- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
bakın bebişimle resmimi koydum avatara teyzeleri
Amin cümlemizin inşallah canımsağol canım çok teşekkürler allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
masallah cok güzelsniz bebişinde ne güzel gülmüş :))
Keske yakindan bi de yanaklarini mincirsamsağoıl teyzoşu zaten sen 1 senedir tanıyorsun merti.
ama haketti yakemal özleme şuursuz dedi resmen. nurella da seni özlem eleştiriyor ne günlere kaldık dediözlemi yerin dibine soktular
Ozlem ben markayim demiskemal özleme şuursuz dedi resmen. nurella da seni özlem eleştiriyor ne günlere kaldık dediözlemi yerin dibine soktular
Masallah nazar degmesin Mert e..
Allah bagislasin ne guzel genc yasta anne olmussun..
İşte çok kötü bir özellik aslında ya bu sefer karşı taraf ciddiye almıyor seni yada bıkıyor herşeye ağladığın içn oy çok yaşadım biliyorum önceden ağladığımda sözlüm kıyamazdı şimdi sinirleniyorLanet olsun, ben de aglarim kendimi savunurken, gozlerim dolar hemen
Keske yakindan bi de yanaklarini mincirsam
Yaz anam yaz, niye banlanasinKızlar yarışma dışı konuşmak serbest mi bu topicte? Tam bir şey yazıyorum siliyorum konu dışı yorum olacak diye. Banlanmayalım sonra ?
Yarın yine Ayşegül ağlıyor, artık direncini yitirdi bence bu arada.
Biz kaç sayfadır konu dışı konuşuyoruz aslındaKızlar yarışma dışı konuşmak serbest mi bu topicte? Tam bir şey yazıyorum siliyorum konu dışı yorum olacak diye. Banlanmayalım sonra ?
dedi ya her şey dahil programında söyledi onlar benim markamdan yararlanıyorlar dedi kızlar içinOzlem ben markayim demis
şu özlem yorum yaparken şeye benziyor hani yasemincenin bi alican karakteri vardı ya birşeyler söyler söyler kafasını aşağı dogru sallardı ona benzemiyor mu yaa
konus canım ne olacak hem sohbet hem yarısma konusuyoruz. sorun olursa mune uyarırKızlar yarışma dışı konuşmak serbest mi bu topicte? Tam bir şey yazıyorum siliyorum konu dışı yorum olacak diye. Banlanmayalım sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?