Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ozlem ne cok yorum yapmis dun, hic dikkat etmemisim, bi de sanki juri gibi ikizlere sizi hep ayni goruyorum diyor

İzleyiciler bisey ogrensinmisakil hastasi yaaa
Hani böyle ukala olanları daha cok cıkarıyorlar ya tv.ye heralde o da onu yapmaya calısıyor. Yoksa bir şey bilmediğini kendi de biliyor bence
kahkullerını gurleştirmek için tepelik die bişey takıyomus arada

Hmm hiç duymamıstım öyle bir şey.

Hani böyle ukala olanları daha cok cıkarıyorlar ya tv.ye heralde o da onu yapmaya calısıyor. Yoksa bir şey bilmediğini kendi de biliyor bence

Hmm hiç duymamıstım öyle bir şey.
Gecen hafta nerdeyse hic konusmadi, biri buna gazi vermis
Bu arada Aysegulle Nur opusup barisiyor heralde sonra Aysegul kacmis. Az bi gururuna yenilmese keske.

Gecen hafta nerdeyse hic konusmadi, biri buna gazi vermis
Bu arada Aysegulle Nur opusup barisiyor heralde sonra Aysegul kacmis. Az bi gururuna yenilmese keske.
Bence nur da artık uğraşmasın. Barışmazsa barışmasın yani ayşegül nurun hayatında olsa ne olur olmasa ne olur? Gerçi anlıyorum sorun olsun istemiyor nur ama aysegül de barısılacak biri değil o kadar laftan sonra

O kadar laftan sonra barismasini istemezdim Nurun, dedigin gibi sorun olmasin diye barisir anca. Yoksa kanka olacagindan degil.
Bi de niye ziril ziril agliyor bu Aysegul hic anlamis degilim.
Aysenur da pes ettim diyor, arkadaslar sevinsin diyor. Babasi kendini rezil ettin demis. Zaten her sekilde rezilsin Aysenur.

Aysenur o yüzden bu hafta elenecek demek ki. Çok büyük konustu ya ben ya nur diye. Seni elemeden gitmicem burdan dedi.

Ozlem ne cok yorum yapmis dun, hic dikkat etmemisim, bi de sanki juri gibi ikizlere sizi hep ayni goruyorum diyor

İzleyiciler bisey ogrensinmisakil hastasi yaaa

onlar da özellikle söz veriyo ama reyting artsın diye
bütün kızlarda özlemi konuşturup dalga geçiyolar

özlem de şikayetçi değil zaten ön plana çıkıyo nasılsa

aysenurun babasının aklı sımdımı basına gelmıs youtubdakı videolardan haberı yok herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…