Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ezgi evli olan evet cnm cok hos kiz

Ayyy ben hergün izliyorum yalan yok valla : ) beğendiğim için filan değil .. Bakıyorum öylesine hemen yorumlara geçiyim bennn ..
Başta Nur'u çok beğeniyodum tavırları o havalı yürüyüşü filan .. Taa ki o kavgalar olana kadar Ayşegül Tuğçe Melek uyuzum zaten .. Gizem de aynı şekil.. özleminde yürüyüşüne hastayımm aynen sunucu da ortalık karıştırıyor.. İvana tek başına , onun beğendiğini kemal ve nur hiç beğenmiyor.. Melek bi dizide oynamışmıydı ? İkizlerin siyah saçlı olanı beğeniyorum yüz olarak .. Sarayıda sevmiyorum.. Kimseyi sevmiyorum ben yaa .. Giyimlerde öyle aham şaham değil yani.. öyle modadan filan anlamam da beğenmiyorum ynede.. Sarı bi kız var kemal saçlarını kesmişti .. O nasıl bi kız nasıl bi giyiniş anlamadım ben ..

Söylemeyi unutmuşum bende ezgi bayları beğeniyorum hanım hanımcık ..

Söylemeyi unutmuşum bende ezgi bayları beğeniyorum hanım hanımcık ..
Ben Nur'u çok beğeniyorum..
Yürüyüşü,duruşu, her şeyi ile çok hoş bir kız.. =)

bende beğeniyorum diksiyonu duruşu filan süper .. Hatırlasana sunucu bile demişti ne kdar dik duruyosun bende öyle durmayı çok isterim gbi bişeydi..

bende beğeniyorum diksiyonu duruşu filan süper .. Hatırlasana sunucu bile demişti ne kdar dik duruyosun bende öyle durmayı çok isterim gbi bişeydi..
aynen dimdik duruyor ya yüzü faln güzel .9 bu arada ben meleği bana hersey yakısırdan tanıdım başka bilmiyotrum.. gizem kocamın ailesinde bugunkü yeni bölümnde çıktı bunlar ya ünlü olma yolunda yada reyting için oynuyorlar :d:d

Aaaa evet bana herşey yakışırdan demiii , bende diyorum nerden ..
Gizemi görmedim hiç .. Aynen ordan oraya koşturuyolar..

ben de bu hafta denk geldi izledim

ben şu ayşegüle sinir oluyorum ya
ne kadar kendini beğenmiş bi kız
sürekli kendine bi hedef seçip aşağılamaya çalışıyo
sunucu ve jüri de ortalığı karıştırıyo reyting için

özlem de bi tuhaf ama kızamıyorum ayşegül tuğçe filan sürekli üstüne geliyolar sanki

ben nur ve ezgiyi daha hanımefendi buldum

dün gelen yabancı yarışmacıyı da beğendim sırf ayşegülü ezdiği için

ayrıca o ayşenur daha 19 yaşındaymış
ben görünce 30a yakın sandım
çok yapmacık ve sahte duruyo bence

Ayşegüle sinir olmaya rastlamadık herkes hem fikir bu konuda İnanılmaz itici biri ağız burun yamulttukça burdan atlayıp yolasım geliyor Ayşenurda sinirimi bozuyor bu aralar.. Dün gelen yarışmacı nasıl birşeydi öyle ya hepsini sus pus etti valla bravo Ayşegül bile sustu iyi yaptı.. Nurada bu aralar üzülüyorum Ayşegül onunla uğraşmıyor diye nasıl mutlu.. Oysa ayşegül yolda görsem telle ilgilenirim diyor Nur ben yemeğe çağırırım seni diyor çok sinir oldum Nur ezdiriyor kendini resmen..

dünkü yarışmacı çok ukala ama bunlar gerçekten öyle birini hakediyo
çünkü gruplaşıp belli kişilere saldırıyolar
dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler
jüri de ayşegülü koruyo gibi sanki
tabi kavga çıkarıyo ya rating için hep onu konuşturuyolar

nura ben de sinir oldum aslında
ben olsam dönüp suratına bakmak o kızın
neredeyse yüzüne tükürecek sevmiyorum diyo nur hala arayı düzeltmeye uğraşıyo
o açıdan gözümden düştü biraz
ama strese girmemek için öyle davranıyo da olabilir
baksana özlem bi hafta içinde ne hale geldi
içinden başka biri çıktı sanki

ayşegül melek tuğçe ve gizem samimi gelmiyo bana
oynuyolar sanki

ayşenur da jürinin karşısında kedi gibi ama eleştiri yaparken asıl kişiliğini ele veriyo bence

aslında zevkli bi yarışma ya ben sırf kavgalar için izliyorum açıkçası
yoksa öyle tam anlamıyla tarz diyebileceğim kişiler yok

Evet olabilir Nur dışlanmak istemediği için arayı düzeltmek istiyor olabilir mantıklı ama yine de biraz gurur kız demediğini bırakmadı ona.. Ve bence kimse onu karşısına almak istemiyor çekiniyorlar.. Gizem ve Melek son zamanlarda benim de aşırı sinirimi bozuyor.. Ayşenur hep itici daha kapalı kıyafet giydiğini göremedim..
Az önce sitede gezinirken bir konu gördüm Bu tarz beni izleyenleri anlayamıyorum falan demişler sırf kavga için bile izliyorlar demişler bende izliyorum kötü hissettim kendimi bir an Ama çok komik görünüyorlar ne yapayım hem kıyafetlerini de merak ediyorum elimde değil

şöyle herşeyi eleştiren insanlara sinir oluyorum
ne istersek onu izleriz onlara ne
kendileri hem daim belgesel filan izliyo heralde onların dediklerine göre mi program seçicez

milletin de işi kalmamış bunları eleştiriyo
ayrıca kendileri de izlemiş ki programın içeriğini biliyolar
o saatte pek bi program da göremedim ben ayrıca
hiçbirşey olmadığı için o program dikkatimi çekti
ve eğlenmek gülmek için izliyorum zaten
isteyen istediğini söylesin

aslında ben bugün ne giysemi daha çok seviyodum
orada yapılan yorumlar baya faydalı oluyodu

Aynen katılıyorum Buda aslında iyi ama ben bana herşey yakışırı daha çok izliyorum onların koşturmaları falan eğlenceliydi Yorumlar mantıklı aslında çok açık olmalarından rahatsızlar ki bence orda hepsi hatalı tarz olmayı dekolte sanan insanlar var.. Ayşegülde ben Adanalıyım giymem öyle şeyler dedi sonra kendisi süper miniyle geldi ne ilginçtir ki

Jürideki nur okadar yapmacık ki ayy sinirlerimi geriyo kanal değiştiriyorum.
şu sunuucu bozuntusuda ortalığı nasıl bozarım derdin de.sürekli ayşegülle yarışmacı nurdu galiba onları kavga ettirmete çalışıyor.
ikisiini alın lütfen hatta hızlıca şutlayın kanaldan

Sunucu reyting peişinde o yüzden sürekli Nur ve Ayşegül arasında kavga çıkartmaya çalışıyor ve başarıyorda ben Nurellaya çok gülüyorum ya şarkı söylerken haraketleri falan İvanaya takılması çok komik

oooo bu konu tam benlık olmus favorım ıkızlerrrr
aysegulede sınır oluyorum ama nura daha cok sınır oluyorum cok sınsı cunku daha ılk haftadan kızları dıslamaya calıstı ama basaramadı
nurellaya cok guluyorum ya o hareketlerı mımıklerı falan benı benden alıyo
ozlemde cok komık :)

aslında çok açık gelenleri ben de sevmiyorum
hiç şık ve güzel görünmüyo çoğu zaman
çünkü çok aşırıya kaçıyolar ölçülü kullanamıyolar
ve şu göbek dekoltesinden de ultra süper minilerden de fenalık geldi bana
sokakta giyemeyecekleri kıyafetleri orda giymeleri bana saçma geliyo
jüri de eleştiriyo sanki ama yine aynılar

bunların çoğu tarz değil zaten sadece kıyafet ayakkabı vs uyumu yakalayıp yıldız almaya çalışıyolar
günü kurtarıyolar yani
çok azı gözüme şık görünüyo
bugün nurcanın siyah maskeli kostümünü çok beğendim sadece diğerleri vasat geldi

ayşegül mesela sürekli birilerine senin tarzın olduğunu düşünmüyorum diyo
ama ben şu bi hafta içinde kendisinin tarzı ne hiç çıkaramadım
sürekli başka başka tarzlar etrafında dolaşıyo
karşıdan bakınca ben kızın normalde nasıl bi giyim tarzı olduğunu hiç çıkaramıyorum mesela

dün ayşenur ve ayşegül baya açık giyinmişti bacakları da kalındı hiç yakıştıramadım o yüzden
kendileri nasıl yakıştırmış bilmem
bu ayşegülün açık giyinmemiş hali miymiş
o şort etek baya baya kısaydı ve çok oş olmamıştı bence onun üzerinde

özlem kendini aştı zaten
yeni eğlencem o oldu
kızın üstüne gele gele çıldırttılar en sonunda
ama bana iyi niyetli biri gibi geliyo o kız

Aaa ilk defa Nura sinir olan bir üye gördüm Nurellaya bende bayılıyorum İvanaya sürekli takılıyor kırılıyorum gülerken onlara

Göbeği açık kıyafetlerden bende sıkıldım artık ve dediğin gibi tek yaptıkları elbiseye ayakkabı uydurmak yenilikler yok Ayşenur zaten pantolon bile giymiyor ki minicik şeylerle geziyor ortalıkta o normal yaşantısında da böyleymiş sanırım..

Ayşegülün tarzı yok ki zaten çok alakasız şeyler giyiyor evet şu şu onun tarzı diyemiyorsun ay birde butiği varmış Nurellaya sürekli beni yanına al diyor özgüven tavan kızda
Bugün izleyemedim temizlik yapmaktan önemli şeyler oldumu kavga falan dün Özlem neden ağladı orayıda kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…