Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
japones sen kaç haftalık hamilesin kız mı erkek mi kesinleştimi_?

doğum tarihini son adet tarihini eğer biliyorsan ilişki tarihini bilmiyorsan kaç günde bir adet gördüğünü yazarsan bende sana bioritme bakabilirim bakalım bioritme göre senin bebiş tutuyor mu

14 temmuz 1983
02.11.2010 son adet tarihim

hadi bakalım hayırlısı
ben daha öğrenemedim ve iki hafta var öğrenmeme

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bu cumartesi inşallah cinsiyetini öğreneceğim bebişimin ama sizden öğrenmek daha hızlı bnm sat 30 ekim 05 haziran 1984 sabırsızlıkla bekliyrum.Şimdiden çok teşekkürler:)

canım benimki ne sence?
çok değişikmiş bu yöntem :))

dogum tarihim haziran 1989
aralık sonnda hamile kaldım

canım benimkine de bakabilir misin.
ağustos 1084 8doğum tarihim)
kasım 2010

bakem ne çıkacek.

24,06,1983
30,12,2010 son adet tarihim benim bebişimede bakarmısınız iki takvimdende
teşekkürler

canım senin biortime göre kız

merhaba arkadaşlar ben bu cumartesi inşallah cinsiyetini öğreneceğim bebişimin ama sizden öğrenmek daha hızlı bnm sat 30 ekim 05 haziran 1984 sabırsızlıkla bekliyrum.Şimdiden çok teşekkürler:)

canım senin bioritme göre adetinin 11. gününden sonra kıza geçiyor eğer yumurtlaman 11. günden sonra olduysa büyük ihtimal kız

canim banada bakabilirmisin sat 25 ekim dogum tarihim 22.10.1987 simdiden tesekkurler

canım senin erkeğe yatkın günlerde olmuş

kızlar belli olunca yazarmısınız burdan_?

Ezel cok tesekkur ederim. Ben 21 haftalik hamileyim, kiz dedi doktor. Dogum tarihim 20.08.1978 son adet tarihi 20 eylul, ekimde hamile kaldim ama. Sana zahmet olacak bakalim tutuyor mu. Bence tutuyordur gerci.

Ezel cok tesekkur ederim. Ben 21 haftalik hamileyim, kiz dedi doktor. Dogum tarihim 20.08.1978 son adet tarihi 20 eylul, ekimde hamile kaldim ama. Sana zahmet olacak bakalim tutuyor mu. Bence tutuyordur gerci.

canım ekimin kaçında hamile kaldın geç döllenme falanmı oldu çünkü adetinin 18. gününe kadar erkek günlerin 19. günü kıza geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…