Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bu yarışmayı yarışmacılar fazlamı ciddiye alıyorlar ne :-D bi havalar bi afra tafralar yok hollandadayım yok amerikadayım pariste kafedeyim :) ayol hayal gücüne hayran oldugum kişiler var benim orada giyimine degil. Bu arada tarz degil rukusluk yarışması sanki ben onların sosyal hayatta öyle giyindiklerini sanmıyorum. kendilerini bazen rezil ettiklerino unutuyorlar :)

Şu Ayşegül ve Melek.e gıcığım yeminle.

Gizem Güler hele tam bir komedi. İnstagramdan yapılan eleştirilere verdiği cevapları görseniz. Resmen onu eleştirenlere "Ezikler" demiş
Burunları çok havada hepsinin .. Bide çağatay ulusoyla medcezirde olan 1 saniyelik yapmacık öpüşme sahnesi çekmiş onuda boy boy koymuş instagrama komedi
Ayşenur da çok komiğime gitmeye başladı..kendini güzel falan sanıyor herhalde.. Jürinin ben orda insan kayırdığını düşünüyorum çünkü ayşenue gibi birini nasıl tarz kabul ederler anlayamıyorum. Kızın kahkülü bile yamuk kesilmiş

Tatlım nasıl bu saçma yarışMayı göz önünde tutcaklar :) işte böyle para kazanıyorlar . Cok saçma nur yerli taş ivana sert e turbinlere oynama diyo ama kendisi bunu daha güzel yapıyo kemali seviyorum ama en azindan degisik yorumları ile gulduruyor

Eeee Onun çemkirmeleri sayesinde reyting alıyor program

Bence ikisi de aynı. Melek.2 fırsat verilse aynı onun gibi konusuyor.
Kesinlikleee o Melek en az Ayşegül kadar çirkef.. Eleştiri kabul etmiyolar ikiside. En ufak bişeyini eleştirdiklerinde Melek direk senin ki çok mu güzel diyor. Ama Nur'u 12si birden eleştiriyo... Ben anlamdım vallaa..
Geçen gün Gizem imstagramına Nurla fotoğrafonı koymuş sonra hemen kaldırmış nedense artık yapımcı mı kaldırdı ne yaptı bilmiyorum ama.. Ben birazda rol yaptıklarını düşünmeye başladım. Çünkü Gizem'in dün programda Nur'a söylediklerinden sonra fotoğraf çekilmeleri çok garip geldii

aynen bana a artık rol yapıyorlar gibi geldi ya kuaförleride ikiside oynuyor dedi ayşegül de bişey demedi karşıda çıkmadı falan..
bugun de nurun günahını almışız özlem daha fena diye bu seferde özlemin üstüne gidiyorlar.

Aynen çok garip yani bencede rol yapıyorlar.
Zaten survivor falan da öyle bu tarz yarışma programlarında öyle oluyor.
Nedense çoğu ajanstan oyunculuk,mankenlik deneyimi olmuş kızlar

Aynen çok garip yani bencede rol yapıyorlar.
Zaten survivor falan da öyle bu tarz yarışma programlarında öyle oluyor.
Nedense çoğu ajanstan oyunculuk,mankenlik deneyimi olmuş kızlar

evet evet ya o hatırlamıyorum gizem güler mi ne medcezirde öpüşme sahnesinde oynamış mesela diğerleride kesin bi mankenlik oyunculuk ben o meleği mesela bana herşey yakışırda çıkmıştı hatırlıyorum
valla sırf kavgaları hoşuma gidiyor diye bakıyorum hehehhe

Valla ne yalan söyliyim bende kavgaları yüzünden bakıyorum acaba bugün neyin kavgasını edecek Ayşegül diye
Bide özlem ne giycek diye

Valla ne yalan söyliyim bende kavgaları yüzünden bakıyorum acaba bugün neyin kavgasını edecek Ayşegül diye
Bide özlem ne giycek diye

hahaha koptummm aynen aynen vallahi bak kavgaları takip ediyorum arada yarının reklamını yapıyorlar kavgalar gösteriyo merak ediyprum diğer günde kavgayı bekliyorum hahah . yazık özleme yaaaaa haha

hahaha koptummm aynen aynen vallahi bak kavgaları takip ediyorum arada yarının reklamını yapıyorlar kavgalar gösteriyo merak ediyprum diğer günde kavgayı bekliyorum hahah . yazık özleme yaaaaa haha
Hahahaha
Valla yarın ağlatıyolar özlemi niye aglıcak acaba diye merak etmeye başladım şimdiden

Hahahaha
Valla yarın ağlatıyolar özlemi niye aglıcak acaba diye merak etmeye başladım şimdiden

hahahah koptummmm
aynen bende simdiden merak ettim bide yarın bi kız gelcekmiş hepinizi elicem rakip yok bana göre diyooo onuda merak ettimm

hahahah koptummmm
aynen bende simdiden merak ettim bide yarın bi kız gelcekmiş hepinizi elicem rakip yok bana göre diyooo onuda merak ettimm
Aynen o kızıda merak ettim baya, bir tek şeyi anlayanadım oda neden kız 2.kez aynı gün giyinip geliyor?

Aynen o kızıda merak ettim baya, bir tek şeyi anlayanadım oda neden kız 2.kez aynı gün giyinip geliyor?

cidden ya bu tarz benim programı varya böyle bi kavga bi olay gördümü artık onun peşini hiç bırakmıyor program ayaktaysa böyle şeylerden ayakta kesin ondan 2. kez gelmiş olabilir madem kendine güveniyorsun bi kombin yap gel diyebilirler

Su aysegul denen kiz cok kotu en sevmedigim insan tipi hep yuzunde alayci bi ifade kendini begenmis simarik aile terbiyesi gormemis neyse buyuk konusmuyim benimde oyle bi kizim olmasin allah korusun. Melekte ayni sekilde kotu kalpli bi kiz belli.. tugce cok yapmacik birde ona o ozguven nerden geliyo anlamiyorum bana cok cirkin geliyor allahin gucune gitmesin.. nenim favarim ezgi cok duzgun hanim hanimcik hem tarzida guzel.. ozlemde ico temiz birine benziyor kotu giyinsede terbiyesiz degil diger kizlar gibi cok ustune gidiyorlar hem kizlar hemde nur yerlitas cok ukala o kadinda neyine guveniyor anlamiyorum cok yapmacik saclari cok kotu o kupeler falan rukus bide program kapanisinda muzik caliyor kendi kendine klip cekiyo gibi bi havalara giriyor hareketleri cok tuhaf deli mi ne :)))

düşüncelerime tercüme oldun ahahha gülesim geldi yaaa .
aynen hele hele ayşegülün şöyle yüznü göüzünü değiştirip gülmesi falan ukaşa tavırlar cidden sinir ediyor ya .
ezgi dediğin aklıma getiremdim evli olan mı.. özleme kızlar cok üstüne gidince ne diceğini bilemiyor kafa sallıyor zaten bişey dese herkez onun üstüne gidiyor nur yerlitaş falan ne desn yani
hahah en cok ta sonuna güldüm kesinlikle evde taklidinide yapıyorum çok yapmacık o klip çeker gibi böyle eline çiçek falan alıyor ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…