- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Hb teşk ederimNasil farketmezsin, biz kaynatiyoruz burda her gun
Hosgeldinnn
nur bugün de yıldız alır inşallah.
Onlar giyince moda oluyor, bizim adamlar giyse deli mi bu derlerkemal doğulu çok saçma sapan giyiniyo bence
modacı olunca eleştiriden de kurtuluyolar
olsun ya aysegül her gün sıradan giyiniyor ama yıldızları veryorlar.emin olamadım ben yaa... aslında güzel de sıradan gibi de.. ama asıl sıradan ve tekdüze kesinlikle ayşegülll
Onlar giyince moda oluyor, bizim adamlar giyse deli mi bu derler
Heyecanlandiriyorlar isteşu reklamı göstermelerinden gına geldi ezberledim yeter
Asla eleştirileri kabul etmezler ki.bi de ordaki kızları eleştiriyo tarz değilsin diye
böyle tarz olacaklarına hiç olmasınlar
pantolonu ortasından yırtınca çiçekli böcekli saçma kazaklar giyince nasıl tarz olunuyo anlamadım
ivana hep diyo ya tarz olmakla komik olmak arasında ince bi çizgi vardır diye
kemal işin komik kısmında kalıyo
keşke modacıların eleştirildiği bi program yapılsa
Bu programı izleyenler varsa yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten
Olabilir aslinda, aile yasantisunda mutlu degilse kafayi kirmis olabilir.ayşenur a ilk defa üzüldüm, sanırım bu kızın aile yüzünden psikolojisi bozulmuş, zaten 19 yaşında bir kız bu kadar kendiyle oynuyosa kesin bir şey var, sizce yanlış mı düşünüyorum kızlar ya
ayşenur a ilk defa üzüldüm, sanırım bu kızın aile yüzünden psikolojisi bozulmuş, zaten 19 yaşında bir kız bu kadar kendiyle oynuyosa kesin bir şey var, sizce yanlış mı düşünüyorum kızlar ya
nerden bulmus olabılır senceeeeeeeeeeOlabilir aslinda, aile yasantisunda mutlu degilse kafayi kirmis olabilir.
Ama o kadar estetik icin maddiyat lazim, nerden bulmus ki bu yasta bu kadar parayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?