Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet yaa aynıyız :) inşallah canım sağlıkla gelsinler hayırlı olsunlar inşallah:)ve bence senin kız yani bu yöntemi azcık anladıysam:))sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

saolasın ya bi türlü öğrenemedik cinsiyetini
önemli olan sağlıklı olması tabiii
ama çok merak ediyorum elimde dğil

ezel hanımın dediği doğru çıktı çin takviminde kız görünüyordu ama kesede solda duruyordu onun baktığı değerle bana oğlan olduğunu sölemişti japones hanımda kız görünüyo demişti geçtiğimiz pazartesi doktora gittik oğluşumuzun pipişini gördük kuzum benim maşallah çok hareketli doktor bile bu ne hareket dedi

slm arkadaşlar okuyunca bende meraklandım şimdi banada bakarmısınız
doğum tarihim 01 04 1984 hamile kaldığım ay şubat teşekkürler şimdiden

08.11.1982 temmuz veya ağustos gibi hamıle kalmayı düşünüyorum sizce cinsiyetı ne olabılır.
birde 2009 da doğum yaptım onun cinsiyetıde doğru çıkacakmı acaba?

15 11 1978 hamile kaldığım ay eylül dr kız dedi bakalım seninkinde ne çıkacak ilk kızımada ekimde hamile kalmıştım bekliyorum cevabını

rica etsem banada bakabilrmisin dogum tarihim 23.04.1984 mart ayinda hamile kaldim cinsiyeti ne olabilir...

doğum tarihim 26.02.1987
hamile kaldığım ay nisan 2011 daha çok yeni ama şimdiden öğrenelim

banada bakarmısın tatlım lütfendoğum günüm 04.04.1977 hamile kaldığım tarih 05.01.2011 dotora gitmeme iki hafta var çok merak ediyorum hadi bana güzel haberlerle gel

03.01.1977 doğum tarihim 15.11.2010 hamile kaldığım ay... cevabını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bebeğim cinsiyetini göstermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…