Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ben yandım yani benim hemen gözlerim dolar sinirden birde cazgır da pek sayılmam kendimi savunurum ama ağlarım hemen of..

hadi inşallah yaşayarak öğren senin yaşın uygun sayılır evlenmeye ben çok erken davrandım da ondan biraz sanırım bu düşüncelerim .
Amin insallah.. hayat ne gösterecek bana..
neden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
senin gene iyi bende 25 yasindayim 8 sene bitecek.. oyy 8 seneee ama evlencem artik hihi

Gizem yildiz aldi miii kizlar

Ben yandım yani benim hemen gözlerim dolar sinirden birde cazgır da pek sayılmam kendimi savunurum ama ağlarım hemen of..

ağlamak yokkk cevap verilecek yerde cevabını ver ama saygı cercevesinde içinde kalmasın dobra ama birazda politik olcaksın bende herseye aglardım ama bi zaman sonra insan alııyor ya

Amin insallah.. hayat ne gösterecek bana..

senin gene iyi bende 25 yasindayim 8 sene bitecek.. oyy 8 seneee ama evlencem artik hihi

Gizem yildiz aldi miii kizlar
evlen ya yetti gariben de bu sene nişan düşünüyorum bakalım inşallah.

ağlamak yokkk cevap verilecek yerde cevabını ver ama saygı cercevesinde içinde kalmasın dobra ama birazda politik olcaksın bende herseye aglardım ama bi zaman sonra insan alııyor ya
Cevap veriyorum canım veriyorum ama gözlerim doluyor hemen onu engelleyemiyorum beni de çok severler dobrasın derler ama hiç zıt düşmedik şuana kadar belki de ondan sorun çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…