- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
eveett herkes burda mı? toplaşın kızlarrrrrrr
kahkullerını gurleştirmek için tepelik die bişey takıyomus aradaEvet bence de. Hatta ilk haftalarda kaynak sanmışlardı, bu da sac derisini gösterince ben cok şaşırmıstım.
Hani böyle ukala olanları daha cok cıkarıyorlar ya tv.ye heralde o da onu yapmaya calısıyor. Yoksa bir şey bilmediğini kendi de biliyor benceOzlem ne cok yorum yapmis dun, hic dikkat etmemisim, bi de sanki juri gibi ikizlere sizi hep ayni goruyorum diyor
İzleyiciler bisey ogrensinmisakil hastasi yaaa
kahkullerını gurleştirmek için tepelik die bişey takıyomus arada
Gecen hafta nerdeyse hic konusmadi, biri buna gazi vermisHani böyle ukala olanları daha cok cıkarıyorlar ya tv.ye heralde o da onu yapmaya calısıyor. Yoksa bir şey bilmediğini kendi de biliyor bence
Hmm hiç duymamıstım öyle bir şey.
her şey dahile konuk olduğunda demişti.Hani böyle ukala olanları daha cok cıkarıyorlar ya tv.ye heralde o da onu yapmaya calısıyor. Yoksa bir şey bilmediğini kendi de biliyor bence
Hmm hiç duymamıstım öyle bir şey.
Bence nur da artık uğraşmasın. Barışmazsa barışmasın yani ayşegül nurun hayatında olsa ne olur olmasa ne olur? Gerçi anlıyorum sorun olsun istemiyor nur ama aysegül de barısılacak biri değil o kadar laftan sonraGecen hafta nerdeyse hic konusmadi, biri buna gazi vermis
Bu arada Aysegulle Nur opusup barisiyor heralde sonra Aysegul kacmis. Az bi gururuna yenilmese keske.
O kadar laftan sonra barismasini istemezdim Nurun, dedigin gibi sorun olmasin diye barisir anca. Yoksa kanka olacagindan degil.Bence nur da artık uğraşmasın. Barışmazsa barışmasın yani ayşegül nurun hayatında olsa ne olur olmasa ne olur? Gerçi anlıyorum sorun olsun istemiyor nur ama aysegül de barısılacak biri değil o kadar laftan sonra
Nasil farketmezsin, biz kaynatiyoruz burda her gunMerhaba kızlar...
Bende geldim
Kaçırmışım burayı yeni farkettim
Aysenur o yüzden bu hafta elenecek demek ki. Çok büyük konustu ya ben ya nur diye. Seni elemeden gitmicem burdan dedi.O kadar laftan sonra barismasini istemezdim Nurun, dedigin gibi sorun olmasin diye barisir anca. Yoksa kanka olacagindan degil.
Bi de niye ziril ziril agliyor bu Aysegul hic anlamis degilim.
Aysenur da pes ettim diyor, arkadaslar sevinsin diyor. Babasi kendini rezil ettin demis. Zaten her sekilde rezilsin Aysenur.
Ozlem ne cok yorum yapmis dun, hic dikkat etmemisim, bi de sanki juri gibi ikizlere sizi hep ayni goruyorum diyor
İzleyiciler bisey ogrensinmisakil hastasi yaaa
aysenurun babasının aklı sımdımı basına gelmıs youtubdakı videolardan haberı yok herhalO kadar laftan sonra barismasini istemezdim Nurun, dedigin gibi sorun olmasin diye barisir anca. Yoksa kanka olacagindan degil.
Bi de niye ziril ziril agliyor bu Aysegul hic anlamis degilim.
Aysenur da pes ettim diyor, arkadaslar sevinsin diyor. Babasi kendini rezil ettin demis. Zaten her sekilde rezilsin Aysenur.
aynen yaaa yolda gorsem ıyyy bune boyle derım:)kemal doğulu çok saçma sapan giyiniyo bence
modacı olunca eleştiriden de kurtuluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?