kendimi bildim bileli annemin yanında bile üstümü değiştiremiyorum çok rahatsız hissediyorum kendimi annemle kız kardeşim hiç böyle değil çok rahat normaller ben neden böyleyim bilmiyorum hatta banyo yaparken de iç camasirimla yikaniyorum tamamen çıplak olunca kotu hissediyorum mesela hamama da hiç gidemem bu yüzden öğrenciyim yurtta kalırken banyo yaptıktan sonra giyinip duştan çıkarım bornozla çıkan kızlar da bana çok garip geliyor eskiden bunu çok umursamazdim huyum böyledir diye son zamanlarda acaba garip bir şey mi diye düşünmeye başladım çünkü kimse benim gibi değil bu konuda bir psikolojik yardım mı alsam diye düşündüm ama öğrenci olduğum için maddi durumum yok yani yakın zamanda mümkün görünmüyor merak ettim acaba benim gibi olan var mı kendimi salak gibi hissediyorum bazen

Edit: Bazı yerler eksik kalmış mesela iç çamaşırı derken sadece altı kastetmiştim atletle yikanmiyorum bir de özel bolgemin temizliğini ayrıca yapıyorum banyonun sonunda. Benim sorunum banyoya ilk girişte çıplak girememek. Hijyen konusunda sorun yok yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence takıntılık hemcinslerimin yanında rahat edemeyeceksen gerip ilerde evlenirsen ne olacak
İlginç bir şekilde o konuda pek sorun olmadı yani güvendiğim biriyle cinsellik yaşamıştım eskiden takıntı yapmamistim o zaman evlenince de eşimle sorun olmaz gibime geliyor

Evlenince sıkıntı yasayabilirsin. Psikolojik destek alsan sorunun derinine inecek bir travman var mı diye. Ama öğrenci bütçeni bunun için zorlama. Kendin aşabilirsin. Adım adım ilerle. Mesela önce kardeşinin yanında kısa şort falan giy.

Dini egitimle alakali olabilir mi? Cunku din ile ilgili bazi asiri baskici bilgiler var, siz de belki kafa yordugunuz icin etkilenmis olabilirsiniz.

Çamaşırla yıkanacak seviyede olmak utanmak değildir. Takıntıları var belli ki konu sahibinin yardım alması gerekir.
Ben birilerinin yanında çıplak olma konusunda söylemiştim aslında. Banyo kısmına değinecek olursak dini açıdan böyle bir bilgi var. Ama sebep inanç mı başka birşey mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben takıntılık bir şey görmedim. İç çamaşırı ile yıkanmak kulağa tuhaf geliyor . Ama her tuhaf da bir sorun, bozukluk veya hastalık değildir.
Hayatınızı ne ölçüde etkiliyor ki. Bence zamana bırakın.

Duştan giyinip çıkman çok normal, babam da hep giyinir çıkar evde ondan başka erkek yok, bizim yanımızdan bornozla geçmek istemiyor sanırım (bense akşam giyindigim bornozu sabah uyanana kadar çıkarmam)
Yani çok normal çekinceniz. Ayrıca yurtta ne kızlar var, çaktırmadan resim bile çekebilirler. Yillar önce biri 'spamlayin' diye bir hesap paylaşmıştı. Çocuklar evde eğilen annelerinin kalcalarini çekmiş, millet aynı odada giyinen ablasını çekmiş falan, Instagram'da Sayfaya atmış. Yani böyle insanlar varken çok rahat olmamak güzeldir. Anne karşısında soyunmamak da normal.
Konuda tek büyük sorun çamaşır ile duşa girmeniz bence. Çıplaklığı çok kötü kodlamişsiniz Beyninizde. Dünyanın sonu olan bir şey değil ki. Üryan geldik,üryan gideceğim demişler...
Bu şarkı size gelsin

Bende kimsenin yanında üzerimi değişemem onda bir şey görmedimde iç camasiriyla yikanirsaniz cokta hijyenik olduğunu düşünemedim o konuda belki terapi alabilirsiniz.Ne düşünüyorsunuz mesela duşta biri görür diyemi endişeleriniz var biraz bunun üzerine gidin bence ilk atletinizi çıkarıp banyo yapmayı deneyin kapıyı kitleyin kimsenin gelmeyeceğinden falan emin olup kendinizi guvende hissetmeye calisin biraz uzerine gidin yani

İç çamaşırıyla yıkanmak hijyenik değil. Arkadaşlarının yanında giyinip soyunmaman normal ya utanabilirsin. Sende bornozla odanda arkadaşların gibi giyinebilirsin yavaş yavaş alışırsın. Bir süre sonra artık tınlamıyorsun rahat rahat konuşa konuşa giyiniyorsun. Hem dua et arkadaşların normal benim ilk yurt günümde arkadaşı çırılçıplak gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…