bu topiğin en büyüğü ben miyim ya evde kalan olarak24 yaşındayım 90 doğumluyum
Ben yandım yani benim hemen gözlerim dolar sinirden birde cazgır da pek sayılmam kendimi savunurum ama ağlarım hemen of..aynen öyle cazgır olmak ve kendini ezdirmemek gerekiyor politik olucaksın.Herseyi biliceksin ama caktırmıcaksın belli etmiceksin.Severler beni de şükür hatta kayınpederim filan cok düskün yemek yemedim diye zayıfım diye kyaınpederimin ağladıgını biliri hasta mısın diye :) gecen biraz aglamıstım grip olcka gibiydim esimin kardesleri gördü hastamısın yenge niye kızardın filan cok düskünler ama esime de öyleler esim 6 senenin üzerine olmus kayınvalidem kayınpederim kardesleri filan cok iyiler sükür.
cok sukur canim allah bizlerin mutlulugunu tum arkadaslara nasip etsin...
bu topiğin en büyüğü ben miyim ya evde kalan olarak
İste burda kafa dagitiyoruz ne guzel. Birbirimizi gormesek de cok guzel vakit geciriyoruzhepimizde hemen hemen aynı yaşlardaymışız 20 ile 25 arası değişiyor demek ki bu yarışmayı genelde bu yaş grubu izliyor
Amin insallah.. hayat ne gösterecek bana..hadi inşallah yaşayarak öğren senin yaşın uygun sayılır evlenmeye ben çok erken davrandım da ondan biraz sanırım bu düşüncelerim .
senin gene iyi bende 25 yasindayim 8 sene bitecek.. oyy 8 seneee ama evlencem artik hihineden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
Ben yandım yani benim hemen gözlerim dolar sinirden birde cazgır da pek sayılmam kendimi savunurum ama ağlarım hemen of..
maaşallah canım Allah bağıslasınbakın bebişimle resmimi koydum avatara teyzeleri
Maşallah Maşallah çok güzelsiniz oğlun pek tatlı Allah bağışlasın nazar değmesinbakın bebişimle resmimi koydum avatara teyzeleri
Bu yakisikli beni benden aliyor, cok tatli cokkkkbakın bebişimle resmimi koydum avatara teyzeleri
maaşallah canım Allah bağıslasınsende cok güzelsin
evlen ya yetti gariAmin insallah.. hayat ne gösterecek bana..
senin gene iyi bende 25 yasindayim 8 sene bitecek.. oyy 8 seneee ama evlencem artik hihi
Gizem yildiz aldi miii kizlar
Cevap veriyorum canım veriyorum ama gözlerim doluyor hemen onu engelleyemiyorum beni de çok severler dobrasın derler ama hiç zıt düşmedik şuana kadar belki de ondan sorun çıkmadıağlamak yokkkcevap verilecek yerde cevabını ver ama saygı cercevesinde içinde kalmasın dobra ama birazda politik olcaksın bende herseye aglardım ama bi zaman sonra insan alııyor ya
Bu yakisikli beni benden aliyor, cok tatli cokkkk
ruhen çöktüm valla bu sınav beni mahvettiyok canım 25 nedir ya gençsin gayette .
Maşallah Maşallah çok güzelsiniz oğlun pek tatlı Allah bağışlasın nazar değmesin
Lanet olsun, ben de aglarim kendimi savunurken, gozlerim dolar hemenBen yandım yani benim hemen gözlerim dolar sinirden birde cazgır da pek sayılmam kendimi savunurum ama ağlarım hemen of..
masallah cok güzelsniz bebişinde ne güzel gülmüş :))teşekkürler canım bebek zaten kopyam gibi.
ruhen çöktüm valla bu sınav beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?