Doktor falan değilim ama travmaniz mı var acaba diye aklıma geldi.hatta banyo yaparken de iç camasirimla yikaniyorum tamamen çıplak olunca kotu hissediyorum
İlginç bir şekilde o konuda pek sorun olmadı yani güvendiğim biriyle cinsellik yaşamıştım eskiden takıntı yapmamistim o zaman evlenince de eşimle sorun olmaz gibime geliyorBence takıntılık hemcinslerimin yanında rahat edemeyeceksen gerip ilerde evlenirsen ne olacak
Kendinizi salak gibi hissetmeyin de şu bana normal gelmedi.
Doktor falan değilim ama travmaniz mı var acaba diye aklıma geldi
Cinsel bir travmam olmadi istismar falan
Çamaşırla yıkanacak seviyede olmak utanmak değildir. Takıntıları var belli ki konu sahibinin yardım alması gerekir.Utanmaktan utanma, utanmak edeptendir.
Ben birilerinin yanında çıplak olma konusunda söylemiştim aslında. Banyo kısmına değinecek olursak dini açıdan böyle bir bilgi var. Ama sebep inanç mı başka birşey mi bilmiyorum.Çamaşırla yıkanacak seviyede olmak utanmak değildir. Takıntıları var belli ki konu sahibinin yardım alması gerekir.
Ortaokulda dini bir okula gittim belki orada söylenenlerle ilgilidir ama üzerinden çok zaman geçti şu o an zamanki kadar dindar da değilim yine de bunu yenemiyorumDini egitimle alakali olabilir mi
Bence o zamanlardan kalmıştır bu durum sizde.Ortaokulda dini bir okula gittim belki orada söylenenlerle ilgilidir ama üzerinden çok zaman geçti şu o an zamanki kadar dindar da değilim yine de bunu yenemiyorum
Sonradan mı gelişti bu takıntılıkİlginç bir şekilde o konuda pek sorun olmadı yani güvendiğim biriyle cinsellik yaşamıştım eskiden takıntı yapmamistim o zaman evlenince de eşimle sorun olmaz gibime geliyor
Takıntı çocukluktan beri vardı ama cinsellik yaşadıktan sonra arttı o zaman garibime gitmeye başladıSonradan mı gelişti bu takıntılık
İç çamaşırıyla yıkanmak hijyenik değil. Arkadaşlarının yanında giyinip soyunmaman normal ya utanabilirsin. Sende bornozla odanda arkadaşların gibi giyinebilirsin yavaş yavaş alışırsın. Bir süre sonra artık tınlamıyorsun rahat rahat konuşa konuşa giyiniyorsun. Hem dua et arkadaşların normal benim ilk yurt günümde arkadaşı çırılçıplak
İç çamaşırıyla yıkanmak hijyenik değil. Arkadaşlarının yanında giyinip soyunmaman normal ya utanabilirsin. Sende bornozla odanda arkadaşların gibi giyinebilirsin yavaş yavaş alışırsın. Bir süre sonra artık tınlamıyorsun rahat rahat konuşa konuşa giyiniyorsun. Hem dua et arkadaşların normal benim ilk yurt günümde arkadaşı çırılçıplak gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?