Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Allahım ben neden tombikim yaaa neden patates gibiyim offfffffffffff
şu hatuna bak yaaa... cok değil 6-7 kilo versem yeter böle olmasam da olur nolur yarebbim
çok güldüm ya Allah iyiliğini versin, ben de eski kiloma dönmek istiyorum ama hiç rejim yapmadım o yüzden aaaaaahhhhh ahhhh bendensin kardeş gel beraber ağlayalım

olsun canım ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler

bak sibel cana balık etli ama ne hoş kadın,kızda tahta gibiydi hem

züğürt tesellisi bu bi kere heheheh teşekkür ederim canım tabi ki çok şükür obeziteyle uğrasanlar var Allah onlara kolaylık saglık versin..

offical sitesinde yarışmacıların ilk haftadan bu yana kiyafetleri var.
nur ilk 2 hafta cok hoşmus yaa

çok güldüm ya Allah iyiliğini versin, ben de eski kiloma dönmek istiyorum ama hiç rejim yapmadım o yüzden aaaaaahhhhh ahhhh bendensin kardeş gel beraber ağlayalım

ben 2 sene önce 66 dan 53 e düştüm ama yemek yemeyi seviom işte.. sabitleyemedim kendimi olsun yaa napalim arkadasım ağlama ağlama gülelim..

haklısın canım obeziteyle uğraşanlar ne yapsın ama gerçekten bir kadına da çok aşırı boy yakışmıyor meleği hatırlarsan çok boylu ve kalıplıydı ya onun gibi olaydın.

benim boy çok uzun değil 1.70 kilo 53 ama kalçalarımdan şikayetçiyim biraz vücuduma göre iri sayılır benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var en iyisi spora başlayalım beraber

Aysegul nasil bi insan nur gayet guzel konusuyor aysegul cevap veremiyor agliyor hickira hickira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…