Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Tamamdır kızlar bende 24 yaşındayım, yazacağım buydu halbuki
Bugün az kavga olduğundan mıdır nedir tam keyif alamadım programdan, eski Ayşegül geri gelmeli kavga için. Böyle ağladıkça içimi bayıyor. Ezgi de çok pustu fark ettiniz mi? Bir de en son Nur'un yanında dans ediyordu.

Yalnız İvana Nurellaya ciddi ciddi sinirleniyor bugün ikidir. Aralarında tartışmasalar bari bunca kavga varken

kadın çok haklı ama
nurella sürekli yarışmayı kaynatıyo saçma sapan bi hale getiriyo
ondan da ayşegül ve özlemden de bıktık
eminim ki ivana bugün ne giysem gibi sadece moda üzerine bi program olacak sandı
dedikodu programına dönmesi sinirlerini bozuyo

ne bileyim ben modacı veya stil ikonu olsam böyle bi programda yer almaktan utanç duyardım

kemal özleme şuursuz dedi resmen. nurella da seni özlem eleştiriyor ne günlere kaldık dedi özlemi yerin dibine soktular

ama özlemin söylediklerini ivana aynen tekrarladı
yani kız gizeme yorum yaparken doğru şeyler söyledi aslında

ama o tavrı ve susmaması otorite edasında konuşması komik duruyo
sanırım kendini moda otoritesi gibi bi kimliğe bürüdü
giyim tarzından o anlaşılıyo
malum içinde bi çok karakter var kendini öyle biri gibi hayal ediyo

fakat bi taraftan da ayşegül haftalardır aynı şekilde konuşuyodu ama nur ve kemalden övgü alıyodu hep
özleme gelince neden gözlerine batıyo
ayşegüle en ufak bi laf ettiklerini görmüyorum
ki ayşegül işi sürekli kişisel kavgalara götürdüğü halde ona çok konuşuyosun biraz sus demiyolardı
ve her çıkan kişiye de yorum yapıyodu uzun uzun

işte bu ayrımcılıkları beni öldürüyo

ayrıca ayşegülle özlem tartışırken ayşegül özlemin yüz ifadelerini eleştirdi
biz böyle şeyler yapmıyoruz vs dedi

ama eleme gecesinde o suratının ne hale geldiğini nasıl yamulduğunu uğurkan erez bile görüp puanını değiştirmedi mi
ve sürekli özellikle de nur çıkınca o saçma mimikleri hareketleri yapan da kendisi değil mi

özlemin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum o sebeple böyle saçma ifadeler kullanıyo bence
ama kendisi sırf hasetinden ve hırsından bu ifadeleri yapıyo
o yaparken komik olmuyo da özlem yapınca mı komik oluyo
bu kız kendini hiç izlemiyo sanırım

yani özlemin mimiklerine laf söyleyecek en son kişi kendisi bence
çünkü kendisi de onun bi alt versiyonu

bu topiğin en büyüğü ben miyim ya evde kalan olarak

ben bu topiğe ara sıra giriyorum ama hala bekrım ve 25şim senin gibi

bakın bebişimle resmimi koydum avatara teyzeleri

Sizi albümlerden tanıyorum ve yakışıklı oğluna bayılıyorumsende çok güzelsin çok gençsin kırbinkere maşallah ikinizede.

İste burda kafa dagitiyoruz ne guzel. Birbirimizi gormesek de cok guzel vakit geciriyoruz

yazdıklarını okurken bende bayağı eğleniyorum hepiniz çok tatlısınız kızlar.

Pardon, resmen oyuncuları ve senaryosu olan bu programı neden bu kadar önemsiyorsunuz?

Merak ettim de.

Bende özlemin psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum o mimikler ifadeler normal bir insanın yapacağı şeyler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…