Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ezelcim banada bakabilirmisin cnm benim d.t 3 mayıs 1987 eşimin 21 ekim 1980 hamile kaldığım ay kasım son sat 7 ekim yani birde 28 ila 30 günde bir oluyodum cuma günü kontrole gidicem bakalım tutucakmı japonesin yaptığı nda kız çıktı bakalım senin yaptığın bioritimde ne çıkıcak merak ediyorum cnm bekliyorum

canım 10 ağustos 1980 doğam tarihim 13 kasım 2010 satım. Banada bakarsan sevinirim

benimde 10/08/1980 doğum, 13/11/2010 sat. teşekkürler

ayy iki kere olmuş

Son düzenleme:
serap 7 ekim son adet tarihinse kasımda nasıl hamile kaldın ki geç döllenmemi oldu ben biortimine baktım eğer verdiğin adet aralıklarına göre yumurtladıysan kız günlerinde bioritm

ya aslında tam bilemedim canım drun demesiyle ve inretnetten hesapladığım gebelik hesaplama göre usg ile aynı dr söyledi internette son adetim ilk günü 7 ekim ve 21 ekimde rahime yerleşmiş 28 ekimde döllenme olmuş usg de de böyle çıktı o zaman ben ekim hamilesimi oluyorum bu arada bebeğim sezeryan olacağı için 1 temmuz 7 temmuz arası yaparız demişti dr. ve hamiş olduğumu bilmeden önce 1 kasın gibi ben idrar testi yapmıştım çok net bi şekilde 2. çizgi çıkmıştı.

doğum tarihim 13 eylül 1986, sat 18 aralık 2010

Son düzenleme:
canım ben de istiyom, doğum tarihi 15 mayıs 1980 sat 28 ocak,şubatta hamile kaldım,teşekkürler

Kizlar dogum ay-yilinizi ve hamile kaldiginiz ayi soyleyin bakalim sizde de tutacak mi. Benim tum arkadaslariminki tuttu.

Merhaba ben 16 haftalık hamileyim daha belli olmadı.Ben 77 doğumluyum ekim ayı ve muhtemelen bu geçtiğimiz kasımda hamile kaldım,cevap verirsen sevinirim bakalım tutacakmı sonucu alınca sana bildiririm,ayrıca bu takvim ne takvimi çin takvimi değil heralde dimi?selamlar

canım bana da bakabilir misin?
doğum tarihim 01.01.1984 sat 27 ocak şubatta hamile kaldım...teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…