Eger bir degisiklik olursa haber verirsin degil mi? Hala icimde bu takvimin tuttuguna dair umut var :)canım benım tutmadı dr erkek dedı cok tesekkur ederım canım sagol hayırlısı,
14 temmuz 1983
02.11.2010 son adet tarihim
hadi bakalım hayırlısı
ben daha öğrenemedim ve iki hafta var öğrenmeme
canım sagol suan 9 haftalıgız cınsıyetı ogrenınce bıldırırım burdan cok sagolerkek gorunuyor canim.
24,06,1983
30,12,2010 son adet tarihim benim bebişimede bakarmısınız iki takvimdende
teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben bu cumartesi inşallah cinsiyetini öğreneceğim bebişimin ama sizden öğrenmek daha hızlıbnm sat 30 ekim 05 haziran 1984 sabırsızlıkla bekliyrum.Şimdiden çok teşekkürler:)
canim banada bakabilirmisin sat 25 ekim dogum tarihim 22.10.1987 simdiden tesekkurler
14 temmuz 1983
hadi bakalım hayırlısı
Ezel cok tesekkur ederim. Ben 21 haftalik hamileyim, kiz dedi doktor. Dogum tarihim 20.08.1978 son adet tarihi 20 eylul, ekimde hamile kaldim ama. Sana zahmet olacak bakalim tutuyor mu. Bence tutuyordur gerci.japones sen kaç haftalık hamilesin kız mı erkek mi kesinleştimi_?
doğum tarihini son adet tarihini eğer biliyorsan ilişki tarihini bilmiyorsan kaç günde bir adet gördüğünü yazarsan bende sana bioritme bakabilirim bakalım bioritme göre senin bebiş tutuyor mu
Bu takvime gore kiz canim.14 temmuz 1983
hadi bakalım hayırlısı
Ezel cok tesekkur ederim. Ben 21 haftalik hamileyim, kiz dedi doktor. Dogum tarihim 20.08.1978 son adet tarihi 20 eylul, ekimde hamile kaldim ama. Sana zahmet olacak bakalim tutuyor mu. Bence tutuyordur gerci.
Erkek gorunuyor canim.24,06,1983
30,12,2010 son adet tarihim benim bebişimede bakarmısınız iki takvimdende
teşekkürler
Insallah gonlune goresi olur :)merhaba arkadaşlar ben bu cumartesi inşallah cinsiyetini öğreneceğim bebişimin ama sizden öğrenmek daha hızlıbnm sat 30 ekim 05 haziran 1984 sabırsızlıkla bekliyrum.Şimdiden çok teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?