Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canm benimkinide bakabilirmisin?bende 9 haftalık hamileyim.24mart 1983 doğumluyum sat 9 ocak hamile kaldığım ay ocak

ayy canım benimkinede bakarmısın dogum tarihim 23.04.1990 son sat 4 kasım 2010 hamile kaldıgım ay kasım ayı suanda 4 aylık hamileyim

canım japonese bir arkadşım için merak ettik onun dopum tarihi 27 ekim 1978
hamile kaldıgı ay 20 ocak cinsiyeti ne olacak merak ediyoruz:)

benim doğum tarihim ekim 1984
hamile olduğum ay şubat 2011

gerçeklik payı varmıdır acaba çin takvimine bakmıştım bide
gerçi cinsiyet değil hepimizinki sağlıklı olsun yeter allah herkezin gönlüne göre versin

03.01.1977 doğum tarihim 15.kasım.2010 sat. çok acil bekliyorum yarın doktora gideceğim bakalım tutacak mı yarın öğreneceğim...

Benim icinde bir tahminde bulunabilir misin?
20/10/'76 dogum tarihim
hamile kaldigim ay subat 2011 cok tskler

elbette akşamdan sabahın sahibi allah....
arkadaşlar gebeliğimin 16.haftasındayım.şimdi doktordan geldik.%90 kız dedi :)bende öğrenene kadar cinsiyet yöntemlerinin nerdeyse hepsini denedim acaba doğrumu diye.paylaşmak istedim.
bebeğin kesedeki konumuna göre kız
cin takvimi erkek
bioritim erkeğe yatkın
rus takvimi kız diyordu :)
gönlümden geçen erkekti(eşim soyunun son erkeği olması sebeple)ama dua ederken hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et dedim.demek ki bizim için kız evlat hayırlıymış :))
sevgilerimle

benim dogum taihim:04/04/1985 sat 25/02/2011 hamile kalgıhgım ay mart 2011 heyecanla bekliyorumm

slm bebişlerimiz aynı zamanda olacak galiba
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

evet yaa aynıyız :) inşallah canım sağlıkla gelsinler hayırlı olsunlar inşallah:)ve bence senin kız yani bu yöntemi azcık anladıysam:))sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…